Gość: Dina IP: *.tsi.net.pl / 10.19.102.* 22.09.03, 17:15 Czy możecie mi polecić jakąś dobrą kobiete-ginekologa w Tychach lub Katowicach? Mam na myśli gabinety prywatne. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AKA Re: TYCHY-KATOWICE IP: *.tsi.net.pl / 10.19.102.* 23.09.03, 00:14 Nie ma żadnej dziewczyny z Tychów lub Katowic??? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: TYCHY-KATOWICE 23.09.03, 00:44 Gość portalu: AKA napisał(a): > Nie ma żadnej dziewczyny z Tychów lub Katowic??? najpierw Dina, potem AKA, doprawy dużo osób chce wiedzieć tyo samo o tej samej porze no i nie sprecyzowałaś co to znaczy dobra ginekolog ps. tak tylko bo ja ani stąd ani stamtąd Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: TYCHY-KATOWICE 23.09.03, 10:54 r.richelieu napisała: > najpierw Dina, potem AKA, doprawy dużo osób chce wiedzieć tyo samo o tej > samej porze ty i popatrz, adres taki sam! znają się, hehe! :) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: TYCHY-KATOWICE 24.09.03, 00:30 soczewica napisała: >> ty i popatrz, adres taki sam! > znają się, hehe! :) > Dina dla męża, AKA dla kochanka i nie czuje się tego niesmaku w ustach gdy mąż mówi Dinuś Ty moja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina aka AKA Re: TYCHY-KATOWICE IP: *.tsi.net.pl / 10.19.102.* 23.09.03, 12:16 hehe no cóż podpisałam się różnymi pseudo. Pomylić się nie wolno, różnie na mnie mówią :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: TYCHY-KATOWICE IP: 80.48.243.* 23.09.03, 17:14 Katowice prywatnie dr Kurkowska - droga ale dobra. zdecydowanie polecam jednak panów ginekologów, (generalizując) są lepszymi fachowcami, a przede wszystkim są milsi dla pacjentek. wszystkie moje koleżanki w koncu trafiają do dr. Osieckiego (przychodnia na Dworcowej, z kasy chorych). na prawdę świetny lekarz. najlepszy u jakiego byłam, a przegląd mam dobry... odradzam panią w przychodni na mickiewicza. strasznie gburowata, no i zle mnie leczyła. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina aka AKA Re: TYCHY-KATOWICE IP: *.tsi.net.pl / 10.19.102.* 23.09.03, 23:44 a. Dzięki za pomoc! :) Odpowiedz Link Zgłoś