Dodaj do ulubionych

DO FACETÓW >>SPERMA!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 17:41
Przegladalam sobie wlasnie forum i tak sobie czytam...konkretny przyklad:
laska nie wie, co mam zrobic z sperma kiedy piesci faceta:wypluc czy nie?i
wiecie co? moj problem jest zupelnie odwrotny...moj facet nie pozwala mi
sprobowac spermy!mowi ,ze to nie higieniczne, a ja jestem ciekawa jak
smakuje "zyciodajny plyn" :).Jak go naklonic do zmiany decyzji??
PANOWIE>>>>>>>>>>pomozcie, prosze!!
Obserwuj wątek
    • Gość: sweet_girl Re: DO FACETÓW >>SPERMA!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 22:01
      Jak to Ci nie pozwala??że co,że nie powala Ci ssać czy jaki kij???
    • Gość: special k. Re: DO FACETÓW >>SPERMA!!!!!!!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.03, 17:49
      Jak to on Ci nie pozwala? Ty też masz coś do gadania w łóżku. Sex też jest
      niehigieniczny, a wszyscy go uprawiają, nawet księża i mikrobiolodzy. Może po
      prostu nie wpyluwaj wszystkiego. Poza tym sperma nie smakuje najlepiej, chyba
      że wcześniej gość jadł ananasy. Pozdrowienia! Opowiedz czy udało Ci się
      rozwiązać problem...
    • hypnoticpoison Re: DO FACETÓW >>SPERMA!!!!!!!!!! 10.09.03, 21:39
      też mam ten problem on nie ma oporów do próbowania "moich soków ale jeśli
      chodzi o jego spermę za nic nie chce dać mi spróbować
      • Gość: JULIA Re: DO FACETÓW >>SPERMA!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 06:31
        no wlasnie, po prostu jak sie zbliza do szczytowania natychmiast kaze mi
        przestac i sie odsuwa!nawet 1 kropelki nie sprobowalam ,bo misiek tak uwaza!
        bylo tu pytaniee czy nie pozwala mi ssac: pozwala, ale ," soku" sprobowac mi
        nie pozwala:( a ananasy to je czesto:) jako owoce i dzemik:)
        wymyslcie cos, jakis tekst, zeby go naklonic do spelnienia mojego malego
        marzenia, bo ja juz nie mam pomyslow... pozdrawiam Was i czekam na Wasze
        odpowiedzi!
        • gazamate Re: DO FACETÓW >>SPERMA!!!!!!!!!! 11.09.03, 09:25
          wydaje mi sie ze problem tkwi w czymś innym. Może Twój Misiek miał wcześniej
          partnerki, które aprobowały miłość francuska ale bez kulminacji w ustach i nie
          pozwalały na to. Moze myśli ze Ty też tego nie aprobujesz a w rzeczywistości
          jest zupełnie inaczej.
          Wydaje mi sie ze utarł się stereotyp że dla kobiet wytrysk w ustach jest
          poniżający a facet ktory kocha swoja kobietę nie będzie jej przecież poniżał.
          Ja miałem wcześniej partnerki które lubiły miłość francuską ale nie chciały
          kulminacji w ustach. Zawsze tego typu pieszczoty kończyły zanim eksplodowałem i
          mówiłem im zawsze wczesniej że już dochodzę. Wydaje mi sie ze dużo w tym
          wypadku zależąlo by od partnerki. Jeżeli by powiedziała mi ze chce spróbować
          zakończyć orala z wytryskiem w ustach (pomimo ze jesze nigdy tak nie kończyły)
          albo chciały by possaać wacusia po wytrysku, nie widział bym zadnych
          przeszkód, by popróbowała moich soczków.
    • Gość: sweet ;* Re: DO FACETÓW >>SPERMA!!!!!!!!!! IP: *.master.pl 11.09.03, 19:47
      moj misiek robil identycznie....ale pare razy udalo mi sie sprobowac ;]]
      szczerze mowiac to nic nadzwyczajnego. nie wiem co ci poradzic...moze
      porozmawiaj z nim o tym??? ja tak zrobilam i jest loozik ;]
    • soczewica Re: DO FACETÓW >>SPERMA!!!!!!!!!! 11.09.03, 21:41

obiecaj mu, że wszystko dokładnie wyplujesz do szklanki.co do kropelki.
      powinien się zgodzić.
      • Gość: JULIA Re: DO FACETÓW >>SPERMA!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 11:29
        dzieki Wam za odp.:)>>gazamate, sweet, soczewica>>usciski:) sprobuje z nim
        pogadac, ale do szklanki nie bede wypluwac:)) poinformuje Was czy moj Puchatek
        sie zgodzil, trzymajcie kciuki:))pozdrovka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka