Dodaj do ulubionych

Dobry ginekolog w Krakowie?

IP: 192.166.0.* 30.10.03, 18:56
Czy zna ktoś może jakiegoś dobrego ginekologa w Krakowie. Jeśli tak to bardzo
prosiałabym o adres i o parę słów o nim. Czy przyjmuje prywatnie, a jeśli tak
to ile kosztuje wizyta. Wielkie dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: :* Re: Dobry ginekolog w Krakowie? IP: *.lama.net.pl / 192.168.2.* 30.10.03, 20:19
      jest jeden naprawde fajny ginekolog w krakowie.osobiscie tam chodze i jestem
      bardzo zadowolona.podaje adres ul.Stolarska 11 tel.421-22-10 p.Irena
      Dobranowska-Kuźma!!wizyta kosztuje 50 zl dla studentow 30 zl .pozdrawiam
      • Gość: :) Re: Dobry ginekolog w Krakowie? IP: *.ksk.net.pl / 192.168.4.* 30.10.03, 20:44
        Ośrodek św. Rafała.
    • jodis dr Andrzej Bałasz 30.10.03, 20:58
      przyjmuje w swojej klinice na ul. Królowej Jadwigi nr nie pamietam ale to od
      strony petli tranwajowej na Salwatorze i nie da sie nie zauwazyc to jest nr do
      kliniki 4271549, jest tam kilku lekarzy zawsze chyba minimum jeden ma dyzur
      (przyjmuja tam tez porody, moja siostra tam rodzila)
      i przyjmuje tez glownie popoludniu na ul. Dietla nr tez nie pamietam :( ale jak
      zadzwonisz do kliniki to podadza ci dokladne namiary
      wizyta kosztuje 50zl

facet jak dla mnie jest dobry w tym co robi, ja nigdy nie mialam problemow, ale
      moja siostra miala przez lekarza do ktorego chodzila wczesniej(zle zalozona
      spirala, a gosc wmawial grzybice) dr Bałasz jej pomogl, 2 albo 3 lata pozniej
      odbieral jej porod siostra bardzo zadowolona
      bardzo mily facet wogole w jego klinice sa mili lekarze, jak skonczyly mi sie
      tabletki, a jego akurat nie bylo bez problemu lekarz dyzurny wypisuje ci recepte
      na to co jest w twojej komp kartotece

jesli idziesz po pigulki pierwszy raz to lepiej do kliniki, tam na miejscu moga
      ci pobrac krew, i zrobic potrzebne badania(nie wiem czy ceny konkurencyjne, ale
      mi zalezalo na czasie i zeby za tym nie chodzic) bo bez wynikow badan, nie
      wypisza ci recepty

powodzenia
    • Gość: Kreol Re: Dobry ginekolog w Krakowie? IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 00:37

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka