redakcja_bravo_odpowiada Re: KOGO DARZYCIE SYMPATIĄ NA TYM FORUM ;p 01.11.03, 01:46 Kochamy wszystkie forumowiczki tego forum. To wlasnie dzieki Wam mozemy spelnic swoja dziejowa misje - radzic i odpowiadac na kazde pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bloodrayne Re: KOGO DARZYCIE SYMPATIĄ NA TYM FORUM ;p 02.11.03, 19:23 redakcja_bravo_odpowiada napisała: > Kochamy wszystkie forumowiczki tego forum. To wlasnie dzieki Wam mozemy spelnic > > swoja dziejowa misje - radzic i odpowiadac na kazde pytanie. przestan odpowiadać na moje wątki bo zaczyna mnie to wkurzac. ani nie jestes zabawna(y) ani inteligentna (y). wali od ciebie nudą > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skurczybyk Re: KOGO DARZYCIE SYMPATIĄ NA TYM FORUM ;p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 21:05 Tylko i wyłacznie swojego ptaszka Odpowiedz Link Zgłoś
bloodrayne Re: KOGO DARZYCIE SYMPATIĄ NA TYM FORUM ;p 02.11.03, 21:08 Gość portalu: skurczybyk napisał(a): > Tylko i wyłacznie swojego ptaszka samolub z ciebie ;) Ale widocznie masz powody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skurczybyk Re: KOGO DARZYCIE SYMPATIĄ NA TYM FORUM ;p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 21:14 bloodrayne napisała: > Gość portalu: skurczybyk napisał(a): > > > Tylko i wyłacznie swojego ptaszka > > samolub z ciebie ;) Ale widocznie masz powody... Jeszcze nigdy mnie nie zawiódł ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bloodrayne Re: KOGO DARZYCIE SYMPATIĄ NA TYM FORUM ;p 02.11.03, 21:17 Gość portalu: skurczybyk napisał(a): > Jeszcze nigdy mnie nie zawiódł ;-) w sumie to chyba jest inteligentniejszy od tych laseczek piszacych różne dziwne rzeczy, o których tak naprawde nie maja pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skurczybyk Re: KOGO DARZYCIE SYMPATIĄ NA TYM FORUM ;p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 21:31 bloodrayne napisała: > Gość portalu: skurczybyk napisał(a): > > > Jeszcze nigdy mnie nie zawiódł ;-) > > w sumie to chyba jest inteligentniejszy od tych laseczek piszacych różne dziwne > > rzeczy, o których tak naprawde nie maja pojęcia. Kto z mądrym przestaje takim się staje - należy wszystkim tym laseczkom życzyć jak najczęstszych kontaktów z rzeczonym ptaszkiem. ;-) Niestety! Bad news, najiteligentniejszy ze znanych mi (czyli mój) jest już zajęty. Odpowiedz Link Zgłoś
bloodrayne Re: KOGO DARZYCIE SYMPATIĄ NA TYM FORUM ;p 02.11.03, 21:40 Gość portalu: skurczybyk napisał(a): >> Kto z mądrym przestaje takim się staje - należy wszystkim tym laseczkom życzyć > jak najczęstszych kontaktów z rzeczonym ptaszkiem. ;-) > Niestety! Bad news, najiteligentniejszy ze znanych mi (czyli mój) jest już > zajęty. skad to przekonanie o własnej doskonałości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skurczybyk Re: KOGO DARZYCIE SYMPATIĄ NA TYM FORUM ;p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 22:02 bloodrayne napisała: > > skad to przekonanie o własnej doskonałości... To proste...innych równie doskonałych nie znam. ;-) Jako typka staromodnego nie pociągają mnie doświadczenia z panami. Uuuu, jaki jestem nienowoczesny.. Odpowiedz Link Zgłoś
bloodrayne Re: KOGO DARZYCIE SYMPATIĄ NA TYM FORUM ;p 03.11.03, 19:04 Gość portalu: skurczybyk napisał(a): > pociągają mnie doświadczenia z panami. Uuuu, jaki jestem nienowoczesny.. jak dotad jako jedyny wydales mi sie sympatyczny... <mam zły humor...:\> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wredny matkojebca Re: KOGO DARZYCIE SYMPATIĄ NA TYM FORUM ;p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 22:10 Sympatyczny ptaszek , a jak poczekamy do wiosny to nawet zacznie spiewac :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bloodrayne Re: KOGO DARZYCIE SYMPATIĄ NA TYM FORUM ;p 03.11.03, 22:14 Gość portalu: Wredny matkojebca napisał(a): > Sympatyczny ptaszek , a jak poczekamy do wiosny to nawet zacznie spiewac :)))) i dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skurczybyk Re: KOGO DARZYCIE SYMPATIĄ NA TYM FORUM ;p IP: *.farmacol.com.pl / 10.51.1.* 04.11.03, 12:21 Gość portalu: Wredny matkojebca napisał(a): > Sympatyczny ptaszek , a jak poczekamy do wiosny to nawet zacznie spiewac :)))) Ty się kolego na pewno nie doczekasz Odpowiedz Link Zgłoś
bloodrayne Re: KOGO DARZYCIE SYMPATIĄ NA TYM FORUM ;p 04.11.03, 19:55 Gość portalu: skurczybyk napisał(a): > Gość portalu: Wredny matkojebca napisał(a): > > > Sympatyczny ptaszek , a jak poczekamy do wiosny to nawet zacznie spiewac : > )))) > > Ty się kolego na pewno nie doczekasz tiaaa, masz racje, nie rób wyjątków czasem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzymianka20 Jest kilka interesujących postaci! 04.11.03, 10:02 muszę sie przyznać (i nikt mnie do tego nie zmusza :-) ),że ogromną -nie przesadzam- przyjemnośc sprawia mi czytanie wypowiedzi m.in. Soczewicy, Dziarskiego i Madame_motyla (jesli cos przekręciłam to przepraszam).To na tyle . POZRAWAIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
rzymianka20 Re: KOGO DARZYCIE SYMPATIĄ NA TYM FORUM ;p 04.11.03, 10:08 OCZYWIŚCIE ROZPOCZYNANE PRZEZ CIEBIE TEMATY TEZ ZALICZAM DO INTERESUJĄCYCH.WYBIEGAJĄCE POZA MAJTKI I ICH NAJBLIZSZE OTOCZENIE. POZDRWAIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
bloodrayne Re: KOGO DARZYCIE SYMPATIĄ NA TYM FORUM ;p 04.11.03, 20:08 rzymianka20 napisała: > OCZYWIŚCIE ROZPOCZYNANE PRZEZ CIEBIE TEMATY TEZ ZALICZAM DO > INTERESUJĄCYCH.WYBIEGAJĄCE POZA MAJTKI I ICH NAJBLIZSZE OTOCZENIE. > POZDRWAIAM! dzieki, a juz traciłam nadzieje.... <nawet na dnie znajdziesz dyskutanta...> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Jedynie Redakcje Bravo nołbadi els nt IP: *.ath.spark.net.gr 04.11.03, 16:53 Odpowiedz Link Zgłoś
bloodrayne a ja uwielbiam... 05.11.03, 22:58 uwielbiam morelke... ta laseczka pozwala mi wytrwać do soboty... potem spadam z tego forum... <mężczyzna wraca... urlop... czego chcieć więcej...> Odpowiedz Link Zgłoś