marchewunia 25.12.03, 20:20 Spróbuję teraz tu, czy ktoś tu używa depilatorów?? Bo chcę sobie kupić taki który nie sprawi mi dużo bólu:o) Błagam ludzie;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Julcia Re: Depilatory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 23:03 Nigdy w życiu!!!Odradzam Ci jak to jest tylko mozliwe!!!...ja używałam tylko na łydki na szczęście ale strasznie żałuje...porobiły mi się dziwne ślady i teraz musze to leczyc dermatologicznie...mam nadzieję że znikną.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Depilatory IP: *.syscomp.pl / *.crowley.pl 26.12.03, 01:42 Zalezy od indywidualnych reakcji. Ja mam niski prog bolu, moge depilowac nogi, pachy i czesciowo bikini, ale bikini przestalam, bo zaczely mi strasznie potem włosy wrastac, a potem okropne ropne rany...blee...ale z nogami i pachami jest super ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dadzia Re: Depilatory IP: *.vln.takas.lt 25.12.03, 23:15 No ba pewnie, ze uzywam...według mnie każdy sprawia ból...ja używam Browna silkepila,,,i jest spoko...naprawde jedtem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona198... Re: Depilatory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 11:11 ja uzywam depilatora od ponad 3 lat. najpierw byl to braun, najzwyklejszy, teraz sobie zrobilam prezent na mikolaja i kupilam nowegi philipsa, ten co jest z golarka. nie ma depilatorow ktore nie sprawiaja bolu, a te nakladki masujace to pic na wode!, jednak depilujac sobie nogi(cale) a takze bikini, mam spokoj, wloski odrastaja powoli , sa delikatniejsze, czasami sie wrastaja ale to normalne. dla mnie depilator to wielka wygoda, a bol, no coz trzeba wytrzymac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś