Dodaj do ulubionych

SEX ORA:NY A POTEM !!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 22:26
Uwielbiam robić mojemu chłopakowi loda, niesamowicie mnie to podnieca. Ale
punkt kulminacyjny jest kiedy czuje jego spermę tryskającą w moich ustach.
Pewnego dnia miałam w ustach sperme i go pocałowałam. Przez pare minut
całowaliśmy się i zlizywaliśmy nasienie ze swoich ciał. Było boska czułam
się jak w raju. Czy to nie było za ostre ? nie posunęliśmy się za daleko ?
co myślicie o takiej zabawie ? robiliście kiedyś cos takiego ?
Obserwuj wątek
    • bloodrayne Re: SEX ORA:NY A POTEM !!!!!!! 21.10.03, 22:32
      Gość portalu: Marta napisał(a):

> Uwielbiam robić mojemu chłopakowi loda, niesamowicie mnie to podnieca. Ale
      > punkt kulminacyjny jest kiedy czuje jego spermę tryskającą w moich ustach.
      > Pewnego dnia miałam w ustach sperme i go pocałowałam. Przez pare minut
      > całowaliśmy się i zlizywaliśmy nasienie ze swoich ciał. Było boska czułam
      > się jak w raju. Czy to nie było za ostre ? nie posunęliśmy się za daleko ?
      > co myślicie o takiej zabawie ? robiliście kiedyś cos takiego ?

za daleko sie posunęliście? no co ty... ;) Co w tym złego? Zwyczajny,
      niezwyczjny widok...

<motywy filmowe, dla dorosłych>
      • Gość: ja Re: SEX ORAj:NY A POTEM !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.03, 22:39
        własnie cudownie!sama chciałabym tak do tego podchodzic narazie sie nastawiam!
        • Gość: KK Re: SEX ORAj:NY A POTEM !!!!!!! IP: darth:* / 192.168.15.* 22.10.03, 10:46
          ON JADL SWOJA SPERME NAPRAWDE?ZADKO SIE ZDARZA ZEBY FACET TO ROBIL PODNIECA ICH
          JAK ROBI TO DZIEWCZYNA
        • soczewica Re: SEX ORAj:NY A POTEM !!!!!!! 24.10.03, 19:31
          Gość portalu: ja napisał(a):

> narazie sie nastawiam!

frontem do klienta? (było kiedys takie hasło)
          • matka_joanna_od_aniolow Re: SEX ORAj:NY A POTEM !!!!!!! 24.10.03, 20:00
            To wspaniałe,ja zawsze zlizuję wszystko do ostatniej kropli a ks.Michał jest
            bardzo zadowolony.Potem razem dziekujemy Bogu za te dary :P
            • Gość: ana Re: SEX ORAj:NY A POTEM !!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 24.10.03, 20:29
              FUJJJJ---ale jesli tobie to odpowiada..to twoja prawa
              • matka_joanna_od_aniolow Re: SEX ORAj:NY A POTEM !!!!!!! 24.10.03, 20:39
                Dlaczego fuj?to kwestia diety ja ks.Michała ananasami skarmiam i sokiem
                ananasowym poję a ponieważ nie robimy tego często więc jego wytryski są obfite
                a ja mam wiele radości a przy okazji nie marnujemy cennego białka,przecież
                wokół tyle biedy.
                • bloodrayne Re: SEX ORAj:NY A POTEM !!!!!!! 24.10.03, 20:49
                  matka_joanna_od_aniolow napisała:

> Dlaczego fuj?to kwestia diety ja ks.Michała ananasami skarmiam i sokiem
                  > ananasowym poję a ponieważ nie robimy tego często więc jego wytryski są
                  obfite
                  > a ja mam wiele radości a przy okazji nie marnujemy cennego białka,przecież
                  > wokół tyle biedy.

No popatrz, skarbie czytasz cosmo... ja tam sie przyznaje, koleżanka dała mi ta
                  różową slodkaksiażeczkę... ale nie spodziewalam sie tego po tobie... nu nu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka