Gość: Kalina IP: *.chello.pl 02.12.03, 23:42 Jakie są najtańsze pigułki antykoncepcyjne???Błągam odpiszcie szybko!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.richelieu Re: PYTANIE!!!!!!????????prosze odpowiedzcie... 03.12.03, 01:35 zamiastowa szklanka wody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: PYTANIE!!!!!!????????prosze odpowiedzcie... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 08:37 wydaje mi sie ze steridil 30, ale nie wiem ile dokladnie kosztuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaSia Re: PYTANIE!!!!!!????????prosze odpowiedzcie... IP: *.private.ramtel.pl / 213.241.90.* 03.12.03, 09:03 chyba nie zdecydujesz się na wybór tabletek sugerując się ceną ? różnice nie są aż tak straszne ,a efekty są różne nie każda tabletka Cię zabezpieczy ,zapytaj swojego lekaża. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MILENA Re: PYTANIE!!!!!!????????prosze odpowiedzcie... IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 11:17 JA PRZYJMUJE MICROGYNON 21-KOSZTUJE OK.10 ZL NA RECEPTE.NIE MAM PO NIM ZADNYCH PROBLEMOW,NIE TYJE-TO NAJWAZNIEJSZE I WIEM,ZE JESTEM ZABEZPIECZONA.POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: PYTANIE!!!!!!????????prosze odpowiedzcie... IP: 62.233.243.* 03.12.03, 13:55 najtansze jaki używałam to Diana-ok 10 zł-i były super -ale lekarz wymyslił ze ich długo nie mozna stosowac-bo niby szkodza;)) potem był Cilest (katastrofa- nie polecam!!!) No i wreszcie skonczyłam na Mercilon- ogólnie są w porządku- tylko ze kosztuja ok. 30 zł-no ale co to jest 30 zł jesi chodzi o czyjes zycie;))) Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatuszek Re: PYTANIE!!!!!!????????prosze odpowiedzcie... IP: *.euron.pl / *.euron.pl 03.12.03, 14:25 Najtańsze sa Loveston, wyprodukowane w Polsce przez Jelfa S.A., jedno opakowanie kosztuje w granicy 3 zł. Ja ich niestety nie uzywałam, wiec nie powiem Ci czy sa dobre czy nie, ale zapytaj o nie ginekologa, ja zamiezam tak zrobic jakpójde nastepnym razem. Papatki POZDROWIONKA KWIATUSZEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: PYTANIE!!!!!!????????prosze odpowiedzcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 22:09 Ze znanych mi najtańsze tabletki anty to Steridil. Są one refundowane i kosztują ok. 5zł. Inne tabletki kosztują w granicach 20 - 30zł (na. Cilest kosztuje ok. 30zł a Diane 35 ok. 23zł) chociaż są i droższe... Można też kupić opakowanie potrójne, czyli takie, w którym są tabletki na trzy miesiące, ale są one jak wiadomo trzy razy droższe... Wszystkie tabletki antykoncepcyjne można kupić tylko i wyłącznie na receptę...(ale o tym na pewno już wiesz). Radziłabym Ci jednak nie kierować się ceną tabletek (chociaż wiem po sobie, że z kasą bywa różnie) a ich skutecznością. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: PYTANIE!!!!!!????????prosze odpowiedzcie... IP: *.chello.pl 03.12.03, 22:11 Dzięki dla Was Wszystkich!!!!!!!!!Pozdrawiam!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rada Re: PYTANIE!!!!!!????????prosze odpowiedzcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 21:03 po 1 nie ma mniej lub bardziej skutecznych tabletek..... przeczytaj sobie skłąd cilest i stedirilu np. parktynie taki sam tylko stendiril ma więcj jakeigos tam hormonu( nie pamiętam terz jakeigo). tak że różnica poalega na tym ,że niektóre tabletki sa refundowane a niektóre nie. nie znaczy to ze te tańsze są gorsze! ale rzeczywiscie nei o cena tu chodzi, tylko o twoj oragnizm, musiz zdopaswoać tabletki do swoich potrzeb i sowjego organizmu. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
katkag05 Re: PYTANIE!!!!!!????????prosze odpowiedzcie... 12.12.03, 21:10 slyszalam ze Diane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F_I ... IP: *.tier.ar.krakow.pl 16.12.03, 09:32 Diane 35 (12zl) i Microgynon 21 (10zl). I to i to bralam, Diane jest swietny na cere, ale zmienilam lekarza w zwiazku z przeprowadzka i nowy nie chcial mi dac recepty na Diane, bo podobno sa wycofane ze sprzedazy w UE bo maja bardzo zly wplyw na watrobe, wiec dal mi Microgynon. Polecam, zadnych "skutkow ubocznych";) Bralam rowniez Cilest (28zl) ale zle sie po nich czulam...jak widac cena tabletek nie wplywa na to jak sie czujemy, ale to indywidualna sprawa dla kazdego organizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka STEDIRIL 30, NIECAŁE 3zł. IP: *.olimp.silesia.com.pl 16.12.03, 15:34 Odpowiedz Link Zgłoś