Dodaj do ulubionych

Czy wzrost 180 cm to dużo?

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 11:51
Mam 180 cm wzrostu.... zastanawiałam sie czy nie jestem gigantem społecznym.
wiemże jest dużo wysokich dziewczyn nie jestem wyjątkiem ale.... mam na tym
pkt mały kompleks :( Jestem szczupła i n9e mam w tym kieruku problemów tylko
wzrost... :) co o tym sadzicie czy to za dużó?
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Czy wzrost 180 cm to dużo? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.03, 12:30
      troche tak ale jesli nie chodzisz na obcasach to spoko mozesz isc na modelke
      tam na pewno są jakies tak wysokie
      • Gość: alka22 Re: Czy wzrost 180 cm to dużo? IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 07.07.03, 12:33
        Chodź na obcasach i ciesz sie takim wzrostem! Ja mam dokladnie tyle samo co Ty,
        kiedyś sie martwiłam, ale teraz patrzę na to zupełnie inaczej...
        A mój chłopak ma 174:)
      • Gość: kinia Re: Czy wzrost 180 cm to dużo? IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.03, 18:08
        ja mam tez 180cm,przy tym waze 63kg,a w biuscie mam C-80.NAJGORSZE SA MOJE
        WIELKIE STOPY NR.42!!!MAM PROBLEMY Z KUPNEM BUTOW!POZDRAWIAM
    • Gość: Salomea dziekuje za pocieszenie :) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 13:26
      Dziekuje za pocieszenie :) w sumie podniosłaś mnie na duchu :) nie nosze
      obcasów bo i ch w sumie nie lubie, poza tym sa niewygodne :) Hmm w sumie
      przejmuje sie tym bo nie jest to popularny wzrost :) 180 cm? hmm duzo.
      pocieszam sie faktem, iż nie jestem liliputem lub ogromem o wzroście 190 cm.
      Jak bymmiała wybierać to hmmmm wole siebie. Chociaż czy nie masz czasami
      wrażenia że fajnie by było mieć 170 i nie miec problemu?
      • Gość: alka22 Re: dziekuje za pocieszenie :) IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 07.07.03, 14:42
        Widzisz, ja przy moim facecie też raczej nie nosze obcasów;-) A co do tej
        tesknoty za 170 centymetrami...Czasem mnie nachodzi , i owszem(zwłaszcza , iz
        moja najlpesza przyjaciółka ma 153, jest tak cudownie filigranowa...ech..), ale
        z drugiej strony: nas naprawde sie zauważa!! Pozdrawiam:)
        • Gość: salomea :) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.03, 22:12
          Moja przyjaciółka tez jest niska :) ale nie tylko ona... moje otoczenie nie
          należy do super wysokich osób. nie wiem jak ty ale pocieszam sie rzeczami
          drobnymi. tzn. wmawiam sobie że jestem wyjątkowa! Bzdura prawda? ale czasmi
          pomaga. Inni muszą brać stołki, krzesła itd żeby coś sięgnać a ja tyko wyciągam
          ręke. Ale w momencie iedy to już przechodzi przychodzi drugi problem! noga! mam
          większą nóżke. to mnie dobija. Jak widze te wszystkie dziewczyny mające na
          ładnych nóżkach ładne buty ja mam ochote swoje obciąć piłą mechaniczną.
          • Gość: Kruczyca Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 22:23
            wiesz nie chce cie dolowac ale jakbym ja miala 180 to chyba bym sie
            zastrzelila. teraz mam 173 i i tak mam kompleksy. wiekszosc moich kolezanek
            jest sporo nizsza i glupio to wyglada jak razem chodzimy po ulicy. ale przeciez
            nie zmienisz tego wiec musisz poprostu to zaakceptowac i juz
            • Gość: salomea To nie było pocieszające :( IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.03, 23:35
              no raczej sie nie zastrzele.... Aż tak mnie to nie dołuje... a ty troche
              przesadzasz ze wzrostem 173 cm...
              • Gość: wybredna Przesada IP: *.krapkowice.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 08:14
                Ja mam 176cm,jestem szczupła i lubię buty na obcasach:))Mój kochany uwielbia
                wysokie kobiety.
                180cm i do tego ładna sylwetka-większość kobiet Ci zazdrości!
                • Gość: alka22 Re: Przesada IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 08.07.03, 08:20
                  Gość portalu: wybredna napisał(a):

> Ja mam 176cm,jestem szczupła i lubię buty na obcasach:))Mój kochany uwielbia
                  > wysokie kobiety.
                  > 180cm i do tego ładna sylwetka-większość kobiet Ci zazdrości!

No dokładnie, zgadzam się! Miałam kompleksy całe nastoletnie życie, wreszcie
                  zrozumiałam jaki to dar te 180 cm:))
                  • Gość: misia Re: Przesada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.03, 16:20
                    tez mam 180 cm wzrostu a nawet 181 :) i jestem z tego powodu zadowolona! moj
                    facet ma okolo 178, jest ode mne nizszy ale uwielbia keidy zakaldam wyskoei
                    obcasy i jestem jeszcze wyzsza1 to czy bedziesz sie odbrze czula z tymi
                    cemtymetrami zalezy tylkoodocibie! keidys mialam kompleksy ale teraz? moj
                    facet uwaza ze wysokie dziewczyny sa super, a wiekszosc mojch znajomych
                    zazdrosci mi tekeigo wzrostu.
                    spogladanie na siwat z gory jest bardzo interesujace!:)
                    ale musze przyznac ze gdybny nei moj facet to tez nie czulabym sie dobrze z
                    tymi 180 cm wzrostu.jestesmy wysokie, szczuple i ... badzmy zadowolone z
                    zycia:)
                    pozdrawiam
    • saxony-g Re: Czy wzrost 180 cm to dużo? 08.07.03, 16:50
      Mysle, ze nie powinnas miec kompleksow... Ja mam ten "idealny" wzrost-171 cm.
      Moj facet ma ponad 190. Wygladam przy nim jak jego coreczka... Poza tym nie
      dosiegam do kuchennych szafek, nic nie widze na koncertach, nieraz w kinie
      ktos przede mna przeslania mi pol ekranu. Wszystko ma swoje wady i zalety, a
      smukla sylwetka na pewno nie jest Twoim minusem:)))
      • Gość: salomea :) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 22:50
        WE sumie pocieszyliście mnie :) macie racje trzeba pokazywać nogi :) tez
        pocieszam sie faktem że widze wszystkich z góry :) Tylko czasami dobija tekst
        typu: ale ty duża.., najgorzej jest z nogą.... nie macie pojecia jak ciężko
        jest dostać buty.... damskie... a męskich nie nosze. Ciesze sie że chodze i
        jestem szczupła... Co ja bym w sumie zrobiła jakbym była przy tuszy... przy
        moim wzroście :) ale macie racje :) powinnam być dumna :)postaram sie!
    • Gość: alka22 Re: Czy wzrost 180 cm to dużo? IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 09.07.03, 11:29
      Jeszcze jedno Salomeo: czy tak jak ja masz koszmarny problem z kupnem spodni(
      tzn przy odpowiedniej długości, co naprawde rzadko sie zdarza, są makabrycznie
      za szerokie...)? Pozdrawiam raz jeszcze:)
      • Gość: wybredna Spodnie. IP: *.krapkowice.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 12:31
        Ze spodniami mam prawdziwy problem!Dobrze,że od jakiegoś czau jest moda
        na "bardzo długie"-dla mnie są one przynajmniej "długie":)
      • Gość: jA.m. Re: Czy wzrost 180 cm to dużo? IP: 80.48.243.* 09.07.03, 13:28
        ja mam 163 cm wzrostu ( swoją drogą bardzo mi to odpowiada :)). nie pamiętam
        kiedy ostatni raz udało mi się kupić spodnie o odpowiedniej długości. jestem
        szczupła, wiec nie powinnam mieć z tym problemu. jednak czasem wydaje mi się,
        że po świecie chodzą same wieszaki, o biodrach takich jak moje, ale 2 razy
        dłuższych nogach :) no ale łatwiej skrócić niż wydłużyć :)
        • Gość: salomea Hmm mam starszny problem ze spodniami IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 22:05
          tzn jak ide do sklpu pytam z góry : "czy są spodnie baarzo długie?" jak nie ma
          to ide dalej. z regóły prosze o miare i mierze :) a tak pozatym teraz jest moda
          na długie spodnie. To pomaga w wyborze. Nosze spódniczki o kolan... nie wydłuża
          optcznie figury. gorszy problem mam z butami... mam nr 42,5 i hmm długo chodze
          zanim znajde buty. mam damskie wiec ciesze sie ze to znalazam. Mają też duża
          cene ale... warto. Przez jakis zcas jeździłam do warszawy. Teraz nawet w moim
          mieście moge znaleźć buty dla siebie. Rzadko ale.. ważne że są.a wy macie taki
          problem? Czy tylko ja mam noge giganta?
          • Gość: karlaa Re: Hmm mam starszny problem ze spodniami IP: *.crowley.pl 09.07.03, 22:37
            No z butami to ja tez mam problem...wzrostu mam 170 a numer buta 40-41,wyobraz
            sobie jak to smiesznie wyglada...Do Twojego wzrostu taki rozmiar jest moim
            zdaniem odpowiedni...A tak w ogole to Ci zazdroszcze...fajnie wyglada taka
            wysoka,szczupla dziewczyna z dlugimi nogami...moj facet nawet jak idzie ze mna
            to sie za takimi laskami oglada...ja zreszta tez...:P

Pozdrawiam!:)))
          • Gość: alka22 Re: Hmm mam starszny problem ze spodniami IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 22:56
            Numer buta to u mnie 40-41, więc jeszcze nie jest tak trudno, ale te spodnie...
            A co do facetów, którzy zwracaja uwagę na wysokie dziewczyny...Owszem, obracaja
            sie na ulicy, ale to wszystko. Boją sie? Chyba istnieje taki stereotyp: wysoka,
            smukła, niedostępna...
    • Gość: vitek Re: Czy wzrost 180 cm to dużo? IP: 195.136.67.* 09.07.03, 22:49
      Gratuluje ci!
      Raz tylko miałem w zyciu dziewczynę 180cm(ja mam 184).
      Do dzis z duma wspominam te chwile kiedy na plazy za nami się oglądali.
      Uwielbiam wysokie dziewczyny.
      mężczyźni w ogóle marzą o takich....ale też się ich boją podświadomie.
      Sama zauwazysz,że przeważnie zawracac ci będą głowe konusy , dla których
      będziesz zdobycza którą będą się chcieli chwalic wszystkim wokół.
      Nie martw się.Spojrzyj na to z drugiej strony.To jakaś szansa której inne nie
      mają.
    • Gość: salomea :) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 10:30
      Zauważyłam że faceci oglądają sie ale... starsi no i niżsi (to się zgadza). Ja
      wiem że nie mam złej figury, że jestem wysoka i atrakcyja.. (ale samoocena :) )
      ale... kiedys tak nie było. Byłam wyśmiewana.. tzn. Ale wielka, ale gruba (
      miałam troche kilkogramów) wilkolód itd. :( hmmm nie było to miłe. Nawet jak
      widze że ktoś mi się przygląda czy tez uśmiecha ja to podświadomie odbieram
      jako jakieś naśmiewanie się ze mnie. Nie wiem jak jest u was. Pozostaje
      troszeczke w pamięci. staram sie tak nie myśleś.. podnosićglowe do góry ale
      kompleksy sa kompleksami i w sumie ciężko to zmienić. Ale popieram was że jest
      to miłe jak widze że chłopak idacy z dziewczyną patrzy się na mnie i nie słucha
      dziewczyny która trajkocze mu nad uchem :) . Hmm to czasami pomaga ale... jest
      to coś we mnie co mnie przeraża przed wzrokiem innych. Pozdrwaiam :)
      • Gość: alka22 Re: :) IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 10.07.03, 11:12
        Podpisuje się pod Twoją wypowiedzią całkowicie, we mnie też tkwia dawne
        kompleksy, co czasem przeszkadza:))
        • Gość: Salomea :) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 11:34
          Walcze z tym jak moge.. kupuje kosmetyki co mnie dowartościowuje itd. Hmm ktoś
          mi powiedział że nie wolno wracać do przeszłości i staram sie tego trzymać, ale
          sama przyznasz że czasami to trudne wyzwanie. Najgorsze jest to że jestem
          [przeczulonana własnym punkcie. Wystrczy mała uwaga, którą odbieram jako duuzy
          problem. Ale chyba nie jestem sama, dużo osób też ma takie same odczucia.
    • Gość: trinity5 Re: Czy wzrost 180 cm to dużo? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.07.03, 11:38
    • Gość: trinity5 Re: Czy wzrost 180 cm to dużo? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.07.03, 11:45
      Czesc.
      Ja tez mam problem z butami.Mam 175 cm wzrostu, a noge 42-42,5.Przewaznie jest
      tak ze buty ktöre podobajä mi sie,nie ma ich w moim rozmiarze.Dobrze ze meza
      mam wysokiego(185).
    • Gość: Salomea :) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 11:46
      Pierwszym krokiem jakim miało być pozbycie się kompleksów... było zcięcie
      włosów. Strasznie lubie krótkie włosy... ale to wydłuża syletke. Hmmm po
      zastanowieniu się stwierdziłam że zetne! a dlaczego nie. W sumie lubie mieć
      krótkie to dlaczgo na siłe mam mieć długie wosy? Czy wy też patrzycie na takie
      bzdury? jak ja? mianowicie: jak sie ubrac żeby nie wydłużało itd. jak ściać
      włosy? :)
      • Gość: alka22 Re: :) IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 10.07.03, 11:58
        Nie mówiąc o tym, ze wszyscy( nie tylko ciocie, babcie i wujkowie) mówią
        wciąż "Aleś Ty wysoka!". Czy do osób nie obdarzonych ponadprzeciętnym wzrostem
        mówi się:"Rany, jakaś ty niska"? Nie, te 180 cm u kobiety to faktycznie
        coś "dziwnego" :))
    • Gość: salomea :) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 15:18
      Znam to... Ale ty wielka pannica jestes! :)nie jest to pocieszające...
      kiedyśmiałam bardziej dobijającą sytuacje.. byłam u koleżanki... a jej tata
      wziął mój but... i zaczoł przystawiać mój but do innych żeby zobaczyć jaką mam
      duża noge. Później komentował :\"Aale ty masz noge!" "to jest 42,5???? " Mój
      syn ma mniejsze! " Myślałam że się porycze! teraz stawiam buty tak głeboko jak
      moge u obcyhc ludzi :)
      • Gość: MM Wysocy wszystkich krajow łaczcie sie!!! IP: *.CNet.Gawex.PL 10.07.03, 18:48
        Ja mam 20 lat i 183cm. wzrostu. Moja siostra (rok młodsza) 187cm. Przez jakiś
        czas miałam "kompleks" 183 wzrostu i 55 kilo. Nie dość, że zyrafa to jeszcze
        chudzielec. A teraz? Moimi ulubionymi butami sa wysokie obcasy. Noszę krótkie
        spodniczki. Juz wiem jak eksponowac swoje atuty. Z ubraniami (spodnie!!!) mam
        wielki problem 38 za krótkie, 40 za szerokie. Buty.... No coż... szkoda, ze
        czasami te ktore mi sie najbardziej podobaja sa rozmiaru 37. Ale i tak nie
        rezygnuje z dluuuuugaśnych czubków. Kiedyś usłyszałam:
        -"Małe jest piękne"
        -"Ale nie zawsze zadowala"
        Pozdro MM
        • Gość: salomea :) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 21:49
          Dobrze byc wysokim ale czasami to dobija :( Nawet buty... Trzeba ubierać takie
          jakie są w sklepie! są ale... nie ma takiego wyboru...a jeździć do warszawy
          ciągle nie będe. Jeździłam tam na początku.. jesttam sklep gdzie są rozmiary do
          45 w numeracji damskiej :) jezeli ktoś chce informacje podam :) pozdrawiam :)
          p.s. nie wiem jak wy ale ja mam wzrost po tatusiu :)
    • Gość: werka Re: Czy wzrost 180 cm to dużo? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 22:11
      uwazam,ze to nie jest ani duzo ani malo...sama mam 185 cm wzrostu!!!takzw niw
      przejmuj sie sa wyzsi:)
    • Gość: salomea Staram sie tak mysleć :) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.03, 13:36
      Codziennie mówie sobie że mogło być gorzej. tzn mogła nie słyszeć, mogłam nie
      chodzić itd... a ja chodze i jest ok :) hmm ale mam porównania :)
    • Gość: salomea :) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.03, 13:42
      Ale moich stóp i tak nie będe tolerowała! Zawsze będe patrzyła z utęsknieniem
      na małe stópki :(
    • Gość: trawa Re: Czy wzrost 180 cm to dużo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.03, 23:26
      mam 177 wiec jestem krasnal:D
      buty standardowo nr 40:)))
      lubie obcasy, poza tym nie mam sylwetki typowej modelki, mam zdecydowanie
      wieksze wymiary;))))))
      i mimo to czuje sie niezle w mojej slorze, juz przez sam wzrost i posture
      jestem kims wyjatkowym;)))) nikt mi nigdzie nie zaslania, nikt nie traktuje
      mnie jak dziecko, albo mala bezbronna kobietke i to mi bardzo pasuje:)))
      • Gość: Salomea :) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.03, 23:55
        W sumie masz racje.... ale tylko jak masz mniejszy problem w kinie itd.
        ale..... kiedy ktoś mówi ci, że zowu urosłac lub cos w tym stylu to strasznie
        doluje!
    • d-a-f-n-e Re: Czy wzrost 180 cm to dużo? 12.07.03, 09:49
      Czesc:)ja tez zawsze mialam "problem" z moim wzrostem. Mam 179 cm. Kiedys byl
      to dla mnie straszny problem, najgorsze bylo to, ze wszyscy faceci ktorzy mi
      sie podobali byli ode mnie nizsi, a ja nie dopuszczalam mozliwosci ze moglabym
      byc z kims nizszym od siebie. Ale od ponad roku jestem z facetem nizszym ode
      mnie o 2 cm i nawet tego nie widac, a fakt ze nie moge chodzic w butach na
      obcasach tak czesto jakbym chciala wcale nie robi mi roznicy. Jestem bardzo
      szczesliwa. I kocham moje centymentry:)
    • Gość: eve Re: Czy wzrost 180 cm to dużo? IP: 195.205.114.* 12.07.03, 13:43
      Witam i pozdrawiam wszystkie wysokie kobiety.
      Ja mam jakieś 180 ale nigdy sie nie mierze więc moge mieć więcej (wole o tym
      nie wiedzieć;) ) Kiedyś byłam zakompleksiona strasznie. To był jeszcze wtedy
      gdy miałam 176:) Teraz ciesze się, że wyglądam tak jak wyglądam. Dobrze mi z
      tym. Jestem szczupła. Mam całkiem niezłe wymiary- 97-74-100, buty mam też duże-
      40. Ale z butami raczej problemu nie mam. Spodnie kupuję na rynku- dżinsy bo
      jest ogromny wybór, a te z materiału szyję u krawcowej i mam takie jakie chcę,
      a nie takie jakie muszę mieć. Czasem ktoś mi mówi "ale ty urosłaś" ale skwituję
      to uśmieszkiem. Wole nie komentować. Nie będę robić innym na złość (mogłabym
      odpowiedzieć "aleś ty niska!) A co mi tam! Normalna jestem! Tlko troche wyższa
      od innych, nie?
      Sciskam wszystkich mocniutko!
    • Gość: Jo. Re: Czy wzrost 180 cm to dużo? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.07.03, 15:44
      Hej...rozumiem Cię doskonale..sama mam 176 cm wzrostu i bardzo długo nie mogłam
      się z tym pogodzić,że jestem taka "wielka"......ale w końcu zrozumiałam,że nie
      zmienię swojej wysokości i polubiłam ją....dzieki niej grałam w reprezentacji
      szkoły w siatkówkę....bardzo często nie muszę wchodzić na drabinę,aby ściągnąć
      coś z górnej półki... ;) a moje długie nogi przyciągają uwagę facetów.....:)
      więc naprawdę nie ma się czym martwić...bo 180 cm to wcale nie tak
      dużo....można znaleźć-jak w każdej sytuacji-jakieś plusiki.... Pozdrawiam!
    • Gość: kasia Re: Czy wzrost 180 cm to dużo? IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 18:55
      nie, to nie jest duzo, ja sama mam ponad 185cm i nie mam z tego powodu
      kompleksow, mam nizszego chlopaka i jest cudownie.poprostu zaakceptu siebie.
    • Gość: saloema :) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.03, 21:48
      Zaczynam powoli akceptować swój wzrost.. nawet jak ktoś mi coś powie... ale
      czsami nie wychodzi mi to najlepiej. Grałam kiedyś w kosza ale.... nie lubie
      sportu wiec zostało mi tylko życie z centymetrami ;p Czy wiecie jakie ubrania
      skracają wygląd? POza tym tez mam chłopaka niższego odemnie :) o jakieś 3 cm ;p
      nie przeszkadza mi to. Tylko ta noga! No i w sumie mogłabym być niższa hmm 2
      cm... Nie lubie się rzucać w oczy a ten wzrost utrudnia mi sprawe. :)
    • Gość: Wredny matkojebca Re: Czy wzrost 180 cm to dużo? IP: *.futuro.pl 13.07.03, 02:42
      180 to kurna malo :)) to jakis karakan jest :))
    • Gość: Koza Re: Czy wzrost 180 cm to dużo? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 19:40
      Sama mam 181 i nie mam z tym problemów. Faceci na wysokie lecą!!! Radzę ci,
      pokochaj swój wzrost. i noś mini!!!
    • Gość: salomea :) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 23:57
      Ostatnio staram sie podchodzić do siebie bardziej po ludzku :)mam na myśli nie
      krytykuje się ponad stan. Hmm jakoś zatraciłam tę granice pomiędzy dołowaniem
      się a pocieszaniem. tego pierwszego było więcej. Tak nie znosze mojego wzrostu
      że stał się to główny problem w moim zycie :(
    • Gość: FACET Re: Czy wzrost 180 cm to dużo? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 17:16
      A CO POWIECIE NA TO:

FACET: 193 CM , NR BUTA 46, 27 LAT , WOLNY ;-)
    • Gość: salomea :( IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 22:16
      Dzisiaj dobiła mnie sytuacja... chłopak zapytał dlaczego nie nosze innych
      butów.. ja mu nie mówiłam że wszystkie inne obcierają mnie i raczje nie zajde
      w nich daleko... ale tak czy siak zdołował mnie ten fak. Dlaczego inne
      dziewczyny ida na rynek i kupują śliczne małe buciki? bezowe, niebieskie,
      różowe.... itd. A ja mam jede i musze się uważać bo innych ne dostane w moim
      mieście. Nie macie pojecia jak mnie to dobiło! Gdyby byłam możliwość....
      siekera ładnie leżała by na mojej stopie :) ehhh na starość bede miała jeszcze
      gorsze stopy, a wtedy zostaną mi kurde męskie.... ktoś musi na świecie mieć
      duże brzydkie stopy. szkoda że padło to na mnie!

• Gość: olusia Re: :( IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 18.07.03, 12:33
        hej
        Tez jestem wysoka 177 i tez trudno mi sie z tym pogodzic chociaz codziennie
        slysze od swojego faceta ze jestem piekna
        poniewaz tez mam problem z kupnem butow chcialaby Cie prosic o adres sklepu w
        Warszawie o ktorym wspomnialas
        • Gość: misia Re: :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 21:27
          ja naszczescie przy wzroscie 180 cm mam stosunkowo malo noge bo w zaleznosci
          od buta 39-40. wiem...mi tez sie to wydaje dziwne ale...ciesze sie ze nie
          musze szukac butoiw w jakis specjalnych sklepach:) pozdrawiam
      • Gość: MM Re: :( IP: *.CNet.Gawex.PL 18.07.03, 16:43
        Hej!
        Nie martw się, ważne żeby buty były dobrze skomponowane z resztą ubioru,
        wygodne i żebys się w nich dobrze czuła. Też bym chciała mieć stópki rozmiaru
        37, ale przy wzroście 183 wyglądałyby raczej komicznie.
        Pozdrawiam.
        MM
        • Gość: kali :P IP: pluto:* / 10.136.0.* 18.07.03, 20:56
          hehe to ja Cie pociesze salomea!mam 180 cm wzr. a rozmiar mojej stopy jest
          zalezny od rodzaju butow - w eleganckich mam 42/43 a w sportowych 44!!!! i co
          Ty na to?tez mnie dobija jak ciagle ktos sie pyta jaki mam rozmiar nogi:(
          sciemniam ze 42 albo 43 bo mi wstyd!:P do tego jestem jeszcze baaardzo
          szczupla zeby nie powiedziec chuda, bo waze jedyne 60 kg i nie moge przytyc:(
          takze badz pewna ze moje stopy sa gorshe od Twoich!przed wakacjami chyba z 2
          tygodnie jezdzialm zeby dostac klapki na mnie, marzylam o japonkach ale
          niestety nie bylo rozmiaru, a meskich sobie nie kupie przeciez;) pozdrawiam
          wszystkich z podobnymi problemami co ja:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka