Gość: lolek IP: *.dywizjon.net / 192.168.1.* 25.10.03, 10:22 NIEPRAWDAŻ?!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matka_joanna_od_aniolow Re: MATKA JOANNA OD ANIOŁÓW TO KRETYNKA!! 25.10.03, 10:45 Lolku czy masz jakiś problem?może chciałbyś nam o nim opowiedzieć?Potrafię być współczującą,pomodlę się za ciebie Lolku i przy okazji za Bolka też,za Tolę pomódlcie się sami bo to byłoby już za wiele jak na jedną , małą Joannę :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sitnala_Alis Wy wszyscy jesteście debilami :P IP: *.chello.pl 25.10.03, 14:56 Poza niektórymi wyjątkami, takimi jak Maja, Mala, i kilka innych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_bravo_odpowiada Re: MATKA JOANNA OD ANIOŁÓW TO KRETYNKA!! 25.10.03, 18:06 Nie sadzcie, bo sami bedziecie osadzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola;) Re: MATKA JOANNA OD ANIOŁÓW TO KRETYNKA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 17:06 nie wiem, czy kretynka, w kazdym razie wymysla kretynske watki. jeszcze gdyby to byly rzeczy na jakims poziomie...nudna jest i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justysia Re: MATKA JOANNA OD ANIOŁÓW TO KRETYNKA!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.10.03, 17:42 Niech sobie pisze przynajmniej można się pośmiać,ty za to napisałaś tak ciekawy post,że aż mi szczęka opadła ze zdumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Re: MATKA JOANNA OD ANIOŁÓW TO KRETYNKA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 19:50 moj post nie mial byc ciekawy, Justysiu, a to co pisze matka joanna mnie nie smieszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedlczankaX Re: MATKA JOANNA OD ANIOŁÓW TO KRETYNKA!! IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 19:41 Zgadzam sie w zupelnosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś