Gość: Obi IP: *.icpnet.pl 07.11.03, 12:51 Czy nie uważacie, że komentarze tej osoby są wkurzające? Brak mi słow. Rozumiem, że nie muszę ich czytać ( i tak naprawdę je omijam), ale to, co wypisuje ta osoba w swoich wątkach jest ...(brak mi słów). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redakcja_bravo_odpowiada Re: redakcja_bravo_odpowiada 07.11.03, 12:59 Drogi czytelniku Zasada jest prosta - nie wazne jak o nas mówią : dobrze czy źle Grunt, ze mowią Mamy do ciebie tylko jedno pytanie - skoro nas nie czytasz i omijasz to dlaczego, aż tak to cie dręczy. To niepokojący objaw. Nie chcemy cie dodatkowo stresować, ale nasz redakcyjny lekarz twierdzi, ze moze to przejśc w stany depresyjno - lękowe. Natomiast niespodziewane problemy z mowa i wysławianem sie mogą wskazywać na problemy natury neurologicznej. Martwimy sie o ciebie szczerze - gdyby twój stan sie pogłębiał pisz smiało - podeślemy ci Prozac. Odpowiedz Link Zgłoś
82misia Re: redakcja_bravo_odpowiada 07.11.03, 13:00 masz racje szkoda słów na ta zakompleksioną osobę Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_bravo_odpowiada przy klawiaturze sprzątaczka... 07.11.03, 22:41 82misia napisała: > masz racje szkoda słów na ta zakompleksioną osobę UDOWODNIJ nasze zakompleksienie, mała. ale już! biegiem! konkrety, cytaty, bardzo proszę! kiedy trafi do waszych małych kosmołebków, ze redakcja liczy _więcej_ niż jedną osobę - jednym słowem, maleństwa najmilsze, założylismy sobie nicka zbiorowego, podzieliliśmy hasłem i odpisujemy w ramach możliwości (to się nazywa dyżur w redakcji). nie wierzycie? sprawdźcie za pomocą wyszukiwarki, jak często i o jakich porach pojawia się kolegium redakcyjne. poza tym czasem on-line jest więcej niż jeden pracownik - jak dwa _długie_ elaboraty mogą pojawiać się jednocześnie? fakt, każdy z nas ma jakieś kompleksy, jak każdy inny zresztą; i jeśli je zsumować wyjdzie jeden mocno skompleksiały człowiek. od dzisiaj w godzinach porannych wszyscy fundujemy sobie seans terapeutyczny u redakcyjnego psychoanalityka. a potem psychoanalityka leczy sprzątaczka. pozdrawiamy wiernych czytelników, zatroskanych o los naszych umysłów. zapewniamy że nadal będziemy prowadzili działalność i służyli dobrą radą nieopierzonym dziewicom oraz zepsutym lolitkom. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: przy klawiaturze sprzątaczka... 08.11.03, 14:01 redakcja_bravo_odpowiada napisała: > 82misia napisała: > > > masz racje szkoda słów na ta zakompleksioną osobę > > UDOWODNIJ nasze zakompleksienie, mała. ale już! biegiem! konkrety, cytaty, > bardzo proszę! > kiedy trafi do waszych małych kosmołebków, ze redakcja liczy _więcej_ niż jedną > > osobę - jednym słowem, maleństwa najmilsze, założylismy sobie nicka zbiorowego, > > podzieliliśmy hasłem i odpisujemy w ramach możliwości (to się nazywa dyżur w > redakcji). nie wierzycie? sprawdźcie za pomocą wyszukiwarki, jak często i o > jakich porach pojawia się kolegium redakcyjne. poza tym czasem on-line jest > więcej niż jeden pracownik - jak dwa _długie_ elaboraty mogą pojawiać się > jednocześnie? > fakt, każdy z nas ma jakieś kompleksy, jak każdy inny zresztą; i jeśli je > zsumować wyjdzie jeden mocno skompleksiały człowiek. > od dzisiaj w godzinach porannych wszyscy fundujemy sobie seans terapeutyczny u > redakcyjnego psychoanalityka. > a potem psychoanalityka leczy sprzątaczka. > pozdrawiamy wiernych czytelników, zatroskanych o los naszych umysłów. > zapewniamy że nadal będziemy prowadzili działalność i służyli dobrą radą > nieopierzonym dziewicom oraz zepsutym lolitkom. > trzymaj się redakcjo kimkolwiek jesteś(cie) Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: przy klawiaturze sprzątaczka... 09.11.03, 15:16 A co trzeba zrobić, żeby dostapić zaszczytu zasiadania w kolegium redakcyjnym? Czy wystarczy może esemes na numer 7822? Błagam, odpiszcie, naprawdę już nie wiem, co mam robić! Z góry dziękuję zdesperowana zrozpaczona Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_bravo_odpowiada Re: przy klawiaturze sprzątaczka... 09.11.03, 15:38 martini_very_bianco napisała: > A co trzeba zrobić, żeby dostapić zaszczytu zasiadania w kolegium redakcyjnym? > Czy wystarczy może esemes na numer 7822? Błagam, odpiszcie, naprawdę już nie > wiem, co mam robić! Z góry dziękuję > zdesperowana zrozpaczona musimy to skonsultować zbiorowo. na razie połowa redakcji na urlopie. odpowiedź za kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: przy klawiaturze sprzątaczka... 09.11.03, 15:49 trzymam za słowo! Nie przyjęto mnie do pracy w Popconie, mimo dostarczenia redakcji pokaźnego pliku listów od czytelników. Poinformowano mnie, że są one, owszem, starannie przemyślane i dość interesujące, ale zbyt dziecinne. Większość listów dotyczyła problemów w szkole, ponadto pewne trzynastolatka pisała o depresji po smierci świnki morskiej i obawiała się, czy nie jest przewrażliwiona i czy alkohol jest rzeczywiście dobrym sposobem na rozwiązywanie problemów, jak powiedział jej były chłopak i ojciec jej dziecka. Redakcja Bravo stwierdziła ponadto, że pytanie o jakość prezerwatywy noszonej przez rok w portfelu deprecjonuje poziom szkół, których czytelnicy są absolwentami. Już nie wiem, co robić! Zniechęcona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo_on Re: redakcja_bravo_odpowiada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 20:55 Zauważyłem że redakcja bravo komentuje trafnie i żętelnie każdy wątek!!! Sam się przekonałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruczyca Re: redakcja_bravo_odpowiada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 21:25 akurat redakcja_bravo to jeden z niewielu normalnych forumowiczow, w tym chorym i plytkim intelektualnie miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
82misia Re: redakcja_bravo_odpowiada 07.11.03, 23:57 już pisalam: szkoda słów!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: redakcja_bravo_odpowiada 08.11.03, 14:04 Gość portalu: Obi napisał(a): > Czy nie uważacie, że komentarze tej osoby są wkurzające? Brak mi słow. > Rozumiem, że nie muszę ich czytać ( i tak naprawdę je omijam), ale to, co > wypisuje ta osoba w swoich wątkach jest ...(brak mi słów). Dla mnie nie są. Ze mną "Redakcja" korespondowała w wątku "czy ktoś próbował w łóżku Francuzów" i wyszedł nam całkiem fajny purnonsens. A jeśli ktoś wierzy w takie metody na naturalne powiększanie piersi, jakie w wątku n/t. podała "redakcja", to sam sobie jest winien, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_bravo_odpowiada Re: redakcja_bravo_odpowiada 08.11.03, 20:44 kochanica29 napisała: > Ze mną "Redakcja" korespondowała w wątku "czy ktoś próbował w łóżku > Francuzów" > i wyszedł nam całkiem fajny purnonsens. Droga Kochanico, Cieszymy sie, ze mozemy sluzyc Ci naszym profesjonalizmem ale chyba nie wzielas sobie do serca naszych rad. Zjadlas swojego Francuza w lozku? Moglas chociaz usiasc przy stole! pozdrawiamy redakcja Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: redakcja_bravo_odpowiada 09.11.03, 19:38 redakcja_bravo_odpowiada napisała: > kochanica29 napisała: > > > Ze mną "Redakcja" korespondowała w wątku "czy ktoś próbował w łóżku > > Francuzów" > > i wyszedł nam całkiem fajny purnonsens. > > Droga Kochanico, > > Cieszymy sie, ze mozemy sluzyc Ci naszym profesjonalizmem ale chyba nie wzielas > > sobie do serca naszych rad. Zjadlas swojego Francuza w lozku? Moglas chociaz > usiasc przy stole! > > pozdrawiamy > redakcja Ależ o to właśnie chodziło, Redakcjo! Francuska modliszka! Przy stole to bee... Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl A mnie się podoba ten login :) 10.11.03, 09:44 I to był genialny pomysł,żeby taki login właśnie mieć :-) I w bardziej odpowiednie forum nie mogła się redakcja wbić :P Pozdrawiam i życzę masy takich pomysłów :) Nie-czytelniczka Bravo i Cosmopolitan Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: redakcja_bravo_odpowiada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 22:50 mnie komentarze redakcji jakoś nie śmieszą... Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: redakcja_bravo_odpowiada 08.11.03, 22:58 Gość portalu: Magda napisał(a): > mnie komentarze redakcji jakoś nie śmieszą... Bo reprezentujesz osobniki z gatunku poziom 600 i 2m. mułu. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_bravo_odpowiada Re: redakcja_bravo_odpowiada 09.11.03, 12:59 Gość portalu: Magda napisał(a): > mnie komentarze redakcji jakoś nie śmieszą... niestety, nie jesteśmy (jeszcze) doskonali, nasze wysiłki nie działają na ludzi z niskim ilorazem inteligencji. ale pracujemy nad tym wytrwale. miła magdo, czytaj nas nadal, a kiedy wreszcie się roześmiejesz, oznacza to że nasze wysiłki zostały uwieńczone sukcesem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: redakcja_bravo_odpowiada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 10:57 Ludzie wierzycie ze to jest redakcja Brawo, to sa bzdury co oni wypisuja , to pisze jakis uczen z zawodówki. Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: redakcja_bravo_odpowiada 10.11.03, 14:03 Podejrzewam,że nikt nie jest na tyle naiwny by myśleć,że to jest redakcja Bravo, hahaha. Mnie się po prostu podoba pomysł :-) Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: redakcja_bravo_odpowiada 11.11.03, 00:33 Gość portalu: Natalia napisał(a): > Ludzie wierzycie ze to jest redakcja Brawo, to sa bzdury co oni wypisuja , to > pisze jakis uczen z zawodówki. Dobrze,ze nam powiedzialas, bo ja faktycznie juz myslalam ,ze prawdziwa redakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
l2m Re: redakcja_bravo_odpowiada 12.11.03, 19:42 Moniorku, po co ludzi dezinformujesz? ;-) Oczywiście, że to najprawdziwsza redakcja Bravo! A wszystkie inne redakcje Bravo są podrabiane przez nieżyczliwych nam kosmitów! Droga Redakcjo, proszę Cię, nie ustawaj w swej chlubnej misji! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ada296 Re: redakcja_bravo_odpowiada 11.11.03, 00:06 lubię czytać odpowiedzi redakcji ale pewnie dlatego, ze jeszcze mi się nie zdążyła narazić pozdrawiam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jakasik Re: redakcja_bravo_odpowiada 13.11.03, 10:42 Widocznie nie rozumiesz komentarzy "redakcji"! Ale to już Twój problem! Odpowiedz Link Zgłoś