Dodaj do ulubionych

czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 00:00
dostałam wczoraj propozycję o d młodego przystojnego szweda. powedziałam ze
czuje sie w polsce samotny i potrzebuje towarzystwa na wieczór.chciał zjeść
ze mną kolację a potem wiadomo co...a wszystko to za 3000 zł.oczywiście
nakrzyczałam na niego i sie obraziłam.ale jednak miałam chwile zawachania,
bo facet był naprawde pierwsza klasa.a wy co byście zrobiły na moim
miejscu???dodam ze on wyjezdzał na następny dzien więc nie było by problemu
z pozbyciem sie go.piszcie bo jestem ciekawa waszego zdania
Obserwuj wątek
    • Gość: KLAUDIA01 NIEEEEEEEEEEEEEE IP: 217.153.19.* 03.11.03, 00:04
      NIEEEEEE
    • Gość: wojtek DUZO CI DAWAL POWINNAS ISC IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.11.03, 02:06
      Za 3 tys. zl. tj.1tys.$ can. to Ty wiesz co ja moge miec !! 1 tydzien na Kubie
      z przelotem wszystko wliczone koszt max.600 $ zostaje 4 stowy na panienki !!!!
      super dziewczyne o jakiej chce urodzie i kolorze moge miec za 30 dolkow.Do tego
      jeszcze wroce opalony obojetnie o jakiej porze roku bym polecial.
      • madama_motyl Re: DUZO CI DAWAL POWINNAS ISC 03.11.03, 07:43
        Masz może numer tego Szweda?
    • redakcja_bravo_odpowiada Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? 03.11.03, 07:54
      W tym szczególnym przypadku nie mozemy nic doradzac.
      Niemniej zanim zaczniesz rwac włosy z głowy nad stracona okazją polecamy
      przestudiowac statystyki wg których: 15 % szwedzkich mężczyzn to kochający
      inaczej, 25 % ma defekty fizyne, 18 % jest niezrównowazonych psychicznie, 29 %
      nałogowo pije, 8 % ma AIDS.
      Jak widzisz 100% zdatnych do uzytku pozostaje nie wielu
      • Gość: wiola Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 16:52
        nieeee, ie wszystko jest na sprzedaż
    • Gość: Triss Merigold Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? IP: *.acn.waw.pl 03.11.03, 16:54
      Nie bo nie. Może być piękny jak młody Bóg i nie.
      • undercover_brother Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? 03.11.03, 23:17
        No wlasnie - chodzi chyba o sam fakt. Ech, ja sie chyba starzeje...
    • 82misia Nie wszytko jest na sprzedaż! 03.11.03, 17:11
      Nie wszystko da się kupić!!!!!!
      Zdecydowanie NIE!
    • Gość: Kasia Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 17:15
      a dlaczego nie???? nie robcie sie takie swiete! Jeżeli nie jestes w stałym
      związku i masz choc trochę na to ochote, to jak najbardziej! w tych czasach o
      pieniązki nie jest łatwo, a może być to nawet całkiem miła przygoda...
      • Gość: Triss Merigold Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? IP: *.acn.waw.pl 03.11.03, 21:05
        Dziewczynko tu nie chodzi o świętość tylko szacunek dla samej siebie. Będąc
        sama i bez zobowiązań mogłabym się rekreacyjnie, dla czystej przyjemności
        przespać z takim mężczyzną ale nie za pieniądze. Decydując się na branie
        kasy/prezent/ inne świadczenia w zamian za seks kobieta staje się kurwą (może
        jednorazowo ale kurwą). Jak chcesz to bierz kasę, wolny kraj, ale nie oszukuj
        siebie, że to dla przygody.
        • Gość: Kasia Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 10:12
          Dziewczynką nie jestem, jestem kobieta myśląca normalnie. Tak myslałam, że bede
          dla Was kurewką, ale coż mi tam... Wy tylko tak piszecie, udajecie takie
          pożądne... moze macie swiadomość tego, ze nigdy by Wam niezaproponowano coś
          takiego i dlatego tak piszecie:)))
        • mike_mike Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? 06.11.03, 11:57
          Gość portalu: Triss Merigold napisał(a):

> Dziewczynko tu nie chodzi o świętość tylko szacunek dla samej siebie. Będąc
          > sama i bez zobowiązań mogłabym się rekreacyjnie, dla czystej przyjemności
          > przespać z takim mężczyzną ale nie za pieniądze. Decydując się na branie
          > kasy/prezent/ inne świadczenia w zamian za seks kobieta staje się kurwą

Zastanawiam sie Triss skąd u Ciebie takie skrajne poglądy. Ty kobieta z
          akademickim wykształceniem, wykładowca na państwowej uczelni, a jednak nie
          napisałaś, prostytutką, kobietą lekkich obyczajów, puszczalską, ale użyłaś
          słowa kurwa...
          • Gość: Triss Merigold Do mike-mike IP: *.acn.waw.pl 06.11.03, 18:22
            Nie mam skrajnych poglądów wbrew pozorom. Nie znoszę relatywizowania i
            rozmywania pewnych pojęć. Na głupie posty daję brutalne odpowiedzi, tak na
            otrzeźwienie. Czytałeś odpowiedzi? Takie w stylu "no tak, miła przygoda, a
            pieniądz się przyda", "nikt by się nie dowiedział" itp. - to właśnie
            relatywizacja. Nie mam nic do kobiet trudniących się najstarszym zawodem
            świata, jak długo będzie popyt tak długo będzie podaż, ale niech panny nazywają
            po imieniu to co robią/chcą robić a nie używają delikatnych omówień.

Puszczalska to kobieta która lubi seks i dla przyjemności (lub innych emocji)
            uprawia go z wieloma przypadkowymi partnerami. Kobieta która świadczy usługi
            seksualne za dobra materialne to kurwa, jak chcesz delikatniej -prostytutka.
    • Gość: ona Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.03, 20:22
      ja bym sie zgodzila.....tylko glupiotak brac kase..jakby za nic..bo najpierw
      milakolacja.....mily sex...apotem kasa....dziwnie....noalemoze bym sie skusila
      zatrzy tysiace...atymbardziej ze bym go wiecej nie musialaogladac:D
    • bloodrayne Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? 03.11.03, 21:58
      90% dziewcząt kochało się w wieku 14 lat po cudownym 2-miesięcznym związku
      5% dziewcząt kochało się za pieniądze, których potrzebowały na nowy nr cosmo i
      luksusowe życie jakie pokazuje wskazana gazeta
      80% chłopców kochało się w wieku 16 lat po okropnym 2-miesiecznym zwiazku z
      cnotką nie-wydymką (teraz juz wydymką)
      5% chłopców oferowało sex za pieniądze, gdyż byli nieatrakcyjni
      3% dziewcząt w wieku 13 lat kochało się analnie
      2% dziwcząt 16 letnich uważa się za single i robi to za pomocą wibratora
      10% 15 letnich chłopców odwiedza domki uciech regularnie
      4% chłopców ma za małe członki i nie zdecyduje sie na współżycie
      1 % chłopców szuka sposobu na wydłużenie członka- koniecznie do 17 roku
      życia...

<tak tylko sobie przypomniałam, że dochodzą do tego jeszcze pieniądze>
    • Gość: Richelieu* kurewskie ciągoty IP: *.localdomain / 192.168.0.* 03.11.03, 22:11

i jak widać nie tylko Ty, ale i inne dyskutantki mają kuerwskie ciągoty
      • bloodrayne Re: kurewskie ciągoty 03.11.03, 22:15
        Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

>
        >
        > i jak widać nie tylko Ty, ale i inne dyskutantki mają kuerwskie ciągoty

do kogo to...
        • Gość: Richelieu* Re: kurewskie ciągoty IP: *.localdomain / 192.168.0.* 03.11.03, 23:38
          bloodrayne napisała:

> Gość portalu: Richelieu* napisał(a):
          >
          > >
          > >
          > > i jak widać nie tylko Ty, ale i inne dyskutantki mają kuerwskie ciągoty
          >
          > do kogo to...

to do tych dyskutantek, które przebierają nogami na myśl o 3 tysiącach
          nie do Ciebie ;) Ty tu tylko statystykę im przedstawiłaś ;)
          • bloodrayne Re: kurewskie ciągoty 05.11.03, 18:52
            Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

> bloodrayne napisała:
            >
            > > Gość portalu: Richelieu* napisał(a):
            > >
            > > >
            > > >
            > > > i jak widać nie tylko Ty, ale i inne dyskutantki mają kuerwskie ciągo
            > ty
            > >
            > > do kogo to...
            >
            >
            > to do tych dyskutantek, które przebierają nogami na myśl o 3 tysiącach
            > nie do Ciebie ;) Ty tu tylko statystykę im przedstawiłaś ;)

no ;)
      • undercover_brother Re: kurewskie ciągoty 03.11.03, 23:14
        Nie sadzilem, ze to kiedykolwiek powiem... milo Cie widziec :).
        • Gość: Richelieu* Re: kurewskie ciągoty IP: *.localdomain / 192.168.0.* 03.11.03, 23:39
          undercover_brother napisał:

> Nie sadzilem, ze to kiedykolwiek powiem... milo Cie widziec :).
          >

Nie sądziłam, że kiedykolwiek będę aż takim echem ;)
    • evvusia Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? 04.11.03, 14:02
      Jesli chcesz zostac prostytutka, to przyjmij oferte. :-)
    • redakcja_bravo_odpowiada Po przemysleniu sprawy odpowiadamy 05.11.03, 01:22
      Nalezy sie dowiedziec jak aktualna jest wiedza rzeczonego obcokrajowca na temat
      naszej waluty. Najprawdopodobniej ostatnie wiesci o polskim zlotym ma on sprzed
      denominacji z lat 90. Zatem zaoferowana Ci suma to nie mnie nie wiecej niz
      dzisiejsze 30 groszy.
      • undercover_brother Re: Po przemysleniu sprawy odpowiadamy 07.11.03, 02:04
        Czy jest jakas roznica? Wiadomo z kim ma sie do czynienia, a 3000 zl czy 30 gr - to juz tylko negocjacje.
        • Gość: aleks Re: Po przemysleniu sprawy odpowiadamy IP: *.acn.waw.pl 22.11.03, 16:31
          undercover_brother napisał:

> Czy jest jakas roznica? Wiadomo z kim ma sie do czynienia, a 3000 zl czy 30
          gr
          > - to juz tylko negocjacje.
          >
          Jest różnica - jeśli już się sprzedawać, to za duże pieniądze!!!
    • czyrak_na_dupie_pajdeczki [...] 06.11.03, 04:19
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: stokrotka Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 11:15
        Wiecie co ta propozycja zabrzmiała mi jak z jakiegoś czata SEX
    • Gość: Brzydulka Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? IP: *.ipt.aol.com 06.11.03, 15:04
      Dziewczyno bierz pieniadze taka szansa sie juz bnie powtorzy albo daj mi jego
      adres!
      • Gość: blondi Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? IP: 62.244.138.* 06.11.03, 17:39
        nie wahalabym sie ani chwili
        • nawiedzona_baba Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? 06.11.03, 17:58
          Gość portalu: blondi napisał(a):

> nie wahalabym sie ani chwili

zbierasz na operację plastyczną
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=8887857
    • Gość: nimfomanka ja bym się zgodziła,ale... IP: *.corenet.gda.pl 06.11.03, 18:57
      oczywiście że powinnaś się była zgodzić!!!chyba,że jesteś ogólnie bardzo
      religijna,nie uprawiasz seksu przed ślubem itp.??a tak poważnie,to była to
      tylko i wyłącznie Twoja decyzja-skoro zdecydowałaś się odmówić tzn,że
      postąpiłaś słusznie,widocznie coś Ci podpowiedziało,że tak będzie lepiej:))
      Szkoda,że ja nie dostałam ostatnio takiej propozycji..:(((pozdrawiam
      • evvusia Re: ja bym się zgodziła,ale... 06.11.03, 19:27
        Zaczynam rozumiec czemu wielu facetow twierdzi, ze kobiety to dziwki...
        • undercover_brother Re: ja bym się zgodziła,ale... 07.11.03, 02:01
          Zawsze chcialem wierzyc w to, ze dziwki to zdecydowana mniejszosc wsrod kobiet... Nie wazne czy za 5 zlotych, czy za 20000 dolarow - to jest kurewstwo. Tym gorzej, ze autorka probuje sie usprawiedliwiac. Nie zycze najgorszemu wrogowi takiej kobiety. Nic gorszego byc nie moze od kurwy w domu. 'Kochanie, wiesz, podszedl dzisiaj do mnie taki pan... no nie gniewaj sie teraz mamy na pralke i lodowke'.
    • Gość: Vera Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? IP: 62.111.207.* 21.11.03, 03:07
      Teraz już wiem że faceci to męskie kurwy. Nieważne kto, chcą tylko jednego,
      żałosne... Dlaczego nikt nie krytykuje tego Szweda? Bo jemu wypada składać
      takie propozycje?
      • _angel_ Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? 21.11.03, 04:47
        Gość portalu: Vera napisał(a):

> Teraz już wiem że faceci to męskie kurwy. Nieważne kto, chcą tylko jednego,
        > żałosne... Dlaczego nikt nie krytykuje tego Szweda? Bo jemu wypada składać
        > takie propozycje?

Jak mozna krytykowac kogos kto nie bierze udzialu w dyskusji?Poza tym nie
        wiemy czy to prawda co autorka przedstawila.
    • kiitek Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? 21.11.03, 09:53
      Za 3000...??
      Gdyby zaproponował 10 tys. to zastanowiłabym się ...
    • Gość: Genowefa Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? IP: 213.195.173.* 21.11.03, 10:01
      Ja bym sie zgodziła nowe trwałe bym se zrobiła i jakiś inny kolor na włos
      rzuciła.
    • Gość: zuza Czułabym się jak szmata... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 10:26
      pomimo że ten Szwed byłby zabojczo przystojny...... nie wziełabym kasy!!!
      poszłabym z nim na randke itd... może nawet przespałabym się znim.. ale dla
      samej przygody.... ale nigdy nie wziełabym kasy!!!!!!!
      • joasia1 Re: Czułabym się jak szmata... 21.11.03, 18:29
        Gość portalu: zuza napisał(a):

> poszłabym z nim na randke itd... może nawet przespałabym się znim.. ale dla
        > samej przygody.... ale nigdy nie wziełabym kasy!!!!!!!

Ale prezent bys przyjela?
        Co za podowojna moralnosc - wyjs za moa dla pieniedzy to jest OK - spedzic 1
        noc dla pieniedzy to juz nie.
    • Gość: zuza Nie za kase! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 10:31
      hm poza tym... jakby ten szwed myślał o nas gdyby patrzył jak daje nam
      kase.... a ja np rzucam się na to jak głodny wilk..... brrrrr nie nie nei
      czułabym sie upokożona... a swoją droga szwed jest imbecylem.. gdyby był
      inteligentny i miał troszke mózgu to bez kasy zaciągnął by kobiete do
      łóżka.... przecież nie prawda jest że nie było by kobiety która by na nie go
      nie poleciała.....!!!!
    • smartienka Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? 23.11.03, 16:57
      Można się skurwić dla przyjemności. Jak kto lubi. Ale dla pieniędzy?? Nie.
      Wolę iść do banku.
    • Gość: Stalin Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.11.03, 19:02
      Ten kraj upada, po wypowiedzi, kurwienie się za 3kplny jest normalne, to ja
      zabiore swoją dziewczynę i uciekam stąd byle za granice
      • joasia1 Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? 23.11.03, 19:56
        Gość portalu: Stalin napisał(a):

> Ten kraj upada, po wypowiedzi, kurwienie się za 3kplny jest normalne, to ja
        > zabiore swoją dziewczynę i uciekam stąd byle za granice

Lepiej dawac w prawo i lewo za darmo?
        Lepiej nie wyjezdzaj - zagranica k.... sie za wiele mniejsze pieniadze
        • Gość: ines Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? IP: 81.15.189.* 23.11.03, 20:21
          Tobie jak widać seks kojarzy się z jakąś ofiarą (piszesz że dziewczyny "dają")
          i nie możesz nawet dostrzec różnicy między tym że ktoś uprawia seks bo lubi
          (według Twojego słownika "daje na prawo i lewo") a tym że bierze za to oprócz
          przyjemności pieniądze lub inne korzyści materialne. Cóż Słowianki oprócz urody
          słyną właśnie z tego że są interesowne .Jakoś nie nazywa się Szwedek i
          Amerykanek k... choć na wakacjach na południu Europy "dają na prawo i lewo". Bo
          czy 3 czy 30 czy 3000 czy 300000 w obojętnie jakiej walucie... za seks to
          kurewstwo. Wątpię czy pojmiesz.
          • Gość: Stalin Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? IP: 217.97.138.* 24.11.03, 12:01
            To tak jak w dowcipie:
            Pewien brzydki milioner zaproponował pewnej aktorce 1 mln $ za to żeby się z
            nim przespała, w pierwszej chwili chciała go uderzyć w twarz, po czym się
            zastanowiła i za taką sumę się zgodziła, po czym milioner się pyta:
            - Czy zrobiła by to pani za 1$?
            - Czy pan myśli ża ja jestem pierwszą lepszą kurwą? -odpowiada oburzona
            - To już ustaliliśmy teraz się targujemy

Kurwienie się nie ważne za jakie pieniądze to wciąż kurestwo
          • joasia1 Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? 24.11.03, 16:51
            Masz racje - Twojego toku myslenie nie zrozumiem.
            Znasz dziewczyny - a moze Ty jestes tym wyjatkiem - ktore poznja faceta, w
            restauracji/barze same za siebie placa i laduja z nim w lozku?
            Kobiety oczekuja ze facet placi rachunki i o ile znajomosc trwa dluzej niz
            jedna noc ze dostana prezenty - czy to nie sa korzysci materialne?

Niewiem ile Ty masz lat ale ja (45 lat) niejedno w zyciu widzialam
            i mam wiecej szacunku dla dziewczyny ktora bierze pieniadze za sex (czas to
            pieniadz)niz do cichodajek.
            • Gość: ines Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? IP: 81.15.189.* 24.11.03, 17:51
              joasia1 napisała:

> Masz racje - Twojego toku myslenie nie zrozumiem.
              > Znasz dziewczyny - a moze Ty jestes tym wyjatkiem - ktore poznja faceta, w
              > restauracji/barze same za siebie placa i laduja z nim w lozku?
              > Kobiety oczekuja ze facet placi rachunki i o ile znajomosc trwa dluzej niz
              > jedna noc ze dostana prezenty - czy to nie sa korzysci materialne?

Oczywiście że to są korzyści materialne, dlatego w "moim świecie" za prezenty
              daje się prezenty. Jeśli dziewczyna będąc z chłopakiem przyjmmuje od niego
              drogie prezenty a sama ich nie daje jest to nie w porządku. Chłopak z klasą nie
              będzie dawał drogich prezentów niezamożnej dziewczynie bo moze ona czuć sie
              niezręcznie. Savoi vivre nakazuje by nie zamawiać drogich dań gdy za nie nie
              płacimy, nie przyjmować drogich prezentów gdy sami nie damy podobnego.

• Gość: ines Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? IP: 81.15.189.* 24.11.03, 17:56
              joasia1 napisała:

> > Kobiety oczekuja ze facet placi rachunki i o ile znajomosc trwa dluzej niz
              > jedna noc ze dostana prezenty

I jeszcze jedno. Które kobiety tego oczekują , że dostaną prezenty spotykając
              się z facetem?? Żyjemy w dwóch różnych światach. Wiem jedno . Nie chcę do
              Twojego świata:(
        • Gość: Stalin Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? IP: 217.97.138.* 24.11.03, 12:03
          Ja nikomu nie bronie, jeszcze posówam dobre miejscówki, co prawda tam mniej
          weźmie za raz, ale więcej razy to zrobi!
    • Gość: olcia Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? IP: *.acn.waw.pl 23.11.03, 19:09
      chyba bym się skusiła - jeśli facet by mi się podobał i sam proponował taką
      kasę... Akurat miałabym na taki jeden wyjazd szkoleniowy na który ciężko mi
      będzie nazbierać kaskę w inny sposób. Wszystko drożeje a zyć trzeba,
      ubezpieczenie samochodu zapłacić też trzeba...
      A na tym wyjeździe barrrrdzo, barrrdzo mi zależy - i chyba byłabym w stanie
      przespać sie z kimś za kasę, a zwłaszcza taką kase - akurat potrzebuję nieco
      ponad 3000 ....
      • Gość: Stalin Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.11.03, 19:15
        No to ja gratuluje i życze powodzenia w życiu, proponuje zająć się zawodowo, w
        Magdalence jeszcze się miejsca znajdą
      • Gość: siostra_rozalia Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? IP: *.veranet.pl / 62.89.111.* 23.11.03, 20:17
        nie wiem czy ma mi byc wstyd za maja plec czy nie...
        nie nauczylas sie jeszcze ze kasa zarobiona uczciwie i ciezko daje satysfakcje?
        ja rozumiem ze przespanie sie z kims moze byc dla kogos ciezka praca ale.. na
        boga! mialabys szybko 3tys. wyjechalabys.. a pozniej.. sumienie by cie zzeralo!
        i nie oszukujmy sie.. branie za to kasy to zwykle kurestwo.

• raja1 Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? 23.11.03, 21:27
      Nawet za 10000$ nie! Jak ktos chce wiedziec z kim, to z Arabem.
    • Gość: olivia Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 02:11
      Jasne że tak!!
      • Gość: Stalin Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? IP: 217.97.138.* 24.11.03, 12:05
        mam nadzieje że większość tych odpowiedzi to głupie żarty, bo inaczej trzeba
        wiać!
        • Gość: olivia Re: czy za 3000 zł zgodziłybyście sie na..?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 12:32
          Zapewniam Cię, że ja nie żartowałam!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka