the_perfect_circle 22.10.08, 16:24 ile może kosztować gruszka do lewatywy? (0,25l o ile jej pojemność ma wpływ na cenę, bo w ogóle się w tym temacie nie orientuję) Z góry dziękuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_i_wladca_mx Re: gruszka 22.10.08, 16:55 taki piekny nick...i pytanie o gruche do lewatywy, czuje sie sprowadzona na ziemie :) a co do pytania to obstawiam, ze albo znajdziesz to w dr gugle albo (wrecz na pewno!) dowiesz sie w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
the_perfect_circle Re: gruszka 22.10.08, 17:03 cóż poradzić :) Do apteki pójdę z przygotowaną gotówką, bo chcę to załatwić szybko, bez przedłużania pytaniem o cenę ;) Co do Googli - wolę dowiedzieć się od osób, które takiego zakupu dokonywały. Nie wiem czemu. Ale wolę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyjanek Re: gruszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 17:08 ok 10 zl płaciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: gruszka IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.08, 21:27 a jak sie robi lewatywe w warunkach domowych:d Odpowiedz Link Zgłoś