Dodaj do ulubionych

Kobieca solidarnosc???

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.03, 21:38
Nie wiem jak Wy, ale ja uwazam ze dziewczyny powinny trzymac sie razem. No
bo kto tak dobrze zrozumie kobiete jak nie inna kobieta? A tymczasem babki
sa wobec siebie wredne, tepia sie na kazdym kroku, sa zazdrosne i falszywe.
Spojrzcie na facetow: oni potrafia sie wspierac i sobie pomagac. A kiedy
czytam co niektore posty pisane przez dziewczyny, to zlosc i nienawisc az z
nich kapie... Naprawde, badzmy dla siebie troche milsze.
Obserwuj wątek
    • Gość: missGARP Re: Kobieca solidarnosc??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 21:52
      MASZ CALKOWITA RACJE.JESTEM KOBIETA ALE STWIERDZAM ze nasz gatunek jest pod tym
      wzgledem beznadziejny.dlatego otaczam sie tylko facetami.sa mniej szkodliwi.
      • undercover_brother Re: Kobieca solidarnosc??? 15.10.03, 01:52
        No prosze jacy jestesmy milutcy. A mowia, ze facet to swinia.
    • Gość: kohol Re: Kobieca solidarnosc??? IP: *.crowley.pl 15.10.03, 10:14
      Gość portalu: Sandra napisał(a):

> Spojrzcie na facetow: oni potrafia sie wspierac i sobie pomagac.

Moim zdaniem w ogóle ludzie powinni trzymac się razem. Inaczej nas drzewa
      pokonają ;). No ale ja nie lubie rozdzielać - kobieta, mężczyzna. Chłopcy bawią
      się razem, dziewczynki oddzielnie. Niech się każdy bawi z kim chce. Zajrzyj na
      forum Mężczyzna - oni też na siebie naskakują.
      • Gość: Ola Re: Kobieca solidarnosc??? IP: *.infinity.waw.pl / 192.168.1.* 16.10.03, 01:27
        Ale prosze zauwazyc ze kobiety czesciej zazdroszcza sobie nawzajem. Nawet,
        jesli, tak naprawde, nie ma o co. Czasami to jeszcze cos wymysla dodatkowo i
        siedza zazdroszcza. Niestety, natew dziewczyny-przyjaciolki potrafia byc
        zazdrosne. Ja niczego nikomu nie zazdroszcze. Mam co mam i reszta zalizy ode
        mnie, dziekuje Bogu ze dal mi tyle wszystkiego ile dal. Co to daje siedzenie i
        zazdroszczenie, jak dobrze jej(kolezance) idzie. Lepiej probowac dzialac,
        starac sie czegos osiagnac, a nie marnowac energii na zazdrosc.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka