Dodaj do ulubionych

P O M O C Y!!!!!!!!!!!!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.03, 20:36
Schudłam i moja skóra na udach dosłownie wisi. Czy znacie jakiś SKUTECZNY
specyfik, który mógłby mi pomóc??? Błagam o radę.
Obserwuj wątek
    • Gość: puszczalska Re: P O M O C Y!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.03, 14:02
      mam ten sam problem poniewaz ostatnio bardzo chudne przy wzroscie 168 cm waze
      obecnie 46 - 47 kg. zawsze wazyłam ok 50. nie wiem dlaczego tak sie dzieje,
      moze nerwy...? co mam robic, jesc by przytyc ?????????
      prosze mi tez pomóżcie!!!!!!!!mam juz dosyc gadaniny " o jejku jak ty schudłas,
      odchudzasz się ??????"
      pozdrowionka
    • nike32 Re: P O M O C Y!!!!!!!!!!!!! 04.07.03, 14:13
      hej dziewczyny:) widze ze problem macie, nie no rozumiem was doskonale, ja mam
      na to dobry sposob tj sport, wtedy zaczna wam sie co prawda tworzyc miesnie
      ale uzupelnicie braki pod skora, tj przestanie ona wisiec, i zacznie lepiej
      wygladac, do tego proponuje kosmetyki ujedrniajace, np firmy Vichy. U mnie nie
      widac az tak roznic wagi ciala bo jestem malutka, ale staram sie pracowac nad
      swoja skora stosuje ostatnio preparaty Vichy ktore skutecznie uelastyczniaja
      skore, przynajmniej w moim przypadku... co do obzarstwa, jakos nie polecam,
      gdyby sie okazalo ze zaczniecie tyc, albo wrocicie do wagi, te zle nawyki
      zywieniowe moga sie obrocic na niekorzysc dla was. poza tym dobrze
      wysportowana sylwetka naprawde ladnie wyglada... a ja polecam na lato plywanie
      albo bieganie no i sauna od czasu do czasu,dajcie skorze pooddychac
      na zime ja osobiscie lyzwy
      zastanawiam sie jednak nad jakims preparatem ujedrniajacym do biustu gdyz po
      ostatnich tabletkach powiekszyl mi sie biust i boje sie troche ze po ich
      odstawieniu lub zmianie, zrobi sie wiotki itd... moze ktoras z was zna cos
      dobreg przetestowanego do biustu?
      pozdrawiam
    • Gość: sylwia oki no problem IP: *.kabel.telenet.be 13.07.03, 12:39
      jezeli twoja na udach wisi to idz do apteki i zapytaj sie o kosmetyki vichy
      ujedrniajace skore nie kosztuja zbyt malo ale sa skuteczne
      • Gość: Wredny matkojebca Re: oki no problem IP: *.futuro.pl 15.07.03, 15:24
        Tutaj jedna miala racje , nie ma to jak sport , poprostu ruszyc dupsko i
        wziasc sie za ta piekna rzecz , odrazu poprawia sie apetyt , a jak sie uprawia
        jakis sport to nie trzeba sie martwic o nadwage, najpiekniejsza sylwetka
        kobiety to taka sportowa , a nie jakich chudzielec co sie odchudza i nic nie
        je i nie rusza sie. Teraz jest lato wiec macie kolejny bodziec by sie wziasc
        za sport.
        • Gość: aisog Re: oki no problem IP: *.acn.pl 15.07.03, 17:51
          sport, sport, sport

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka