Gość: Anka IP: *.pl-net.pl 15.08.03, 15:39 CZY PODASZA SEXU ANALNEGO BEZ ZABEZPIECZENIA KOBIETA MOZE W JAKIS SPOSÓB ZAJSC W CIAZE JESLI WYTRYSK NASTAPIL W SRODKU? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: partnerka Re: SEX ANALNY IP: *.4web.pl 16.08.03, 19:33 nie.. to nie mozliwe.. przeciez odbyt nie ma zadnego dojscia do macicy.. to tak jak polykanie spermy.. od tego w ciaze sie nie zachodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gy Re: SEX ANALNY IP: 80.48.243.* 16.08.03, 20:06 jednak sperma znajdzie się wtedy w okolicy dróg rodnych kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
timur29 Re: SEX ANALNY 16.08.03, 20:13 a w przypadku wytrysku na pępek to nawet bardzo blisko.... Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec.dyrektor Re: SEX ANALNY 16.08.03, 20:20 tak, ciaze jest mozliwa - dziecko bedzie mialo brązową karnację skory Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: SEX ANALNY 16.08.03, 20:38 Gość portalu: partnerka napisał(a): > ... to tak jak polykanie spermy.. od tego w ciaze sie nie zachodzi.. to się nazywa ciąża francuska Odpowiedz Link Zgłoś
nie_kaz_golic_brody Re: SEX ANALNY 16.08.03, 20:48 aankaa napisała: > to się nazywa ciąża francuska oczywiscie! ja z moja baba tez tylko tak (po francusku i hiszpansku) praktykuje i niezle stadko juz mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: SEX ANALNY 16.08.03, 20:57 nie_kaz_golic_brody napisał: > oczywiscie! ja z moja baba tez tylko tak (po francusku i hiszpansku) > praktykuje i niezle stadko juz mamy! no popatrz, a ja myślałam, że wypluć wystarczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gertruda_makuch Re: SEX ANALNY 16.08.03, 20:58 aankaa napisała: > no popatrz, a ja myślałam, że wypluć wystarczy ;) Wtedy jest ciaza pozamaciczna. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_kaz_golic_brody Re: SEX ANALNY 16.08.03, 21:01 gertruda_makuch napisała: > Wtedy jest ciaza pozamaciczna. no jak hiszpanska! Odpowiedz Link Zgłoś
nie_kaz_golic_brody Re: SEX ANALNY 16.08.03, 20:59 aankaa napisała: > no popatrz, a ja myślałam, że wypluć wystarczy ;) a po co? toc to grzech tak nasienie marnowac! Odpowiedz Link Zgłoś
gertruda_makuch Re: SEX ANALNY 16.08.03, 21:05 nie_kaz_golic_brody napisał: > aankaa napisała: > > > > no popatrz, a ja myślałam, że wypluć wystarczy ;) > > a po co? toc to grzech tak nasienie marnowac! Dlatego trzeba pluc do szklanki! Najlepiej musztardowki! Odpowiedz Link Zgłoś
nie_kaz_golic_brody Re: SEX ANALNY 16.08.03, 21:06 gertruda_makuch napisała: >> Dlatego trzeba pluc do szklanki! Najlepiej musztardowki! a to bedzie ciaza musztardowa, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
gertruda_makuch Re: SEX ANALNY 16.08.03, 21:08 nie_kaz_golic_brody napisał: > gertruda_makuch napisała: > > >> Dlatego trzeba pluc do szklanki! Najlepiej musztardowki! > > a to bedzie ciaza musztardowa, tak? Pikantna! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa majonezu trzeba dodać !!! 16.08.03, 21:11 wszak progenitura ma być delikatna Odpowiedz Link Zgłoś
gertruda_makuch Re: majonezu trzeba dodać !!! 16.08.03, 21:13 aankaa napisała: > wszak progenitura ma być delikatna A potem wytrwale ubijac tluczkiem w mozdzierzu Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa nie zapomnieć wodą popić 16.08.03, 21:21 a rano, jeszcze przed umyciem zębów, jeszcze raz "przełknąć" Odpowiedz Link Zgłoś
gertruda_makuch Re: nie zapomnieć wodą popić 16.08.03, 21:23 aankaa napisała: > a rano, jeszcze przed umyciem zębów, jeszcze raz "przełknąć" Mycie zebow to przezytek. Pasta i mydlo won. Odpowiedz Link Zgłoś
timur29 Re: nie zapomnieć wodą popić 16.08.03, 21:27 i szklanicę dobrze umyć bo jak się młodsza siostra naopije to skandal w domu i zagrodzie murowany....... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa zabobony tu głosicie 16.08.03, 21:43 wystarczy - nie zakrztusić się - połknąć ... - popić (dużo !!!!!!!!) wodą ... - nie ... zwrócić (przepraszam za dosłowność) i CZEEEEEKAAAAAAĆĆĆĆĆ miesięcy ileś na dziecko lub afty próchnicę inne "dolegliwości jamy ustnej" :PPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
timur29 Re: zabobony tu głosicie 16.08.03, 21:47 tylko po ubranka ciążowe trzeba iść do laryngologa.....ale podobno kasa chorych zwraca.. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa kasa chorych ? - jak najbardziej 16.08.03, 21:48 zwraca i to w dwójnasób :)) Odpowiedz Link Zgłoś
timur29 Re: kasa chorych ? - jak najbardziej 16.08.03, 21:49 w dwójnasób? hm.... tzn? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa obie przychodnie - za karę 16.08.03, 22:02 laryngolog / ginekolog za NIEPRECYZYJNĄ diagnozę :) Odpowiedz Link Zgłoś
timur29 Re: obie przychodnie - za karę 16.08.03, 22:05 hmmm a wycięcie migdałków to sterylizacja? ....no nie... popadamy w przesadę.... Odpowiedz Link Zgłoś