Dodaj do ulubionych

Striptiz - co proponujecie????

15.01.08, 21:12
W ramach ubarwienia naszego szarego życia wymysliłam, że zrobię mojemu mężowi
niespodziankę, a mianowicie striptiz:) Będzie przyjemna kolacja, dobre winko a
na deser niespodzianka, której się nie spodziewa. Tylko jest jeden problem...
nie wiem jaką muzykę wybrać do tańca:) Macie jakieś pomysły? Chciałabym coś
niezbyt wolnego, niezbyt szybkiego, z jakimś zmysłowym rytmem... No nie wiem:)
Pomóżcie, proszę:)
Obserwuj wątek
    • Gość: hangman Re: Striptiz - co proponujecie???? IP: 89.174.23.* 15.01.08, 21:41
      "Kiedy ranne wstają zorze"
    • Gość: ja Re: Striptiz - co proponujecie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 11:05
      "Down in Mexico" The Coasters, masz przykład w filmie "Death Proof"...
    • Gość: xyz Re: Striptiz - co proponujecie???? IP: *.chello.pl 16.01.08, 11:46
      "Psalm dla Ciebie"
      • Gość: agiee1988 Re: Striptiz - co proponujecie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 12:05
        energiczna muzyka, proponowalabym blues, nie znam zadnych utworow, ale bylam dwa
        razy na koncertach bluesowych polskiego zespolu. moze znajde nazwe ich nazwe to
        zapodam.

co do ubioru. moglabyc miec kozaki, spodniczke, ponczochy. hm a facetowi zaslon
        oczy. niech nie widzi... a dotknie (totez przysun sie do niego i pozwol mu
        wodzic reka po twoim ciele), niech zadziala wobraznia :), faceci tez lubia jak
        sie delikatnie obmacuje jego krocze , sprobuj gdy bedzie mial zawiazane oczy.
        albo mozesz przylozyc stope do jego krocza by go tam "posmyrac" a w miedzy
        czasie bedzie ci gladzil noge. mysle ze to go pobudzi
        • dzikadzikaa Re: Striptiz - co proponujecie???? 17.01.08, 14:33
          zawiazac oczy?? no halo przeciez to striptiz na to sie PATRZY :P
    • Gość: dziumdzia Re: Striptiz - co proponujecie???? IP: 81.3.82.* 16.01.08, 12:46
      "I feel you" Depeche Mode
      • sznytka.pl Re: Striptiz - co proponujecie???? 17.01.08, 15:14
        Ukwiecona, a ty sie chociaz ruszac umiesz? Striptiz to tez jest sztuka, choc
        przez male "s."
        • Gość: xyz Re: Striptiz - co proponujecie???? IP: *.chello.pl 17.01.08, 15:47
          a po co, zasloni mu oczy i po problemie
          • Gość: agiee1988 Re: Striptiz - co proponujecie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 22:43
            mnie chodzilo tylko o zabawe zeby facet nie patrzyl a dotykal kobiete i sobie
            wyobrazal jak jest ubrana
            • Gość: xyz Re: Striptiz - co proponujecie???? IP: *.chello.pl 17.01.08, 23:20
              spoko, luzik
        • Gość: ukwiecona_en Re: Striptiz - co proponujecie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.08, 00:03
          Ruszać się umiem, o to się nie martwię. Sztuka będzie taka, że mu mowę odejmie:)
          Kozaczków ani żadnych takich zakładać nie bedę, bo mam lepsze pomysły i wiem, że
          coś innego podziała na mojego męża:) A zawiązywać oczy... przenigdy! On ma na
          mnie patrzyć i podziwiać:)
    • palya Re: Striptiz - co proponujecie???? 18.01.08, 13:58
      www.klikplej.pl/film,3400
      :D:D:D
    • figgin1 Re: Striptiz - co proponujecie???? 21.01.08, 10:42
      Yellow- Swing.
      • Gość: mfr Re: Striptiz - co proponujecie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 23:12
        En Vogue - Don't let go

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka