Dodaj do ulubionych

PYTANIE!!!!!!????????prosze odpowiedzcie...

IP: *.chello.pl 02.12.03, 23:42
Jakie są najtańsze pigułki antykoncepcyjne???Błągam odpiszcie szybko!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • r.richelieu Re: PYTANIE!!!!!!????????prosze odpowiedzcie... 03.12.03, 01:35

zamiastowa szklanka wody
    • Gość: xyz Re: PYTANIE!!!!!!????????prosze odpowiedzcie... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 08:37
      wydaje mi sie ze steridil 30, ale nie wiem ile dokladnie kosztuja
      • Gość: kaSia Re: PYTANIE!!!!!!????????prosze odpowiedzcie... IP: *.private.ramtel.pl / 213.241.90.* 03.12.03, 09:03
        chyba nie zdecydujesz się na wybór tabletek sugerując się ceną ?
        różnice nie są aż tak straszne ,a efekty są różne nie każda tabletka Cię
        zabezpieczy ,zapytaj swojego lekaża.
        Pozdrawiam
    • Gość: MILENA Re: PYTANIE!!!!!!????????prosze odpowiedzcie... IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 11:17
      JA PRZYJMUJE MICROGYNON 21-KOSZTUJE OK.10 ZL NA RECEPTE.NIE MAM PO NIM ZADNYCH
      PROBLEMOW,NIE TYJE-TO NAJWAZNIEJSZE I WIEM,ZE JESTEM ZABEZPIECZONA.POZDRAWIAM.
      • Gość: alex Re: PYTANIE!!!!!!????????prosze odpowiedzcie... IP: 62.233.243.* 03.12.03, 13:55
        najtansze jaki używałam to Diana-ok 10 zł-i były super -ale lekarz wymyslił ze
        ich długo nie mozna stosowac-bo niby szkodza;)) potem był Cilest (katastrofa-
        nie polecam!!!) No i wreszcie skonczyłam na Mercilon- ogólnie są w porządku-
        tylko ze kosztuja ok. 30 zł-no ale co to jest 30 zł jesi chodzi o czyjes
        zycie;))) Pozdrawiam!!!
    • Gość: Kwiatuszek Re: PYTANIE!!!!!!????????prosze odpowiedzcie... IP: *.euron.pl / *.euron.pl 03.12.03, 14:25
      Najtańsze sa Loveston, wyprodukowane w Polsce przez Jelfa S.A., jedno
      opakowanie kosztuje w granicy 3 zł. Ja ich niestety nie uzywałam, wiec nie
      powiem Ci czy sa dobre czy nie, ale zapytaj o nie ginekologa, ja zamiezam tak
      zrobic jakpójde nastepnym razem. Papatki POZDROWIONKA KWIATUSZEK
      • Gość: Julia Re: PYTANIE!!!!!!????????prosze odpowiedzcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 22:09
        Ze znanych mi najtańsze tabletki anty to Steridil. Są one refundowane i
        kosztują ok. 5zł. Inne tabletki kosztują w granicach 20 - 30zł (na. Cilest
        kosztuje ok. 30zł a Diane 35 ok. 23zł) chociaż są i droższe... Można też kupić
        opakowanie potrójne, czyli takie, w którym są tabletki na trzy miesiące, ale
        są one jak wiadomo trzy razy droższe... Wszystkie tabletki antykoncepcyjne
        można kupić tylko i wyłącznie na receptę...(ale o tym na pewno już wiesz).
        Radziłabym Ci jednak nie kierować się ceną tabletek (chociaż wiem po sobie, że
        z kasą bywa różnie) a ich skutecznością. Pozdrawiam.
    • Gość: Kalina Re: PYTANIE!!!!!!????????prosze odpowiedzcie... IP: *.chello.pl 03.12.03, 22:11
      Dzięki dla Was Wszystkich!!!!!!!!!Pozdrawiam!!!!!1
      • Gość: rada Re: PYTANIE!!!!!!????????prosze odpowiedzcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 21:03
        po 1 nie ma mniej lub bardziej skutecznych tabletek..... przeczytaj sobie
        skłąd cilest i stedirilu np. parktynie taki sam tylko stendiril ma więcj
        jakeigos tam hormonu( nie pamiętam terz jakeigo). tak że różnica poalega na
        tym ,że niektóre tabletki sa refundowane a niektóre nie. nie znaczy to ze te
        tańsze są gorsze!
        ale rzeczywiscie nei o cena tu chodzi, tylko o twoj oragnizm, musiz zdopaswoać
        tabletki do swoich potrzeb i sowjego organizmu.
        pozdr.
    • katkag05 Re: PYTANIE!!!!!!????????prosze odpowiedzcie... 12.12.03, 21:10
      slyszalam ze Diane
    • Gość: F_I ... IP: *.tier.ar.krakow.pl 16.12.03, 09:32
      Diane 35 (12zl) i Microgynon 21 (10zl). I to i to bralam, Diane jest swietny
      na cere, ale zmienilam lekarza w zwiazku z przeprowadzka i nowy nie chcial mi
      dac recepty na Diane, bo podobno sa wycofane ze sprzedazy w UE bo maja bardzo
      zly wplyw na watrobe, wiec dal mi Microgynon. Polecam, zadnych "skutkow
      ubocznych";) Bralam rowniez Cilest (28zl) ale zle sie po nich czulam...jak
      widac cena tabletek nie wplywa na to jak sie czujemy, ale to indywidualna
      sprawa dla kazdego organizmu...
    • Gość: minka STEDIRIL 30, NIECAŁE 3zł. IP: *.olimp.silesia.com.pl 16.12.03, 15:34
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka