Dodaj do ulubionych

Całująca się 13latka?????

06.09.03, 19:32
Przyłapałam ostatnio na tym moją siostrę. Co o tym sadzicie? Czy nie jest za
wcześnie?Przecież to jeszcze dzieciak......
Obserwuj wątek
    • Gość: ś_l_c_z_n_a Re: Całująca się 13latka????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 19:50
      to normalne... w tycgh czasach wiekszosc 13nastek to robi...a nawet jeszcze
      inne rzeczy :P pzdr :)
      • Gość: Kruczyca Re: Całująca się 13latka????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 19:54
        Szczerze powiedziawszy to calowalam sie jescze jak bylam od niej mlodsza. A
        teraz moja sasiadka ktora ma 14 lat zastanwia sie czy sie z kims przespac bo
        jej kolezanki z klasy maja juz to za soba. Paranoja
        • Gość: Karina252 Re: Całująca się 13latka????? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 20:24
          Bez przesady, ale szczerze mówiąc nie jestem zaskoczona. Mam w rodzinie pewną
          13latkę, ale seksu to ona nie uprawia...
          • independent-girl Re: Całująca się 13latka????? 06.09.03, 21:19
            calowac sie zaczelam w wieku 12 lat :)
            ale seks...zdecydowanie za wczesnie, zaskoczona az jestem tymi postami, w
            ktorych jest o tym napisane,ze juz są po "tym"

pzdr.
            Kasia
      • Gość: yupi Re: Całująca się 13latka????? IP: 217.98.81.* 02.10.03, 15:56
        mój pierwszy pocałunek też był w wieku 13 lat i nie uważam że było to
        nienormalne
    • anulex Re: Całująca się 13latka????? 06.09.03, 21:46
      Zalezy od 13latki...
    • Gość: Wredny matkojebca Re: Całująca się 13latka????? IP: *.futuro.pl 06.09.03, 22:11
      13 dzisiaj daja dupy i wiedza wiecej od dawnych 13
    • katkag05 Re: Całująca się 13latka????? 12.09.03, 16:29
      owszem...za wczesnie.Ale czasy sie zmieniaja.teraz daj jej lekcje o
      antykoncepcji :D
      • Gość: gy Re: Całująca się 13latka????? IP: 80.48.243.* 12.09.03, 16:39
        katkag05 napisał(a):

> owszem...za wczesnie.Ale czasy sie zmieniaja.teraz daj jej lekcje o
        > antykoncepcji :D

Ja również całowałam się pierwszy raz w wieku 13 lat. To było cudowne i
        niezapomniane. Wtedy "chodziliśmy ze sobą" :DDD dziś jest moim przyjacielem.
        Nie uważam żeby było to za wcześnie, nie żałuję i nie widzę w tym nic złego. A
        wiadomości o antykoncepcji jeszcze długo nie były mi potrzebne. Na więcej
        pozwoliłam dopiero Temu Jedynemu.
        • Gość: Minimum estetyki Re: Całująca się 13latka????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 19:43
          A ja się całowałem już w przedszkolu i co?Z resztą nie tylko całowałem.
    • Gość: tajemnica jaki dzieciak ja w jej wieku stracilam dziewictwo! IP: *.acn.pl / 10.65.6.* 12.09.03, 17:20
      • Gość: kali Re: jaki dzieciak ja w jej wieku stracilam dziewi IP: 62.233.243.* 12.09.03, 21:27
        to czemu nie podpiszesz sie pod tym??czyzbys sie tego wstydzila i dlatego
        robisz z tego tajemnice?a 13latka to rzeczywiscie nie dzieciak!szkoda ze nie
        zaszlas w ciaze-przekonalabys sie jaka to bylas wtedy dorosla!pzdr
        • Gość: tajemnica Re: jaki dzieciak ja w jej wieku stracilam dziewi IP: *.acn.pl / 10.65.6.* 12.09.03, 21:47
          rasznie głupio do tego podchodzisz bo nikogo nie sadzi się nie znajadz go a tym
          bardziej nie zyczy sie mu zle...
          Jak bys chciała wiedziec to nie nie wstydze sie i nie załuje poniewaz z tym
          facetem jestem do dziś!!!
          A co sie nie podpisuje?Podpisałam sie i tak mnie nie znasz wiec co za róznica
          czy napisze kasia, zosia czy malgosia???????
          nastepnym razem najpierw sie zastanow a potem pisz.Rowniez pozdrawiam
          • Gość: Rybjka "tajemnica" ma recję IP: *.acn.pl / 10.65.6.* 12.09.03, 21:57
            uwazam ze kazdy wybiera taka droge a nie inna i napewno nie uzyłabym twoich
            słow.."szkoda ze nie zaszłaś w ciążę......
            brak wyobrazni z twojej strony droga kali, wiadomo ze tego nie chciała wiec po
            co te gadanie?A po drugie mogla podejsc do tego "profesjonalnie" i sie
            zabezpieczyć, nie mysl ze 13- 14 latki nic nie wiedza o seksie i antykoncepcji,
            i jeszcze jedno zauwaz fakt ze jest z nim do dziś to tez o czyms swiadczy.....
          • Gość: kali Re: jaki dzieciak ja w jej wieku stracilam dziewi IP: 62.233.243.* 12.09.03, 22:00
            przepraszam, nie chcialam Cie urazic-wyrazilam jedynie swoje zdanie na ten
            temat!nie przekonasz mnie,ze 13latka to nie jest dzieciak...w tym iweku ani
            nie jest sie fizycznie ani psychicznie gotowym do wpsolzycia! ale kazdy robi
            co chce. mam pytanie: ile masz lat?nie musisz odp jesli nie chcesz
            • Gość: tajemnica Re: jaki dzieciak ja w jej wieku stracilam dziewi IP: *.acn.pl / 10.65.6.* 12.09.03, 22:08
              zaden problem mam 21lat (niedlugo 22)
              nie nie uraziłaś mnie tylko chciałam wyrazić swoją opinię
              • Gość: kali :) IP: 62.233.243.* 12.09.03, 22:21
                aa to to zmienia postac rzeczy:D osadzilam ze jak w wieku 13 lat zaczelas to
                pewnie z przypadkowym chlopakiem! jeszcze raz sorry, na nastepny raz bede
                uwazala z przedwczesnym wyrazaniem zdania<glupek> hehe pa!
                • Gość: tajemnica Re: :) IP: *.acn.pl / 10.65.6.* 13.09.03, 10:06
                  tak dokładniej to miałam 14 lat... ale to już mały szczegół...hehe
    • Gość: meg Re: Całująca się 13latka????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 00:29
      Ja się też całowałam jako trzynastka z pewnym trzynastkiem. A teraz po różnych
      zawirowaniach ten trzynastek jest moim mężem. Fajnie, co?

ps Wcale nie uważam, żeby to było za wcześnie na całowanie. I nie jest, sądząc
      po tym, ze przeciętnie traci się cnotę około 16 roku życia.
      • 82misia Re: Całująca się 13latka????? 22.09.03, 16:51
        zgadzam sie całkowicie!!!!!
        • Gość: verte Re: Całująca się 13latka????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.03, 17:23
          82misia napisała:

> zgadzam sie całkowicie!!!!!

Z czym??
    • Gość: ajka Re: Całująca się 13latka????? IP: *.chomiczowka.waw.pl 02.10.03, 00:23
      Moja siotra ma 12 ... tez ją przyłapałam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka