Dodaj do ulubionych

Puszczanie się?

IP: 80.48.118.* 30.08.03, 19:50
Jestem z moim chłopakiem miesiąc, wiem,że to krótko, ale już chcielibyśmy
uprawiać seks. Czy on nie uzna mnie za puszczalskiej? Dodam,że... jestem
dziewicą.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Puszczanie się? IP: *.private.ramtel.pl 30.08.03, 20:08
      • Gość: mka Re: Puszczanie się? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.03, 20:15
        Jezeli czujesz, ze chcesz... to chyba mozesz. Z uwagi na 'cnote' to on Cie
        napewno nie uzna za puszczalska...
        mka
    • Gość: kasia Re: Puszczanie się? IP: *.private.ramtel.pl 30.08.03, 20:19
      uważam że jest to tak indywidualna sprawa że jeżeli uważasz że to ten to nie
      ma znaczenia czy to miesiąc czy rok jesteście razem.Nigdy nie masz gwarancji że
      zawsze będziesz z chłopakiem z którym pierwszy raz będziesz się kochała.Ja
      pierwszy raz kochałam się z chłopcem po półtorej roku a mimo to niedługo po tym
      odszedł.To nie ma nic wspólnego z "puszczaniem sie".Pozdrawiam
      • Gość: pokrybala Re: Puszczanie się? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 00:20
        Gość portalu: kasia napisał(a):

.Nigdy nie masz gwarancji że zawsze będziesz z chłopakiem z którym pierwszy
        raz będziesz się kochała.
        No to by wręcz nie było wskazane i całkiem bez sensu. Spróbuj najpierw z
        kilkoma, zanim wybierzesz jednego
    • Gość: Kasia Re: Puszczanie się? IP: *.acn.pl 30.08.03, 21:37
      Ja się kochałam z moim facetem zanim zaczęliśmy być razem. Zaczęliśmy byc
      właśnie od tej pory. Wczesniej byliśmy w sobie bardzo zakochani, ale jakoś
      bałam się związku. Po "tym"nie dał mi uciec. Jestem bardzo szczęśliwa. A On
      mówi mi, ze nigdy nie mógłby tak o mnie pomyśleć. To był nasz pierwszy wspólny
      raz.
      Jesli facet Cie kocha, to tak nie pomyśli.
    • aneczka2003 Re: Puszczanie się? 31.08.03, 16:46
      JA Z MOIM BYLAM 2 MIESIACE ZANIM TO ZROBILISMY. TO BYL MOJ I JEGO 1 RAZ. NIE
      ZALUJE ZE WLASNIE Z NIM TO ZROBILAM. W LISTOPADZIE MINIE NAM 2 LATA. I TO NIE
      PRAWDA ZE NIGDY NIE MASZ PEWNOSCI CZY BEDZIESZ Z TYM CHLOPAKIEM NA ZAWSZE. JA
      MAM
      :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka