Dodaj do ulubionych

Kampania czerwcowa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 20:01
Bardzo ładny artykuł. Bardzo.
Obserwuj wątek
    • Gość: bajusz Re: Kampania czerwcowa IP: *.vnet.hu 08.06.04, 20:10
      Dlaczego ten artykul reklamuje PiS??
    • Gość: jo Wenderlich to z głodu tak przeciągał? IP: *.chello.pl 08.06.04, 21:17
      ?
    • Gość: older Re: Kampania czerwcowa IP: *.77.classcom.pl 09.06.04, 18:53
      No tak... Panie Autorze, proszę się nie obrazić o tych klika cierpkich uwah
      Spot UW - jak zwykle co dotyczy tej partii w GW musi być chwalone. No to pytam:
      co oznaczają te mijające setne,dziesiątki sekund? Czyżby Proust sie kłaniał? A
      kto to jest ten facio w okularach i z mała bródką (99% Polaków nie wie, że to
      Kułakowski), a ta symaptyczna babcia, która pewnie przedstawia swojego wnuka
      (80% nie wie,że to Pani Kuratowska), a ten kolejny, usmiechnięty facio z
      wąsikiem to kto (60% nie wie, że to Onyszkiewicz).. no może około połowy
      rozpozna prof. Geremka... ale czemu on tak staro wygląda, czemu mówi jakby
      zgubił sztuczne zęby????
      A cały program to tylko to,że "pensjonariusze domu spokojnej starości" polecają
      swoje dzieci...
      Niestety!
      • Gość: marek Re: Kampania czerwcowa IP: *.echostar.pl 09.06.04, 21:56
        Po co ten cyrk! te same obrośnięte i bełkoczące małpy, które okradły naród i z
        pieniędzy i z godności, pchają się do następnego koryta.
        Żaden uczciwy człowiek, który mógłby nas reprezentować na zewnątrz nie ma
        najmniejszych szans.To zapewnia tzw. ordynacja wyborcza, gdzie głosując na
        człowieka wybiera się tę samą małpę z listy etatowych złodziei.
        Jeżeli nie zmieni się ordynacji wyborczej na jednomandatową to żadne wybory nie
        mają sensu.Pozostaje głosować nogami albo powywieszać ich na latarniach.Taką
        nam zafundowali z arcyosłem -byłym symbolem bezczeszczącym przy każdej oazji
        nawet wizerunek Matki Boskiej- demokrację.

• Gość: Gość portalu jeszcze o reklamówkach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 13:14
      Głosuję na UPR i reklamówki tego nie zmienią. Uważam, że Unia Polityki Realnej
      mogła się pokazać lepiej, ale wyszła całkiem nieźle. Podobałaby mi się
      reklamówka PiS-u (Populizm i Socjalizm) gdyby nie krzyże gdańskie i Ojciec
      Święty!

Litości!

Z reklamówek wynika, że Jan Paweł II popiera LPR, PiS i jeszcze AW"S"-
      Płażyński. To na kogo On zagłosuje?!
      Kiedy wreszcie partie prawicowe i lewica pobożna przestaną wyzyskiwać naszą
      historię i papieża???
    • teofilo Re: Kampania czerwcowa 10.06.04, 21:03
      Dobre spoty miał AWS w 1997 , ostatnie niezłe to SLD w kampanii na Wiejską.

Oglądałem jeden cały blok wyborczy, jak przegląd kabaretów studenckich, ale to
      chyba niezamierzone?
      Na razie kiepskie są wszystkie spoty, komentarz Pana Mikołajewskiego niezły,
      acz PiS oceniony życzliwie (spot lepszy, ale zaledwie na „dopa”).

UW też „dopuszczający”, jeżeli ktoś ma cierpliwość wysłuchać (chyba dlatego
      samokrytycznie działa stoper), ale wychodzi z nich arogancja formacji.
      Otóż UW uważa, że ich WIELKICH każdy rozpoznaje.
      A tymczasem to dla młodzieży to sympatyczne starsze Panie i Panowie emeryci i
      tyle.
      Zadałem przed ekranem pytanie studentce u schyłku studiów, kto to (Bronisław
      Geremek)?
      Dziecko otworzyło oczęta i poprosiło o podpowiedź.
      Mówię – nazwisko zaczyna się na G.
      Dziecko nieśmiało – Gomułka?

Spot Platformy, żenada. Będę na nią głosował.
      Syn głosuje na UPR i to koniec tego, co mogę zaakceptować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka