ammber666 27.07.08, 00:33 co myslicie o tej imprezie? o ludziach ktorzy wybieraja sie na woodstock? byliscie kiedys? jesli tak to jakie sa wasz spostrzezenia? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stepmother Re: woodstock 27.07.08, 12:34 > co myslicie (...) o ludziach ktorzy wybieraja sie na woodstock? lubią muzykę i trochę szaleństwa? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_i_wladca_mx Re: woodstock 27.07.08, 12:39 bylam, sped kinderpankow, fajnosc zalezy od kapel jakie graja. wszyscy sa `rege, tru i peace` :) generalnie mila impreza i ludzie mili, jezeli pasuje ci taki klimat troche ala liceum to spoko:) mi sie juz z tego troche wyroslo i wybieram inne spedy i innych kinderpankow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: woodstock IP: *.41.52.36.sub.mbb.three.co.uk 27.07.08, 23:43 Bywalam co roku od 2003 :) baaaaaaaaaaaaaaaardzo milo wspominam. super muza, swietni ludzie:) polecam. chcialam sie wybrac w tym roku ale jestem w ciazy. w nastepnym napewno pojade :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: woodstock IP: *.ztpnet.pl 28.07.08, 00:46 Jedz i sie pobaw. Jest zajebiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eszir Re: woodstock IP: *.dip.t-dialin.net 28.07.08, 03:41 swietna impreza, polecam zwlaszcze teraz, kedy pojawila sie akademia sztuk przepieknych, naprawde mnostwo nowych rzeczy, okazja porozmawiac i poznac wspanialych ludzi :) no i ogromny poziom bezpieczenstwa, naprawde, ludzie pilnuja siebie nawzajem. jak ktos przyjezdza tylko sie schlac - no coz, taki zrobi to wszedzie, tyle na temat. Odpowiedz Link Zgłoś