Dodaj do ulubionych

WŁOŻYŁ I WYJĄŁ...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 22:46
mam pytanie...biore tabletki od miesiąca,dzis zamiast o 18 wziełam o
19;15,później piesciłam sie z moim facetem i on na chwilke włozył i chwilke
później wyciągnął swojego ptaszka ze mnie.potem spytałam czy jeszcze raz
mozna stwierdził ze tak (wiec wytrysku nie było) i znów to samo.czy mam sie
o co bac?prosze o odpowiedz
Obserwuj wątek
    • nawiedzona_baba powinnaś zacząć się bać 10.09.03, 22:49
      tego co ksiądz na religii / mama podczas obiadu / tata przy okazji
      przepytywania z lekcji powiedzą
      • Gość: ola Re: powinnaś zacząć się bać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 22:54
        nie bardzo rozumiem.czy to odpowiedz na mój list?tzn. ze nie ma czego? odpisz..
      • kochana85 nie ma czego 10.09.03, 22:55
        Jesli bierzesz tabletki to jestes zabezpieczona dosc dobrze, to ze zazyłas
        pozniej o połtorej godziny, to nic nie szkodzi, bo ja sama zazywam nieraz
        nawet o2, 3 godz pozniej, bo czasem zapominam, ale spokojnie, nic sie nie
        stało napewno, tym bardziej ze nnawet nie doszło do wytrysku, pozdrawiam,
        buziaki :)
        • soczewica Re: nie ma czego 10.09.03, 22:57
          kochana85 napisała:

> stało napewno, tym bardziej ze nnawet nie doszło do wytrysku, pozdrawiam,
          > buziaki :)

i stąd się biorą niechciane ciąże właśnie. do wytrysku nie doszło? a ty myślisz
          że to co się wydostaje z penisa przed wytryskiem, to co to jest? wacuś się
          poci? nie, maleńka, tam też są plemniki. zapamiętaj na przyszłość...

soczewica
          • kochana85 Re: nie ma czego 10.09.03, 23:05
            > i stąd się biorą niechciane ciąże właśnie. do wytrysku nie doszło? a ty
            myślisz
            >
            > że to co się wydostaje z penisa przed wytryskiem, to co to jest? wacuś się
            > poci? nie, maleńka, tam też są plemniki. zapamiętaj na przyszłość...
            >
            > soczewica
            >
            Tyle to ja tez wiem, ale skoro bierze tabletki, to w momencie kiedy wytrysku
            nie było, ryzyko się zmniejszyło niz jakby brała, cos Ty taka, okres masz czy
            Ci sie głowa spociła?? a pozatym jakbys uwazała dawno dawno temu na lekcjach (
            bo pewnie skoro piszesz do mnie malenka to pewnie masz juz swoje DOBRE lata)
            to wiedziałabys ze te plemniki ktore wydostaja sie podczas stosunku, sa
            najsłabsze i najgorsze, i wlasnie dlatego wydostaja sie najwczesniej, nie
            wyklucza to ze ktorys z nich zdola zaplodnic komorke, ale jest mniej
            prawdopodobne niz po wytrysku
            • soczewica Re: nie ma czego 10.09.03, 23:10
              kochana85 napisała:

> to wiedziałabys ze te plemniki ktore wydostaja sie podczas stosunku, sa
              > najsłabsze i najgorsze, i wlasnie dlatego wydostaja sie najwczesniej, nie
              > wyklucza to ze ktorys z nich zdola zaplodnic komorke, ale jest mniej
              > prawdopodobne niz po wytrysku

to ja coś ci powiem.
              moja znajoma miesiąc temu poddała się zabiegowi aborcji.
              a winne były właśnie te najsłabsze plemniczki o których piszesz.
              wiem, że koleżanka która założyła wątek obawia się bezpodstawnie, ale ty lepiej
              nie siej takich rzeczy, że te plemniczki są słabsze, bo to bzdura. tez potrafią
              doprowadzić do kłopotów.
    • soczewica Re: WŁOŻYŁ I WYJĄŁ... 10.09.03, 22:55
      Gość portalu: ola napisał(a):

> mam pytanie...biore tabletki od miesiąca,dzis zamiast o 18 wziełam o
      > 19;15,później piesciłam sie z moim facetem i on na chwilke włozył i chwilke
      > później wyciągnął swojego ptaszka ze mnie.potem spytałam czy jeszcze raz
      > mozna stwierdził ze tak (wiec wytrysku nie było) i znów to samo.czy mam sie
      > o co bac?prosze o odpowiedz

bardziej bym się bała, gdyby się obluzował, oderwał i został w środku.
      ile masz lat? i jaki popieprzony ginekolog dał ci receptę na tabletki?
      faszerowanie 13latki hormonami powinno być karalne, już nie mówiąc o tym że ten
      z ptaszkiem powinien siedzieć.

biedna dziewczynka...

soczew
      • Gość: ola Re: WŁOŻYŁ I WYJĄŁ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 23:02
        czy ty w ogóle widzisz co piszesz???bo chyba nie bardzo na temat.po co w ogóle
        sie wypowiadasz???nie mam 13 lat..a nawet gdybym miała to gówno cie to
        obchodzi.przepraszam cała reszte za ten tekst ale wychodze z załozenia ze
        zadałam pytanie mnie nurtujące i licze na sensowną odpowiedz..a nie jakies
        pieprzone machloje.za inne posty dziekuje i prosze o dalsze
        • soczewica Re: WŁOŻYŁ I WYJĄŁ... 10.09.03, 23:08

> czy ty w ogóle widzisz co piszesz??? bo chyba nie bardzo na temat.po co w
          ogóle
          > sie wypowiadasz???nie mam 13 lat..

a o ile się pomyliłam? o dwa, trzy, cztery lata?
          bo starsze dziewczynki wiedzą już, że jak się wykupuje tabletki anty, to się
          czyta tą zadrukowaną małymi literami karteczkę, na której jak byk stoi, że
          obsuwa w zażyciu tabletki może wynieść do 12 godzin.
          zdarzyło ci się czasem pomyśleć, ale rozumiesz, tak głębiej?...
        • aankaa Droga Olu 10.09.03, 23:08
          to, że nie doszło do wytrysku nie znaczy, że jakaś część plemników nie
          przedostała się do Twojej pochwy
          męski członek, w stanie wzwodu, nie jest zupełnie "suchy"

a półtorej czy dwie godziny opóźnienia w przyjęciu tabletki nie powinno być
          problemem
          chyba, że będziesz miała pecha i będzie to klasyczna wpadka mimo antykoncepcji
          (o tym Twój ginekolog Ci pewnie powiedział - żadna z metod nie daje 100%
          gwarancji)
          • Gość: ola Re: Droga Olu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 23:13
            ale prawdopodobieństwo jest bardzo małe??
            • soczewica Re: Droga Olu 10.09.03, 23:15

> ale prawdopodobieństwo jest bardzo małe??

dziewczyno.
              jeśli ostatnio nie miałaś rozwolnienia ani nie wymiotowałaś to malutkie. jak
              główka od szpilki w stosunku do ziemi. mówię poważnie.
              ale pamiętaj, że wszystkie plemniczki mogą być aktywne.
            • Gość: Kasia Re: Droga Olu IP: *.acn.pl 10.09.03, 23:16
              Moim zdaniem nie ma się zupełnie czego bać. Ja biore pigułki o różnych porach.
              Nie jest to nigdy dokładnie ta sama godzina. Nie bój się, nie ma czego.
            • aankaa Re: Droga Olu 10.09.03, 23:17
              nie "bardzo małe" ale małe

odczekaj cierpliwie do daty spodziewanej menstruacji
              jeżeli opóźni się tydzień-dwa zasięgnij rady ginekologa
    • Gość: d. Re: WŁOŻYŁ I WYJĄŁ... IP: 62.233.166.* 11.09.03, 00:19
      dziewczyno, przeciez bierzesz tabletki!! mozecie sobie szalec, ile dusza
      zapragnie, ryzyko wpadki jest prawie zadne, nie musisz sie bac plemniczkow :))
      • Gość: sweet_girl Re: WŁOŻYŁ I WYJĄŁ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 00:23
        oj dzieci dzieci!!
    • verka.w Re: WŁOŻYŁ I WYJĄŁ... 11.09.03, 09:02

> mam pytanie...biore tabletki od miesiąca,dzis zamiast o 18 wziełam o
      > 19;15,później piesciłam sie z moim facetem i on na chwilke włozył i chwilke
      > później wyciągnął swojego ptaszka ze mnie.potem spytałam czy jeszcze raz
      > mozna stwierdził ze tak (wiec wytrysku nie było) i znów to samo.czy mam sie
      > o co bac?prosze o odpowiedz

Vitam!!!
      Ja na Twoim miejscu zastanowilabym sie raczej nad zwiazkiem z facetem,
      ktory "na chwilke włozył i chwilke później wyciągnął swojego ptaszka ze mnie"
      Opisalas to jakby chodzilo tylko o wlozenie i wyciagniecie penisa z pochwy
      kobiecej. To brzmi conajmniej jakbys sie zgadzala byc workiem na sperme. Sorki,
      ze tak doslownie to okreslilam ale tak to wyglada. Gdzie tu miejsce na chocby
      odrobine czulosci?
      A co do zabezpieczenia to kolezanki wyzej sie juz wypowiedzialy wiec niebede
      powtarzac tego co one.
      Pozdrovionka - Verka
    • an_ni Re: WŁOŻYŁ I WYJĄŁ... 11.09.03, 10:01
      po pierwsze powiedz kiedy wzielas pierwsza pigulke i jaka to pigulka - nazwa
      jesli wzielas te pierwsza w pierwszym dniu miesiaczki to jestes zabezpieczona
      od tej pierwszej pigulki przez caly miesiac non stop kolor i mozesz wkladac i
      wyjmowac tego ptaszka ile wlezie :)
      opoznienie 1 -2 h nie ma znaczenia (moze byc nawet do 12h) chyba ze jest to
      pigulka jednoskladnikowa Cerazette
      no i jesli nie mialas wymiotow biegunki nie bralas antybiotykow ani innych
      lekow ktore maja interakcje z pigulkami - to tez jest w ulotce - to mozesz byc
      spokojna
      nie sluchaj o tych pojedynczych plemnikach bo to ma znaczenie tylko w przypadku
      nie stosowanie antykoncepcji i bawienia sie w stosunek przerywany
      • Gość: kochana85 do an_ni IP: *.zab.citynet.pl / 10.5.29.* 11.09.03, 16:54
        Wreszcie sensowna logiczna odpowiedz, :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka