Gość: MILADY IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.02, 22:35 JESTEM ZA UE!!! TO NIE BĘDZIE ŁATWE, POTRZEBNE BĘDĄ WYRZECZENIA ALE SIĘ OPŁACI!!! POLSKA NIE MOŻE BYĆ ODIZOLOWANA!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prowokat ja chyba też, chociaż cały czas się wacham IP: *.chello.pl / *.chello.pl 21.12.02, 23:03 Gość portalu: MILADY napisał(a): > JESTEM ZA UE!!! TO NIE BĘDZIE ŁATWE, POTRZEBNE BĘDĄ WYRZECZENIA ALE SIĘ > OPŁACI!!! 1793-potrzebne wyrzeczenia bo Demokracja Szlachecka i ojczyzna w potrzebie 1794-potrzebne wyrzeczenia bo wróg u bram i ojczyzna w potrzebie 1831-potrzebne wyrzeczenia bo ojczyzna w potrzebie 1846-potrzebne wyrzeczenia bo ojczyzna w potrzebie 1863-potrzebne wyrzeczenia bo ojczyzna w potrzebie 1918-potrzebne wyrzeczenia bo zabory i ojczyzna w potrzebie 1926-potrzebne wyrzeczenia bo nie ci byli u władzy i ojczyzna w potrzebie 1945-potrzebne wyrzeczenia bo wojna i ojczyzna w potrzebie 1956-potrzebne wyrzeczenia bo Bierut i ojczyzna w potrzebie 1970-potrzebne wyrzeczenia bo Gomułka i ojczyzna w potrzebie 1980-potrzebne wyrzeczenia bo Gierek i ojczyzna w potrzebie 1981-potrzebne wyrzeczenia bo Solidarność i ojczyzna w potrzebie 1983-potrzebne wyrzeczenia bo Stan Wojenny i ojczyzna w potrzebie 1989-potrzebne wyrzeczenia bo 40 lat komuny i ojczyzna w potrzebie 1993-potrzebne wyrzeczenia bo rządy postsolidarnościowe i ojczyzna w potrzebie 1997-potrzebne wyrzeczenia bo SLD i ojczyzna w potrzebie 2001-potrzebne wyrzeczenia bo AWS i UW i ojczyzna w potrzebie 2004-potrzebne wyrzeczenia bo UE i ojczyzna w potrzebie Długo jeszcze ??? Kiedy ta potrzeby już nie będzie???? (Eurofani mówią, że UE to dla przyszłych pokoleń, czyli ja jeszcze się nie załapie :-( szkoda, bo chciałbym jakos inaczej niż ojciec, dziadek, pradziadek, prapradziadek, a tu się okazuje że wyrzeczenia są dziedziczne, a jak przenoszą się drogą płciową !!!!! to co wtedy ?? do końca świata Polacy będą potrzebować wyrzeczeń, w końcu mówią, że przyzwyczajenie to druga natura) > POLSKA NIE MOŻE BYĆ ODIZOLOWANA!!! 1. Dlaczego ?? 2. Kto ja odizoule UE jakieś embargo nałozy jesli nie wejdziemy? 3. Czy w lipcu 2003 jesli nie zagłosujemy na TAK to Niemcy zasieki na granicy ustawią ?? a może my te zasieki w ramach pokuty ustawimy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goj Re: JESTEM ZA! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.02, 23:54 Chyba jesteś odizolowana od rzeczywistych informacji na temat skutków Anschlußu z UE.Informacji a nie postkomunistycznej propagandy sukcesu w wykonaniu PZPR- owskich agitatorów usłużnie merdających ogonami nowym brukselskim panom. Odpowiedz Link Zgłoś
ping-pong Re: JESTEM ZA! 22.12.02, 04:31 Gość portalu: Goj napisał(a): > Chyba jesteś odizolowana od rzeczywistych informacji na temat skutków Anschlußu > > z UE.Informacji a nie postkomunistycznej propagandy sukcesu w wykonaniu PZPR- > owskich agitatorów usłużnie merdających ogonami nowym brukselskim panom. Prosze wyjasnij dlaczego uzywasz slowa "Anschluß" Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi Re: JESTEM ZA! 22.12.02, 08:33 dlaczego Anschluss? to może ja odpowiem... kolejny kwiatuszek z demagogicznej łączki, założyłam już sobie kolekcję i chyba jakieś dzieło naukowe popełnię, demagogia w argumentach przeciwników akcesji... Odpowiedz Link Zgłoś
ping-pong Re: JESTEM ZA! 22.12.02, 04:32 Gość portalu: Goj napisał(a): > Chyba jesteś odizolowana od rzeczywistych informacji na temat skutków Anschlußu > > z UE.Informacji a nie postkomunistycznej propagandy sukcesu w wykonaniu PZPR- > owskich agitatorów usłużnie merdających ogonami nowym brukselskim panom. Podaj zrodla, tez chce poczytac rzeczywiste informacje. Odpowiedz Link Zgłoś