Dodaj do ulubionych

dziecięcy autoerotyzm

IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 16.12.03, 19:20
Kiedy miałam 4 latka zauważyłam, że dotykając okolic krocza mogę spowodować
falę niezwykłej przyjemności. Od tego czasu wolę masturbację od zwykłego
stosunku.
Dlatego mam pytanie: czy to normalne, żeby dziecko w tym wieku odczuwało
orgazm, czy jestem jakimś wyjątkiem? Ile jest osób, które zaczynało tak
wcześnie jak ja?
Obserwuj wątek
    • Gość: k Re: dziecięcy autoerotyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 20:55
      Mnie tez juz w wieku 6 lat sprawialo przyjemnosc dotykanie miejsc intymnych.To
      zalezy od dziecka czy jest ono nadpobudliwe.
      • Gość: k Re: dziecięcy autoerotyzm IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.12.03, 17:15
        nie martw sie, ja tez pamietam, ze jako 5-latka bawilam sie w nocy w lekarza i
        dotykalam miejsc intymnych.
        • Gość: Ola Re: dziecięcy autoerotyzm IP: 82.160.16.* 17.12.03, 18:37
          mi też się zdarzało. to normalne
          • Gość: dagan Re: dziecięcy autoerotyzm IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 20:22
            czy z wiekiem wyrosłyście z tego? Przyznam, że do dzisiaj wolę "masaż" od
            stosunku...
            • Gość: rzeszowski Re: dziecięcy autoerotyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 20:35
              daga, czy zainspirował Cię ten wysoki, a jakże charakterystyczny obiekt przy
              ul.Piłsudskiego ?
              • Gość: dagan Re: dziecięcy autoerotyzm IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 20:56
                ta... wiem, jak toto nazywacie... Szkoda, że nie ma męskiego odpowiednika
                podobnej wielkości...;) Niech żyje Rzeszów!
      • Gość: nn Re: dziecięcy autoerotyzm IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.01.04, 15:54
        ja miałam 5 lat i robiłam to na leżakowaniu w przedszkolu :)
    • envi Re: dziecięcy autoerotyzm 17.12.03, 21:24
      taa,juz nawet freud 100 lat temu zwrocil ue=wage że cos takiego istnieje,co
      wtedy wzbudzilo fale protestow,a jednak ojciec psychoanalizy racje mial.ja tez
      tak mam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka