Dodaj do ulubionych

Trwałe błyszczyki

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.03, 12:27
Czy któraś z Was zna i stosuje supertrwały błyszczyk, który trzyma się na
ustach pomimo picia, jedzenia i cmok cmok? A moze jakaś szminka
nabłyszczająca?
Obserwuj wątek
    • Gość: kimmy Re: Trwałe błyszczyki IP: *.softel.elblag.pl 06.07.03, 12:02
      ja osobiscie nie znam takiego :/
      wszystkie po jakims czasie schodza, podobno max mactor jest taki trwaly (ten z
      kolorem i nablyszczaczem) ale mi on nie pasuje :/ poza tym ja uwielbiam sobie
      poprawiac usta :> nawet jesli musze to robic co 5 minutek :>>> to przeciez taki
      kobiecy gest!!!
    • Gość: goldiiiiiiiiiiiiii Re: Trwałe błyszczyki IP: *.kabel.telenet.be 13.07.03, 12:36
      no swpoko jest jeden bardzo dobry blyszczyk a nawet dwa pierwszy to z firmy
      THE BODY SHOP JEST DLUGOTRWALY I O ROZNYCH ZAPACHACH ALE SA BEZBARWNE A DRUGIE
      TO Z BOURJOIS SA SPOKO I POSIADAJA DUZA PALETE BARW CO DLA NAS DZIEWCZYN
      KOBIET JEST DUZA ZALETA
      • Gość: aleksandra Re: Trwałe błyszczyki IP: *.acn.waw.pl 13.07.03, 17:21
        Nie wierzę w tak trwałe błyszczyki, są one jednak z natury dość mało trwałe.
        Już szminki są trwalsze - przeżyją jedzenie i picie ale cmok cmok raczej nie
        (te wszystkie pudrowe w sztyftach, co prawda przesuszaja trochę usta, ponoć
        Max Factor - w reklamie przetrwał całowanie...) A najlepiej zrób sobie makijaż
        permanentny, nie będziesz musiala nic poprawiać!
    • Gość: Misia Re: Trwałe błyszczyki IP: 62.148.85.* 15.07.03, 21:00
      ja używam tylko błyszczków z inglota są zajebiste. używałam też ten nowy z
      Loreal, i muszę stwierdzić że jest do dupy, szkoda kasy na niego uwierzcie mi,
      ma on tylko jedną zaletę, przecudownie pachnie i nic poza tym. a błyszczki z
      Inglota nie dość że pachną cudownia to jeszcze mojemu chłopakowi bardzo smakują
      jak mnie całuje, i dość długo się utrzymują na ustach. ja używam nr 25
      pozdrawiam :)
    • Gość: kaja Re: Trwałe błyszczyki IP: *.dialup.mindspring.com 15.07.03, 22:06
      polecam endless z loreala utrzymuje sie do 8 godzin ma fajne kolory przy tym
      wcale sie go nie czuje na ustach ale jest maly szkopol niewiem czy jest juz do
      kupienia w polsce, jesli tak zachecam
    • yuppie_girl Re: Trwałe błyszczyki 15.07.03, 22:31
      Hmm, ja już trzeci mam z ISA DORY i jestem baaaardzo zadowolona :). Trzyma się
      bardzo długo. Dziewczyny mi czasem mówią: "ty masz dalej ten sam błyszczyk???"
      A ja mówię: "Taaaaaaaaak :D" Używam numeru 10 lub 58 (ten jest z cudnym
      brokatem). Niestey troszke kosztują, ale raz na jakis czas można sobie zrobic
      przyjemnośc ;).

Pozdrówka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka