Gość: stb ReW NIEDZIELE 3 X WIEZEJ GLOSOW albo IP: *.proxy.aol.com 08.06.03, 07:00 dupa zbita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadl Re: ReW NIEDZIELE 3 X WIEZEJ GLOSOW albo IP: *.kolno.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 07:07 Pewnie będzie prędzej to drugie .Tyle że to nie nasza d-pa.To panów Millera i spółki--Nasza już tak przez te trzynaście lat obita ,że nijak razów nie czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Albo ZADECYDUJE SLD-owski SEJM. Z Millerem jako 08.06.03, 07:18 premierem czy bez, co za roznica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ire` Re: Albo ZADECYDUJE SLD-owski SEJM. Z Millerem ja IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.06.03, 07:46 gabrielacasey napisała: > premierem czy bez, co za roznica? Nie widzisz z Londynu wymiany lewych sierpowych między Millerem a Kwasniewskim? Zaryzykuj troche political-fiction. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JWZ Bez zaplecza? IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 07:48 gabrielacasey napisała: > premierem czy bez, co za roznica? Wreszcie się spotkaliśmy. Miło mi. Drobna uwaga - SLD-UP dysponuje dwustu paru głosami. Do przeforsowania akcesji potrzeba ponad trzystu. Ja osobiście nie widzę zaplecza. Realne poparcie może dać jedynie PO, ale to za mało. Reszta się nie wychyli, nie zaryzykują i tak już nadszarpniętego zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey PSL zadecyduje na "nie"? Nie kpij. Oni juz licza 08.06.03, 15:03 ze swym elektoratem, ile to zarobia za odlogowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JWZ Może się założymy? IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 15:53 gabrielacasey napisała: > PSL zadecyduje na 'nie'? Nie kpij. Oni juz licza ze swym elektoratem, ile to > zarobia za odlogowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krok na co zaslugujemy...? IP: *.sympatico.ca 08.06.03, 07:26 ...popatrzmy prawdzie w oczy...nie winmy chlopa, robotnika , studenta....o. Rudzyka...czy Lepera...jesli nie wejdziemy do Uni ( katastrofa na miare POTOPU )to najprawdopodobniej jeszcze do niej ( unii) nie doroslismy jako narod.........ZACZNIJMY OD SIEBIE ..POTEM OD SASIADA...KOLEGI Z PRACY ...TO MY DECYDUJEMY O LOSIE..NIE RZAD...NIE INNI...MY I TYLKO MY..MIESZKAM ZA GRANICA...I WIDZE ,ZE NAJWIEKSZA ROZNICA MIEDZY B.BOGATYM KRAJEM W KTORYM MIESZKAM A POLSKA SPROWADZA SIE DO SWIADOMOSCI I ODPOWIEDZIALNOSCI....PRZECIETNY POLAK DALEJ WIDZI PODZIAL NA: MY I ONI czyli rzad....demokracja to subtelny twor ..jest slaba jesli jej sie nie pielegnuje i jesli sie w niej nie uczestniczy...i niestety Polak tego dalej nie rozumie...co za uparty i tepy NAROD.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JWZ Czyja? IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 07:39 Gość portalu: stb napisał(a): > dupa zbita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shejk Re: Sobotnia frekwencja - pierwsze, nieoficjalne IP: 207.191.227.* 08.06.03, 07:26 Towarzysze wszystkich krajow laczcie sie. Komuna wrocila i teraz nam jest blizej do ruskich. Wiadomo system jest najlepszy jesli Jewgienij Primakow i inni pracuja dla Waszyngtonu Dolar spada i niedlugo bedzie jak za starych czasow za dolara flaszka wodki. Cudu nad Wisla nie bedzie. Najwiekszy cud byl ze polacy wybrali stara czerwona gwardie. Niwazne ile nakradli.To sa swoi ludzie. A teraz idziemy na czyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akrobata Re: Sobotnia frekwencja - OKRUTNA PRAWDA IP: *.acn.waw.pl 08.06.03, 08:07 Chcecie znienawidzonej prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student_22 Re: Sobotnia frekwencja - pierwsze, nieoficjalne IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 07:36 W moim okręgu sobotnia frekwencja nie przekroczyła 10%. Ja zagłosowałem dziś rano parę minut przed szóstą stawiając gruby krzyżyk przy NIE. Moja rodzina zastanawia się czy pójść. Jeśli frekwencja będzie mała to nie pójdą głosować, aby jej nie zawyżać, gdyż jest szansa, że ze względu na niską frekwencję referendum będzie nie ważne. Targowicę przyjąć by musiał wtedy parlament, który mam nadzieję wcześniej podałby się do dymisji. Trzymam kciuki za Polskę. Ale by zmarkotniała mina komuszkom, libertynom, Niemcom i Żydkom, gdyby Polacy odmuwili im "zaszczytnego" miana europejczyków III kategorii. Niestety kretynizm w Polsce ostatnio dominuje i tego się boję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ### Re: Sobotnia frekwencja - pierwsze, nieoficjalne IP: *.sims.nrc.ca 08.06.03, 07:54 synu, czy ty wiesz kto to jest libertyn??? jak nie wiesz, to po kiego grzyba takich trudnych wyrazow uzywasz? Gość portalu: Student_22 napisał(a): > W moim okręgu sobotnia frekwencja nie przekroczyła 10%. Ja > zagłosowałem dziś rano parę minut przed szóstą stawiając gruby > krzyżyk przy NIE. Moja rodzina zastanawia się czy pójść. Jeśli > frekwencja będzie mała to nie pójdą głosować, aby jej nie > zawyżać, gdyż jest szansa, że ze względu na niską frekwencję > referendum będzie nie ważne. Targowicę przyjąć by musiał wtedy > parlament, który mam nadzieję wcześniej podałby się do dymisji. > Trzymam kciuki za Polskę. Ale by zmarkotniała mina komuszkom, > libertynom, Niemcom i Żydkom, gdyby Polacy odmuwili > im "zaszczytnego" miana europejczyków III kategorii. Niestety > kretynizm w Polsce ostatnio dominuje i tego się boję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kresowiak W ZSRR dawano kiełbasę i cukierki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 07:42 W ZSRR dawano kiełbasę i cukierki, aby zachęcić do głosowania. A z opronymi wiadomo wszystkim co z nimi robiono. Proponuję zastosować tu stare sprawdzone wzorce, a będzie 80% jak zapowiadały "wiarygodne" sondaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Sobotnia frekwencja - pierwsze, nieoficjalne IP: *.net.uta.at 08.06.03, 07:45 obawiam ise , ze znowu sie potwierdzi , ze nie istnieje nic czego nie mozna byloby w Polsce spieprzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akrobata Re: Sobotnia frekwencja - pierwsze, nieoficjalne IP: *.acn.waw.pl 08.06.03, 08:10 Gość portalu: neo napisał(a): > obawiam ise , ze znowu sie potwierdzi , ze nie istnieje nic > czego nie mozna byloby w Polsce spieprzyc NEO, WAKE UP... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Musi WAS pójść tyle i tyle, bo jak i tak nie pójdę IP: *.it-net.pl 08.06.03, 07:53 podobnie jak zdecydowana większość moich znajomych i krewnych, co nie chcą tego Anschlussu - wbrew obrzydliwej propagandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JWZ To nie tak IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 08:14 Gość portalu: alf napisał(a): > podobnie jak zdecydowana większość moich znajomych i krewnych, > co nie chcą tego Anschlussu - wbrew obrzydliwej propagandzie. Chłopie, zacznijmy myśleć samodzielnie - nie dajmy się podzielić! Nie będę się powtarzał. Dyskusja na temat Twojego problemu jest tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=522&w=6386983&a=6386983&v=2&strona=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akrobata ponownie OKRUTNA PRAWDA IP: *.acn.waw.pl 08.06.03, 08:17 Chcecie znienawidzonej prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JWZ To jakieś nieporozumienie IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 08:30 Panie Akrobato, ja co do zasady zgadzam się z Pana opiniami. Dlaczego do mnie Pan kieruje swoje słowa. Proszę najpierw uważnie przeczytać, co mam do powiedzenia w tych sprawach, a potem możemy ewentualnie spierać się o szczegóły. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akrobata Re: To jakieś nieporozumienie. Istotnie.. IP: *.acn.waw.pl 08.06.03, 08:52 Gość portalu: JWZ napisał(a): > Panie Akrobato, ja co do zasady zgadzam się z Pana opiniami. Dlaczego do mnie > Pan kieruje swoje słowa. Proszę najpierw uważnie przeczytać, co mam do > powiedzenia w tych sprawach, a potem możemy ewentualnie spierać się o szczegóły > . > Pozdrawiam ---------------------------------- Przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOSIEK Re: ponownie OKRUTNA PRAWDA IP: *.net 08.06.03, 08:41 Do sprzedawczyków wszelkiej maści - te słowa nie docierają. Mam tylko cichą nadzieję,że obraz serdecznych uścisków michnika i milera,symbolicznych judaszowych srebników /euro/ wręczanych prezydentowi po powrocie z Brukseli - Polacy właśnie w dniu dzisiejszym pamiętają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linoskoczek Re: ponownie OKRUTNA PRAWDA IP: *.icpnet.pl 08.06.03, 09:54 Gość portalu: akrobata napisał(a): > Chcecie znienawidzonej prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basil Re: Sobotnia frekwencja - pierwsze, nieoficjalne IP: *.onhill.gda.pl 08.06.03, 08:21 Najwyzsza frekwencja (rekord, jak piszecie) byla w Sopocie a nie w Warszawie. Nie mozecie tego przelknac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luria z Litwy Re: Sobotnia frekwencja - pierwsze, nieoficjalne IP: 81.7.104.* 08.06.03, 08:24 Glosujcie, kochani Polacy, a to bedziecie korytarzem Litwy do Europy, i bedzie ztego nam duzo klopotow, jak jest z Kaliningradem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadl CICHO IP: *.kolno.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 08:30 Ciemno wszędzie Głucho wszędzie Co to będzie ?Co to będzie Taki mniej więcej mam podgląd na komisję z mego okna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nath Re: CICHO IP: *.245-202-24.mtl.mc.videotron.ca 08.06.03, 08:47 Ciebie tak nienawisc zaslepila, ze cieszysz sie z tego, ze sie narod kompromituje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akrobata Re: CICHO IP: *.acn.waw.pl 08.06.03, 08:58 Gość portalu: Nath napisał(a): > Ciebie tak nienawisc zaslepila, ze cieszysz sie z tego, ze sie > narod kompromituje? -------------------------------------------- Kolego Nath. Ja już wielokrotnie na tym forum postulowałem, że jeśli nie ma się czegoś męskiego i konkretnego do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nath Re: CICHO IP: *.245-202-24.mtl.mc.videotron.ca 08.06.03, 09:22 A coz takiego konkretnego pisze kolega Jadl? Ze widzi pusty lokal wyborczy? I cieszy go to? Cieszy sie, ze narod nie potrafi wziac swojego losu w swoje rece? Nawet przy takiej waznej okazji? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Kalega jadl to LOSER. I pies ogrodnika. Sam zezrec 08.06.03, 15:02 nie potrafi, a wiec i drugiemu by nie dal. Niech sie Polacy dalej w swym wlasnym gnoju taplaja i swinie sobie nawzajem podkladaja. Ale od Wysp i - mam nadzieje - Kanady to WARA. Jadl niech ich nakarmi, da prace, da zarobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kdxu oby ludzie poszli dzis IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 08:33 najgorsza frekwencja jak zawsze na wsi tam wszystkich wali co sie dzieje w kraju, a rolnicy najwiecej kasy dostaja mam takie spostrzezenie jeszcze, wczoraj popoludniu jezdzilem po swoim miescie z moim kumplem ktory twierdzi ze ma gdzies wszystkie wybory, referenda, ma nowy samochod i chcial sobie pojezdzic ... minelismy okolo 3 znakow tych z PHARE funduszu co buduja drogi, daja kase, kumpel doszedl do wniosku ze jednak trzeba by pojsc :> na to referendum bo drogm mostow, obwodnic napewno by niebudowali jakby niedostawali po klika milionow euro z unii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadl Re: oby ludzie poszli dzis IP: *.kolno.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 08:41 Za te tablice już nieźle płacimy my Gość portalu: kdxu napisał(a): > najgorsza frekwencja jak zawsze na wsi tam wszystkich wali co > sie dzieje w kraju, a rolnicy najwiecej kasy dostaja > > mam takie spostrzezenie jeszcze, wczoraj popoludniu jezdzilem po > swoim miescie z moim kumplem ktory twierdzi ze ma gdzies > wszystkie wybory, referenda, ma nowy samochod i chcial sobie > pojezdzic ... minelismy okolo 3 znakow tych z PHARE funduszu co > buduja drogi, daja kase, kumpel doszedl do wniosku ze jednak > trzeba by pojsc :> na to referendum bo drogm mostow, obwodnic > napewno by niebudowali jakby niedostawali po klika milionow euro > z unii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Nikosia co znaczy: MUSI - IP: *.icpnet.pl 08.06.03, 08:46 jak w tytule tej informacji? Kłania się sowiecka mentalność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnetofon Gadasia Re: Sobotnia frekwencja - 17,5 mln $ IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.06.03, 08:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadl Re: Sobotnia frekwencja - 17,5 mln $ IP: *.kolno.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 09:05 Ciekawe co na to socjolog żukowski i red.Pacewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sybirak Re: Sobotnia frekwencja - pierwsze, nieoficjalne IP: aga:* / 192.168.6.* 08.06.03, 09:07 Mam 6,5 roku praktyki. Zakładam szkołę przeżycia na Sybirze. Zgłoszenia proszę składać na adres niniejszego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr52 Re: Sobotnia frekwencja - pierwsze, nieoficjalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.03, 09:14 No i po herbacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek ZROBILI Z POLAKÓW GOŁODUPCÓW ALE NIE GŁUPCÓW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 09:27 Polacy powiedzieli Nie wszystkim kanaliom, którzy rządzą Polską. Wszystkim złodziejom, mentom i łajdakom, którzy na plecach umęczonego i ograbionegio narodu pchają się z łupem do Unii. Oczywiście wszyscy politycy się takiego wyniku referendum spodziewali, tylko milczeli. Milczeli bo mieli nadzieję. Na co ? Polski naród daje się łupić przez złodziei (ubranych jak pingwiny cesarskie w czarne garniturki) to znaczy, że jest durny. A jeśli jest durny to tych złodziei na plecach wniesie do Unii. Referendum obnażyło prawdę : Naród nie jest głupi - wie, że jest okradany, ale jest bezradny, bo wszystkie struktury władzy są w rękach złodziei. Złodzieje wprowadzili takie prawo wyborcze ( zatwierdzili konstytucją ), która umożliwia im wymieniać się nawzajem przy kolejnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: ZROBILI Z POLAKÓW GOŁODUPCÓW ALE NIE GŁUPCÓW IP: *.siec / 192.168.0.* 08.06.03, 09:54 Gość portalu: Janek napisał(a): > Polacy powiedzieli Nie wszystkim kanaliom, którzy rządzą > Polską. Wszystkim złodziejom, mentom i łajdakom, którzy na > plecach umęczonego i ograbionegio narodu pchają się z łupem do > Unii. Oczywiście wszyscy politycy się takiego wyniku referendum > spodziewali, tylko milczeli. Milczeli bo mieli nadzieję. Na > co ? Polski naród daje się łupić przez złodziei (ubranych jak > pingwiny cesarskie w czarne garniturki) to znaczy, że jest > durny. A jeśli jest durny to tych złodziei na plecach wniesie > do Unii. Referendum obnażyło prawdę : Naród nie jest głupi - > wie, że jest okradany, ale jest bezradny, bo wszystkie > struktury władzy są w rękach złodziei. Złodzieje wprowadzili > takie prawo wyborcze ( zatwierdzili konstytucją ), która > umożliwia im wymieniać się nawzajem przy kolejnych wyborach. > Gdyby tak było, jak mówisz, ten naród pojawiłby się w lokalach wyborczych i odpowiednio do swoich przekonań zagłosował. Tak jednak nie jest, o czym świadczy licha frekwencja, ale poczekajmy do 20:00. Może nastąpi przebudzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remedy Uważam że to po prostu wstyd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.03, 09:28 Nie wiem jakim narodem sa Polacy... Chyba przyzwyczaili się że ktoś zawsze za nich podejmował decyzję... Tylko że kraje, w których było już referendum, również cierpiały długoletnią niewolę, a tym razm postanowili wziąść sprawe we własne ręce... Ciekawe jakie będą komentarze światowej opinii publicznej. Polacy po raz kolejny udowodnili, że demokracja nie jest systemeem stworzonym dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Uważam że to po prostu wstyd... IP: *.siec / 192.168.0.* 08.06.03, 09:33 Gość portalu: remedy napisał(a): > Nie wiem jakim narodem sa Polacy... Chyba przyzwyczaili się że > ktoś zawsze za nich podejmował decyzję... Tylko że kraje, w > których było już referendum, również cierpiały długoletnią > niewolę, a tym razm postanowili wziąść sprawe we własne ręce... > Ciekawe jakie będą komentarze światowej opinii publicznej. > Polacy po raz kolejny udowodnili, że demokracja nie jest > systemeem stworzonym dla nich. No, niestety, tutaj się z Tobą zgadzam. Szkoda, że tak niewielu Polakom zależy na przyszłości kraju, w którym żyją. Nie wszystko da się usprawiedliwić latami komuny, może rzeczywiście skazani jesteśmy na to, żeby inni podejmowali za nas decyzje? Tylko po co, to już przerabialiśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: Sobotnia frekwencja - pierwsze, nieoficjalne IP: aga:* / 192.168.6.