Dodaj do ulubionych

Depilatory

25.12.03, 20:20
Spróbuję teraz tu, czy ktoś tu używa depilatorów?? Bo chcę sobie kupić taki
który nie sprawi mi dużo bólu:o)

Błagam ludzie;p
Obserwuj wątek
    • Gość: Julcia Re: Depilatory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 23:03
      Nigdy w życiu!!!Odradzam Ci jak to jest tylko mozliwe!!!...ja używałam tylko
      na łydki na szczęście ale strasznie żałuje...porobiły mi się dziwne ślady i
      teraz musze to leczyc dermatologicznie...mam nadzieję że znikną....
      • Gość: kaja Re: Depilatory IP: *.syscomp.pl / *.crowley.pl 26.12.03, 01:42
        Zalezy od indywidualnych reakcji. Ja mam niski prog bolu, moge depilowac nogi,
        pachy i czesciowo bikini, ale bikini przestalam, bo zaczely mi strasznie potem
        włosy wrastac, a potem okropne ropne rany...blee...ale z nogami i pachami jest
        super !
    • Gość: Dadzia Re: Depilatory IP: *.vln.takas.lt 25.12.03, 23:15
      No ba pewnie, ze uzywam...według mnie każdy sprawia ból...ja używam Browna
      silkepila,,,i jest spoko...naprawde jedtem zadowolona
    • Gość: ona198... Re: Depilatory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 11:11
      ja uzywam depilatora od ponad 3 lat. najpierw byl to braun, najzwyklejszy,
      teraz sobie zrobilam prezent na mikolaja i kupilam nowegi philipsa, ten co jest
      z golarka. nie ma depilatorow ktore nie sprawiaja bolu, a te nakladki masujace
      to pic na wode!, jednak depilujac sobie nogi(cale) a takze bikini, mam spokoj,
      wloski odrastaja powoli , sa delikatniejsze, czasami sie wrastaja ale to
      normalne. dla mnie depilator to wielka wygoda, a bol, no coz trzeba wytrzymac
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka