Dodaj do ulubionych

W co się ubrać ?

IP: *.metronet.pl 29.09.03, 16:58
Czy na pierwszy zjazd studencki należy ubrać coś eleganckiego , typu_
damski garnitur i białą bluzkę , czy mogę ubrać się w dowolny
strój? Nie chcę wypaść na jakąś sierotkę z przedmieścia , a
jednocześnie nie chcę przesadzić . Co mi doradzicie ? Dzięki za
jakąkolwiek podpowiedż.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: W co się ubrać ? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 29.09.03, 17:23
      chodzi Ci o zjazd studencki studentów zaocznych ? Możesz ubrać się jak chcesz,
      to już nie podstawówka gdy ubierało sie na galowo w pierwszy dzień szkoły. Na
      studiach, a tym bardziej na zjazdach czyli na zaocznych masz ludzi w wieku od
      19 ( tych od razu po maturze ) nawet do 50- paru. Każdy jest ubrany inaczej. Są
      i garnitury, są i dresy, są i lalunie ubrane na różowo, są skóry, cięzkie buty
      i nawet żelazka. Ubierz sie tak byś czuła sie ładnie i swodobodnie.Ubierz sie w
      swoim stylu. Może być to garnitur, z jakąś bluzką w ciekawym kolorze-
      niekoniecznie białym, może być czerwien, zieleń. Tylko na egzaminy na galowo.
      Tak więc nie musisz się tu specjanie stroić jak widzisz. Chyba że to jakaś
      specjalna szkola, bo ja zwykły uniwerek czy polibuda to obojętnie czy będziesz
      w garniturze czy dresie nikt na Ciebie krzywo nie spojrzy.
    • Gość: diana Re: W co się ubrać ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 19:25
      Zgadzam sie ubierz sie tak abys czuła się swobodnie...Pamiętam kiedy ja
      pojechałam na 1 zjazd makabra ubrałam sie na galowo i czułam sie jak idiotka !!
      szok
      • Gość: Marta Re: W co się ubrać ? IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 30.09.03, 19:59
        ja na pierwszym zjeździe miałam czarny sweterek zwykły z dekoltem w łódkę,
        czarne spodnie na kant, buty na obcasie i jakiś koleś zalał mnie kawą. Hihihi.
        Spoko, ubierz sie w to co na codzień, tak byś nie martwiła sie czy dobrze
        wyglądasz i mogła skupić sie na czym innym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka