Gość: mikuś IP: rudna1.ul* / 192.168.0.* 14.07.03, 22:50 Hej! Znacie jakiś SKUTECZNY krem na pomarańczową skórke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rose Re: krem na celullit-skuteczny!!!!!!! IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 11:31 vichy-D-stock,wyprobowalam wieele-ten jest najlepszy i wyraznie od niego szczupleje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia20 Re: Oriflame IP: *.pop.e-wro.net.pl 22.07.03, 14:36 Krem z algami, a jak pieknie pachnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: krem na celullit-skuteczny!!!!!!! IP: *.acn.pl 15.07.03, 15:35 polecam krem z algami oriflame i taki na rozstepy z kompleksem antycellulit firmy norel. ale przede wszystkim cwiczyc, spacerowac i MASOWAC!!! najlepiej szorstka rekawica! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia krem z avonu IP: *.xtra.pl 16.07.03, 13:07 ja mam nieduzy celulit ale zawsze byl problemem do czasu kiedy kupilam krem z avonu, szybka napina i wygladza skore (wrecz momentalnie) i zredukowal moj celulit wrecz do minimum, nic prawie nie widac i moge dumnie chodzic w bikini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: krem z avonu IP: *.dial.proxad.net 16.07.03, 14:21 Gość portalu: kasia napisał(a): > ja mam nieduzy celulit ale zawsze byl problemem do czasu kiedy kupilam krem z > avonu, szybka napina i wygladza skore (wrecz momentalnie) i zredukowal moj > celulit wrecz do minimum, nic prawie nie widac i moge dumnie chodzic w bikini jaka jest dokladna nazwa tego kremu z avonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: krem z avonu IP: *.xtra.pl 17.07.03, 18:14 nazywa sie cellu sculpt kosztuje 59zl, ale bywaja przeceny... dla mnie warto bylo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: krem na celullit-skuteczny!!!!!!! IP: *.dmpbk.com.pl 23.07.03, 13:01 Poszukaj w Avonie. Ja mam taki, w różowej tubie. Często mają promocje, można go wtedy kupić za 20-30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: krem na celullit-skuteczny!!!!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 16:43 Obecnie mam vichy i co tu dużo ukrywać, jest znacznie skuteczniejsz niż krem z avonu. No i trzeba ćwizcyć i nie jeść dużo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: krem na celullit-skuteczny!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.03, 16:24 rowniez polecam vichy.teraz sa promocje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYSZCZEK Re: krem na celullit-skuteczny!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.08.03, 11:30 Gość portalu: kinga napisał(a): > rowniez polecam vichy.teraz sa promocje. TZN ILE KOSZTUJE? Odpowiedz Link Zgłoś
evvusia Re: krem na celullit-skuteczny!!!!!!! 12.08.03, 10:58 a czy LOREALA jest dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KINGA Re: krem na celullit-skuteczny!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.03, 16:13 VICHY NORMALNIE KOSZTUJE 90 ZL,A TERAZ W PROMOCJI 60.NAPRAWDE WATRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAS Re: krem na celullit-skuteczny!!!!!!! IP: *.tarnowskie-gory-kalety.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 14:17 z mojego doswiadczenia bardzo polecam Ci serie Elancyl firmy Galenic, ampułki i zele. Wyprobowałam i Avon i Oriflame i Vichy, Biotherm, Clarins.... i tak bym mogła długo i owszem skora sie była gładsza i milsza w dotyku, a uda szczuplejsze ale celulit dalej miał sie dobrze Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś