Dodaj do ulubionych

EH, TEN BABSKI PŁACZ !

IP: *.telan.pl 26.11.03, 23:11
hej kobietki - ostatnio ciagle chce mi sie plakac, i co najgorsze- bez
powodu- po prostu wszystko wydaje mi sie bez sensu a lzy same leca po
policzkach - :) nie moge tego chlipania pohamowac a juz najgorsze ze moj
chlopak pyt mnie dlaczego placze a ja nie umiem odpowiedziec.... macie tak
czasami?
Obserwuj wątek
    • Gość: wiola Re: EH, TEN BABSKI PŁACZ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 12:07
      Mi też zdarzyło się ryczeć bez powodu, a na zadane pytanie "dlaczego" nie
      potrafiłam odpowiedzieć!!:)))
      Ale tak to już czasami bywa, oby nie za często:)
    • Gość: karolina Re: EH, TEN BABSKI PŁACZ ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.03, 23:12
      Ja też to często mam, wszystko mnie wkurza i wszystkiego mi się odechciewa. To
      chyba kwestia cyklu albo pogody. Proponuję zająć się czymś miłym i nie użalać
      się nad sobą- samo przejdzie.
      • Gość: X... Re: EH, TEN BABSKI PŁACZ ! IP: 207.218.68.* 01.12.03, 16:57
        Mam ten sam problem od pewnego czasu
        Nie mam powodow a nic mi sie nie chce przestalam sie usmiechac i chce mi sie
        caly czas plakac
        Mam juz tego dosc
        A trwa to prawie miesiac.
    • Gość: zuza a tabletki bierzesz? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 11:44
      • Gość: GINA Re: a tabletki bierzesz? IP: *.telan.pl 02.12.03, 20:23
        biore, biore - wiem ze one tez niezle mieszaja w hormonach i maj wplyw na
        nastroje
        • Gość: tanja Re: a tabletki bierzesz? IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.04.04, 18:21
          ja wlasnie teraz mam ten stan,plakac mi sie chce,chociaz nie wiem czemu,i
          bedzie mnie tak dusic dopoki sie porzadnie nie rozbecze,facet nigdy tego nie
          zrozumie... :)to trzeba poczuc na wlasnej skorze,ale mam nasilone takie stany
          od kiedy biore tabletki...wczesniej rzadko mi sie to zdarzalo
      • Gość: blackroses Re: a tabletki bierzesz? IP: *.unicity.pl / 80.51.254.* 22.06.04, 18:49
        Tabletki mogą mieć wpływ na Twój stan fizyczny ale nie na to, że płaczesz z
        byle powodu. Ja już biorę 5 lat i gdyby na mój płacz miały wpływ tabletki to
        już dawno musiałabym się gdzieś leczyc. Tabletki są niczemu winne
    • abstrakcji18nastka EH, TEN BABSKI PŁACZ ! 21.06.04, 13:14
      Oj w placzu nie ma przecież nic złego to takie ludzkie, chodz gdy dopada nas
      zbyt czesto warto głębiej sie zastanowić dlaczego tak sie dzieje. Ja często sie
      wzruszam i łzy mi napływaja w jednej chwili do oczu ale ich nie chamuje lzej
      jest mi jak to wyrzuce zsiebie. Najgozej to chyba powstrzymac płacz podczas
      kłótni kiedy brakuje juz argumentów i czuje się jak taka prawdziwie bezbronna
      kobieta co moze sobie co najwyżej pochlipac.
    • Gość: virtualLady Re: EH, TEN BABSKI PŁACZ ! IP: 213.25.96.* 21.06.04, 22:29
      No pewnie! ryczę często i obficie, z byle powodu. a to piosenka smutna, a to
      pogoda do bani, a to fryzura nie chce rano wyjść. Może to faktycznie te
      pigułki? biorę je 3 lata..,hmmm
    • Gość: ka Re: EH, TEN BABSKI PŁACZ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 23:35
      Mam to samo, placze i placze, to jest chyba uzalanie sie nad soba. We wszystkim
      mam problem i wszystko widze zle, na nic ochoty itd. Nuda to jest to i ta
      bezczynnosc. Moze ktos moglby nam poradzic cokolwiek. Napiszcie, prosze.
    • Gość: blackroses Re: EH, TEN BABSKI PŁACZ ! IP: *.unicity.pl / 80.51.254.* 22.06.04, 18:43
      Czasami mi się to zdzarza. W szególności gdy siedzę wieczorkiem sama w domuku.
      Najgorzej jest kiedy mój facet pyta się dlaczego płaczę. Po czym jak mu
      odpowiadam, że poprostu chce mi się ryczeć to on mi nie wierzy. On musi zawsze
      mieć powód. A ja pprostu muszę się wypłakać, by potem wszystko było w jak
      najlepszym porządku
      • Gość: ??? TABLETKI MAJA WPLYW NA NASTROJ!!!! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 20:24
        oczywiscie ze tak,ale tylko na poczatku.Gdy ja zaczynalam to raz mialam napady
        radosci a potem sie denerwowalam na byle co i plakalam.Moj chlopak nie wiedzial
        co sie ze mna dzieje.To samo sie powtorzylo gdy zrobilam przerwe i zaczelam
        znowu brac.....no i znowu to samo.Czekam az przejdzie,bo nic innego ni moge
        zrobic.TABLETKI TO SWINSTWO,ALE JAK TRZEBA TO TRZEBA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka