Dodaj do ulubionych

Czy lizanie tyłeczka jest przyjemne

• Gość: men hetero Re: Czy lizanie tyłeczka jest przyjemne IP: *.opera-mini.net 19.09.13, 23:14
      tak tak tak .ale jeden warunek M w strone K .pozostałe przypadki wymagają wizyty u psychiatryka !!!.
    • mona_mayfair Re: Czy lizanie tyłeczka jest przyjemne 29.11.13, 19:33
      Jest bardzo przyjemne;) Jest też doskonałym wstępem do analnych igraszek ;)
    • oppserwatorr Ofcors 25.12.13, 20:20
      Zmusić sukę do lizania odbytu, potem soczyście przyjebać w wypięte dupsko, napluć na pysk i udławić kutasem. Tak - lubię ten sport.
      • czorno-torka Re: Ofcors 09.03.14, 18:43
        oppserwatorr napisał:

> Zmusić sukę do lizania odbytu, potem soczyście przyjebać w wypięte dupsko, napl
        > uć na pysk i udławić kutasem. Tak - lubię ten sport.

lUBISZ LACHĘ ROBIĆ?
    • czorno-torka Re: Czy lizanie tyłeczka jest przyjemne 09.03.14, 18:42
      zdzislaw_jarecki napisała:

> Zastanawia mnie fakt czy lizanie tyłeczka a dokładnie damskiego odbytu
      > naprawde jest przyjemne , ponieważ oglądając filmy o zawartości erotycznej
      > dosc czesto mozna sie spotkac z takim pieszczotami ???

Szczególnie admince na forum emerytów.
    • Gość: wielbiciel Re: Czy lizanie tyłeczka jest przyjemne IP: *.play-internet.pl 30.12.14, 08:15

Podobai zajefajne jak dlamnie bo dla swojej partnerki lub jak tam kto chc to niema sie wstretu do siebie ja lubie to robic lizac mojej partnerce cipke tyleczek a jak jest 69z pzejsciami na wypiecia jej dupci po prysznicu jak kazdy czysciutki oj hehe pozdrawiam tyh co to odpowiada bo mi i dziewczynom odpowiada bo wiem ze to mile dlanich jest i chca to ruwniez skosztowac dziekuje
      • Gość: gepard Re: Czy lizanie tyłeczka jest przyjemne IP: 212.185.43.* 01.01.15, 12:41
        Uwielbiam lizac dziurke mojej narzeczonej. Ma jedrne, kragłe posladki miedzy ktorymi buszuje jezyczkiem wciskajac go delikatnie do srodka. Lize ja i na zmiane pieszcze paluszkami. A kiedy jest juz gotowa bzykam w cipeczke jednoczesnie wkladajac w dupcie najpierw jednego a pozniej dwa palce. Rozszerzam ja delikatnie, wyjmuje kutasa z cipuni i delikatnie wpycham w tyleczek. Pozniej coraz glebiej i glebiej az jeczy z rozkoszy i dochodzi pieszczac Sobie cipke klnac przy tym i zachowujac sie jak radowa dziwka
        • Gość: driver Re: Czy lizanie tyłeczka jest przyjemne IP: *.play-internet.pl 21.07.15, 02:22
          No ja mojej lize zwiazuje oczy caluje piersi potem na odwrot ona wpycha wibrator w moja pupe
        • Gość: penis Re: Czy lizanie tyłeczka jest przyjemne IP: *.centertel.pl 06.01.16, 11:51
          Wiecie ze mam jak lezy 10 a jak stoi 19 dziewczyn go kochają
    • Gość: r Re: Czy lizanie tyłeczka jest przyjemne IP: *.85-237-164.tkchopin.pl 18.02.15, 21:16
      Marze o tym ! Chcialbym kiedyś mieć taką okazję
    • Gość: driver Re: Czy lizanie tyłeczka jest przyjemne IP: *.play-internet.pl 21.07.15, 02:17
      Lizanie zajebiste i wkladanie wibrstorka
    • Gość: penis Re: Czy lizanie tyłeczka jest przyjemne IP: *.centertel.pl 06.01.16, 11:48
      Ja uwielbiam lizac dupke dziewczynom jest to przyjemne a jeszcze podczas lizania walic sobie konia . Lubię tez wkladac głębiej jezyk a jeszcze bardziej jak dziewczywna podczas tego siedzi mi na twarzy gdy mam jezyk w jej tylku mrr cudo
    • adiamus1978 Re: Czy lizanie tyłeczka jest przyjemne 12.10.16, 08:18
      Taaak.
      Jak dla mnie to po prostu lizanie, calowanie, ssanie itp kobiecej pupy jest niesamowicie podniecajace i przyjemne. Uwielbiam to robic na rozne sposoby.
    • ryba997 Re: Czy lizanie tyłeczka jest przyjemne 19.07.24, 10:53
      Moja pani to uwielbia. Liże jej mokrą cipkę oraz dupcię. Pozwala mi na długie lizanie potem wkładam paluszka aż zaczyna jęczeć jednocześnie liże jej soczystą i mokrą cipkę. Tak doprowadzam ją do zajebistego orgazmu po którym zlizuje jej wszystkie soki. Przyjemność.
    • Gość: No Re: Czy lizanie tyłeczka jest przyjemne IP: *.static.chello.pl 28.12.24, 01:26
      Sieie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka