lena_lena Re: jaką książkę przeczytałyście ostatnio? 11.11.03, 23:36 ostatnio "genom" i "myśleć jak psycholog", oczywiście dzięki kierunkowi studiów, ale polecam te książki. są rewelacyjne. takie książki lubię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: jaką książkę przeczytałyście ostatnio? IP: *.farmacol.com.pl / 10.51.1.* 12.11.03, 10:11 soczewica napisała: > czytacie coś w ogóle? :) > podobno statystyczny polak czyta jakieś zastaraszająco małe ilości. prawda li > to? lektury szkolne się nie liczą. > Sun Tzu "Sztuka wojny" w oryginale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALENA Milan Kundera:) IP: w3cache.* / 192.168.3.* 12.11.03, 20:51 hmmm uwazam,ze ksiazki kundery powin przeczytac kazdy facet....:) Kundera ma niesamowite podejscie do swiata,milosc, seksu, relacji interpersonalnych,kobiety tez moge sie od niego wiele nauczyc:) goraco polecam ps. nie wiem czy o to dokadnie chodzilo, lae bawie sie w to pierwszy raz;) pa i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleks Re: jaką książkę przeczytałyście ostatnio? IP: *.acn.waw.pl 23.11.03, 19:04 Właśnie skończyłam 2 tom Szalonego Statku R. Hobb a przedtem Księgi Mieczy Moorkooka. I nabyłam sobie 10 część Koła czasu - w oryginale - polskiej wersji u nas chyba jeszcze nie ma. Po prostu uwielbiam fantasy:) A oprócz fantasy Agatkę Christie Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 "Barbie ikona kultury" 23.11.03, 21:13 Szczerze mówiąc, jestem w trakcie. Przedtem probowałam "Antigua moje zycie" ale mnie znudzila. Odpowiedz Link Zgłoś
raja1 Re: jaką książkę przeczytałyście ostatnio? 23.11.03, 21:25 CZytam teraz ksiazke Memories of Gejsza Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: jaką książkę przeczytałyście ostatnio? 23.11.03, 21:34 Soczewica chyba pomyliłaś forum z tym pytaniem.:)))) Jeśli o mnie chodzi ostatnio czytałam: biografię Che Guevary z 1974 r. pióra radzieckiego dziennikarza (ten język!); "Inne pieśni" Dukaja; "Życie seksualne mojej ciotki" M. Cheek. Kiedy wchodzę do księgarni marzę, żeby być kleptomanką... Odpowiedz Link Zgłoś