* 08.06.03, 09:32 Chłopstwo i kler to odwieczni zdrajcy Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Sobotnia frekwencja - pierwsze, nieoficjalne IP: *.siec / 192.168.0.* 08.06.03, 09:37 Gość portalu: AK napisał(a): > Chłopstwo i kler to odwieczni zdrajcy Polski! Co Ty pleciesz! i przez szcunek dla AK czy pamięci tych, którzy zginęli po to między innymi, żebyś mógł wypisywać takie bzdury, zmień nick. Pozdrawiam i życzę więcej światła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfu Polaku nieświadomy idż głosować na nowzy kant eli IP: 212.160.148.* 08.06.03, 09:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko nie to Polaku nieświadomy idż głosować na nowy kant elit IP: 212.160.148.* 08.06.03, 09:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Polaku nieświadomy idż głosować na nowy kant IP: *.siec / 192.168.0.* 08.06.03, 09:49 Do kogo ten apel? Możesz jaśniej? Odpowiedz Link Zgłoś
amicuspoznan Re: GŁOS LUDU GŁOSEM BOGA 08.06.03, 09:52 po łac. vox populi vox dei DO UNI NARÓD NIE MA PRZEKONANIA WCHODZIĆ. Nie bądźmy zdziwieni, naród nie akceptuje wszelkich partii i ich kacyków. Dosyć miał dowodów, że oni kłamią i kradną. NARÓD CZUJE SIĘ OSZUKIWANY. A więc niestety sprawa przepadła. Ja głosowałem za, ale także rozumiem rozgoryczenie innych. Przypuszczam, że w żadnym państwie kandydujacym nie ma tak wielkiej korupcji we władzach jak w Polsce. A więc w pełni uzasadnione jest nie ufanie tym ludziom. I niech nikt nie myśli, że ktoś posłuchał Gertycha lub Leppera - oni są bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malko Re: Jałowa dyskusja IP: 80.50.28.* 08.06.03, 10:18 Po co ta cała dyskusja,referendum jeszcze trwa. Pożywiom, posmotrim, jak mawiali starożytni kołchoznicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Sobotnia frekwencja - pierwsze, nieoficjalne IP: *.prem.tmns.net.au 08.06.03, 09:52 hmmm troszke malo!! ale miejmy nadzije ze sie uda!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chemik Re: Sobotnia frekwencja - pierwsze, nieoficjalne IP: *.tnt10.syd2.da.uu.net 08.06.03, 09:57 Jak można głosowac za zniszczeniem polskich przemysłów: farmaceutycznego i środków ochrony roslin (tańsze ! - dla biednego rolnika !)- dając firmom ponadnarodowym wyłączne prawo do "danych rejestracyjnych" - czyli dając patenty na zawsze ! Nikt w Min Zdrowia i Rolnictwa nie interesuje sie odpowiedzią. - Chemik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Sobotnia frekwencja - pierwsze, nieoficjalne IP: *.siec / 192.168.0.* 08.06.03, 10:01 Gość portalu: Chemik napisał(a): > Jak można głosowac za zniszczeniem polskich przemysłów: > farmaceutycznego i środków ochrony roslin (tańsze ! - dla > biednego rolnika !)- dając firmom ponadnarodowym wyłączne prawo > do "danych rejestracyjnych" - czyli dając patenty na zawsze ! > Nikt w Min Zdrowia i Rolnictwa nie interesuje sie odpowiedzią. - > Chemik A kto Ci każe głosować za? Zagłosuj zgodnie ze swoimi przekonaniami czy wiedzą, ale zagłosuj, jeśli to ma być nasza (narodu) decyzja, a nie wątpliwej jakości grupa jego przedstawicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chemik Re: Sobotnia frekwencja - pierwsze, nieoficjalne IP: *.tnt10.syd2.da.uu.net 08.06.03, 10:16 Brałem udział we wszystkich głosowaniach. Tym razem NIE. To jest moje votum nieufosci dla rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Sobotnia frekwencja - pierwsze, nieoficjalne IP: *.siec / 192.168.0.* 08.06.03, 10:23 Gość portalu: Chemik napisał(a): > Brałem udział we wszystkich głosowaniach. Tym razem NIE. To jest moje votum > nieufosci dla rządu. Nazupełniej podzielam Twoje STOP dla rządu, ale daj temu wyraz w głosowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chemik Re: Zniszczenie farmacji i srodkow ochrony roślin IP: *.tnt10.syd2.da.uu.net 08.06.03, 10:24 Gość portalu: sceptyk napisał(a): > Gość portalu: Chemik napisał(a): > > > Jak można głosowac za zniszczeniem polskich przemysłów: > > farmaceutycznego i środków ochrony roslin (tańsze ! - dla > > biednego rolnika !)- dając firmom ponadnarodowym wyłączne prawo > > do "danych rejestracyjnych" - czyli dając patenty na zawsze ! > > Nikt w Min Zdrowia i Rolnictwa nie interesuje sie odpowiedzią. - > > Chemik > > A kto Ci każe głosować za? Zagłosuj zgodnie ze swoimi przekonaniami czy wiedzą, > > ale zagłosuj, jeśli to ma być nasza (narodu) decyzja, a nie wątpliwej jakości > grupa jego przedstawicieli. ======= Brałem udział we wszystkich głosowaniach. Tym razem NIE ! To jest moje votum nieufoności dla rządu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Nigdy nie chodzę na takie spędy i jestem dumny z tego. IP: *.acn.pl / 10.67.5.* 08.06.03, 10:06 Jestem świadomym, wykształconym, zamożnym, rodzinnym człowiekiem. Nie idę na referendum bo mnie to wszystko nic nie obchodzi. Wolno mi. Macie ten tzw. "Sejm" wybrany nie przez ludzi tylko partyjne konwentykle wsadzające kolegów na tzw."listy". Niech ten "Sejm"sobie decyduje. Mam 46 lat. Nigdy nie brałem udziału w żadnych wyborach i głosowaniach. Ani w PRL ani potem. Jestem z tego dumny jak paw. Nigdy nie potrzebowałem polityki ani państwowych pieniędzy. Sam swoje życie ułożyłem Suuuuper. Tłumem i jego manipulantami gardzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Nigdy nie chodzę na takie spędy i jestem dumn IP: *.siec / 192.168.0.* 08.06.03, 10:17 Gość portalu: Alek napisał(a): > Jestem świadomym, wykształconym, zamożnym, rodzinnym > człowiekiem. Nie idę na referendum bo mnie to wszystko nic nie > obchodzi. Wolno mi. Macie ten tzw. "Sejm" wybrany nie przez > ludzi tylko partyjne konwentykle wsadzające kolegów na > tzw."listy". Niech ten "Sejm"sobie decyduje. > > Mam 46 lat. Nigdy nie brałem udziału w żadnych wyborach i > głosowaniach. Ani w PRL ani potem. Jestem z tego dumny jak paw. > Nigdy nie potrzebowałem polityki ani państwowych pieniędzy. Sam > swoje życie ułożyłem Suuuuper. Tłumem i jego manipulantami > gardzę. Gratuluję i cieszę się, że tak pięknie Ci się w życiu ułożyło, ale nie wszyscy mają tyle szczęścia i ich los zależy też w dużej mierze od tych, co na górze. Pamiętaj o tym przy okazji następnych wyborów. Tak na marginesie: to nie są spędy, spędy poparcia były np. za komuny, ale pewnie pławiłeś się wtedy w szczęściu i tego w ogóle ie zauważyłeś. to jest wolny kraj, możesz robić, co chcesz, ale zawdzięczamy taki stan tym, którzy w żadnej moerze nie byli do Ciebie podobni. Życzę dalszego szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Do sceptyka IP: *.acn.pl / 10.67.5.* 08.06.03, 12:58 Sceptyku, z logiką u Ciebie na bakier. Jeżeli nie chodziłem w PRL na tzw. "wybory" to proszę nie obarczaj mnie za nie winą bo to nielogiczne. Nie chodziłem bo gardziłem polityką wtedy i gardzę dzisiaj. Nic nikomu nie zawdzięczam, ani ja ani moi Rodzice, ani Dziadkowie. Zawsze byli businessmanami znajdującymi drogę do klienta. Komuna im w tym nie przeszkodziła. Płacili gnojkom łapówki ale dali sobie radę. Ja skończyłem najpierw fizykę w Polsce, potem w USA medycynę, potem byłem lekarzem a jak mnie medycyna znudziła wróciłem do Polski i moich "korzeni" średniego businessu. Dla takich jak ja jest wszystko jedno co politycy wymyślą. Idę przez życie swoją drogą. Nic nikomu nie zawdzięczam może poza Rodzicami i Dziadkami, którzy nauczyli mnie wolności od dziecka. Byłem wolny w zniewolonym PRL, jestem wolny teraz, będę wolny i w tej żałosnej Unii biurokratów. Nigdy mój głos nie pomoże żadnemu darmozjadowi dostać posadę za pieniądze podatnika. Twoja egzaltacja mnie śmieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Do Alka IP: *.siec / 192.168.0.* 08.06.03, 14:46 Gość portalu: Alek napisał(a): > Sceptyku, z logiką u Ciebie na bakier. Jeżeli nie chodziłem w PRL na > tzw. "wybory" to proszę nie obarczaj mnie za nie winą bo to nielogiczne. Nie > chodziłem bo gardziłem polityką wtedy i gardzę dzisiaj. Coś z rozumowaniem u Ciebie nie za tęgo, bo takiego obwiniania w moim poście nie ma. Przypominam, że użyłeś słowa "spędy" w odniesieniu do wyborów i z tym się nie zgadzam. Przypomnę jeszcze, bo zapewne Ci umknęło, że komuna została oficjalnie złożona do grobu w 1989 r. i od tego czasu coś jednak się w tym kraju zminiło. Nic nikomu nie > zawdzięczam, ani ja ani moi Rodzice, ani Dziadkowie. Zawsze byli businessmanami znajdującymi drogę do klienta. Komuna im w tym nie przeszkodziła. Płacili gnojkom łapówki ale dali sobie radę. Wyobraź sobie, że w tym kraju byli też i tacy, którzy nie zniżyli się do dawania (lub brania) łapówek i zapewne trudno uwierzyć w to człowiekowi wzrastającemu w innej atmosferze. Gnojkami można też nazwać tych, którzy dają łapówki, nie sądzisz? > Ja skończyłem najpierw fizykę w Polsce, potem w USA medycynę, potem byłem > lekarzem a jak mnie medycyna znudziła Cieszę się, że nie jeteś już lekarzem, bo takich automatów zapatrzonych w czubek własnego nosa i niewidzących niczego poza forsą mamy w tym kraju aż za dużo. O jednego pazernego w służbie zdrowia będzie mniej. wróciłem do Polski i moich "korzeni" > średniego businessu. Dla takich jak ja jest wszystko jedno co politycy wymyślą. > > Idę przez życie swoją drogą. Nic nikomu nie zawdzięczam może poza Rodzicami i > Dziadkami, którzy nauczyli mnie wolności od dziecka. Byłem wolny w zniewolonym > PRL, jestem wolny teraz, będę wolny i w tej żałosnej Unii biurokratów. Nigdy > mój głos nie pomoże żadnemu darmozjadowi dostać posadę za pieniądze podatnika. Tak bardzo się boisz UE, czy może Cię zżera zazdrość? Tylko o co? Z Twoim wykształceniem? > Twoja egzaltacja mnie śmieszy. Ma prawo. Gdzie Cię wyprano z wszelkich uczuć? W Polsce czy w Stanach? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nath Re: jestes debilem IP: *.245-202-24.mtl.mc.videotron.ca 08.06.03, 14:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prot 2003 Re: Sobotnia frekwencja - pierwsze, nieoficjalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.03, 10:08 o co tyle hałasu. przecież nie iść do referendum to najlepsze rozwiązanie. I tak wejdziemy. Unia niech wie, że galopem tam nie lecimy. A praca dla Polaków w Unii. Przecież to bzdura. jak ktoś jest dobry to przecież już dziś może pracować na całym świecie, a i w Polsce . A po wejściu: już widzę te agencje załatwiające za drobną opłatą pracę dla nic nie umiejących, bez znajomości języka, Polaków w unii. oczywiście członkami rad nadzorczych będą "łapińskie", które zaklepią sobie ciepłe posadki w strukturach brukselskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Re: Sobotnia frekwencja - pierwsze, nieoficjalne IP: 149.156.26.* 08.06.03, 10:12 SKANDAL! Chciałem glosowac, ale odmowiono mi tego prawa, bo ma tylko zameldowanie czasowe. Podobno mialem wziac zaswiadczenie z miejsca stalego zameldowania... Tylko ze ja NIE MAM miejsca stalego zameldowania, a tylko czasowe. W zaden sposob nie mozna mnie dopisac do listy wyborczej? To jest paranoja! Dlaczego mnie nie ma na liście, skoro mam czasowe zameldowanie w danym miejscu i niegdzie indziej innego! Podobno to zgodne z prawem, ze takie osoby wyrzuca sie na margines spoleczenstwa, jesli sie nie zglosza wczesniej, tylko KTO o tym wiedzial, nigdzie o tym nie mowiono (z wyjatkiem przypadkow, gdy ktos ma stale zameldowanie w jednym miejscu, a chce glosowac gdzie indziej). I w ten sposob robi się mi.n. TAK NISKA frekwencja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Sobotnia frekwencja - pierwsze, nieoficjalne IP: *.siec / 192.168.0.* 08.06.03, 10:19 Gość portalu: Krakus napisał(a): > SKANDAL! Chciałem glosowac, ale odmowiono mi tego prawa, bo ma > tylko zameldowanie czasowe. Podobno mialem wziac zaswiadczenie z > miejsca stalego zameldowania... Tylko ze ja NIE MAM miejsca > stalego zameldowania, a tylko czasowe. W zaden sposob nie mozna > mnie dopisac do listy wyborczej? To jest paranoja! Dlaczego mnie > nie ma na liście, skoro mam czasowe zameldowanie w danym miejscu > i niegdzie indziej innego! Podobno to zgodne z prawem, ze takie > osoby wyrzuca sie na margines spoleczenstwa, jesli sie nie > zglosza wczesniej, tylko KTO o tym wiedzial, nigdzie o tym nie > mowiono (z wyjatkiem przypadkow, gdy ktos ma stale zameldowanie > w jednym miejscu, a chce glosowac gdzie indziej). I w ten sposob > robi się mi.n. TAK NISKA frekwencja!!!! Napisz do GW, oni mają receptę na wszystko, a dzisiaj pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Sobotnia frekwencja - pierwsze, nieoficjalne IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 10:37 Gość portalu: Krakus napisał(a): > SKANDAL! Chciałem glosowac, ale odmowiono mi tego prawa, bo ma > tylko zameldowanie czasowe. Podobno mialem wziac zaswiadczenie z > miejsca stalego zameldowania... Tylko ze ja NIE MAM miejsca > stalego zameldowania, a tylko czasowe. W zaden sposob nie mozna > mnie dopisac do listy wyborczej? To jest paranoja! Dlaczego mnie > nie ma na liście, skoro mam czasowe zameldowanie w danym miejscu > i niegdzie indziej innego! Podobno to zgodne z prawem, ze takie > osoby wyrzuca sie na margines spoleczenstwa, jesli sie nie > zglosza wczesniej, tylko KTO o tym wiedzial, nigdzie o tym nie > mowiono (z wyjatkiem przypadkow, gdy ktos ma stale zameldowanie > w jednym miejscu, a chce glosowac gdzie indziej). I w ten sposob > robi się mi.n. TAK NISKA frekwencja!!!! Nie martw się. Jesli chciałeś zagłosować na Tak, aby poprzeć Kwaśniewskiego i Millera to nie trzeba. Kocha ich i tak cały naród. Jeśli na Nie to wyszło dobrze, bo jesteś niezameldowany i nikt na Ciebie nie liczył; nie wchodzisz w żadne procenty. Możesz się rozpłynąć od Syberii po Alaskę z Australią włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienia Skandal Wyborczy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 11:08 Niedziela godz. 11.00 Biuro ds. Referendum Europejskiego rozesłało do posadaczy telefonów komórkowych Plus GSM SMS-a przypominającego o Referendum. To jest naruszenie ciszy. Widać jednak z frekwencją jest bardzo słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Rodacy !!!! obudzcie sie i idzcie zaglosowac !!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.03, 10:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgred Rodacy śpią w swoich chocholach... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 10:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polan www.europa.int.pl IP: 202.67.122.* 08.06.03, 12:33 ciekawe ulotki - dlaczego zaglosujesz NIE dla UE , koniecznie wejdz i zapoznaj sie z trescia ich a powiesz NIE dla Zwiazku Syjonistycznych Republik Europejskich - UE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamus Niech wypasione polityki i elity sami podejmują ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.03, 10:32 decyzję o przystąpieniu do Unii. Żadnej uczciwej informacji na temat skutków ekonomicznych i tylko bzdurzenie że to wiekopomna chwila. To jak na jakiej podstawie można uczciwie zagłosować. Poza tym ciekawe ile kosztowała kampania promocyjna. Plakaty, ulotki, miejsca rekalmowa, filmy telewizyjne, audycje rekalmowa, etc. ... a podatki w góre - bardzo rozsądnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadl Re: Niech wypasione polityki i elity sami podejmu IP: *.kolno.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 10:38 Gość portalu: Adamus napisał(a): > decyzję o przystąpieniu do Unii. Żadnej uczciwej informacji na > temat skutków ekonomicznych i tylko bzdurzenie że to wiekopomna > chwila. To jak na jakiej podstawie można uczciwie zagłosować. > Poza tym ciekawe ile kosztowała kampania promocyjna. Plakaty, > ulotki, miejsca rekalmowa, filmy telewizyjne, audycje rekalmowa, > etc. ... a podatki w góre - bardzo rozsądnie. Wiatr wie-Tober wie-syn premiera wie-bo oni nieźle zarobili poprzez swoje firmy lub bezpośredni udział w tej promocji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Niech wypasione polityki i elity sami podejmu IP: *.unine.ch 08.06.03, 17:53 Jezeli uwazasz, ze rzad nie podal uczciwie informacji na temat skutkow integracji, to widocznie mial cos do ukrycia. Idz glosowac. Jesli nie bedzie 50 %, to wiadomo jak zadecyduje Sejm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czech Rozdíl mezi Polskou a Czechy IP: *.vslesy.cz 08.06.03, 10:39 FRUSTRACE z vladni politiky a rozkradani je u vas v Polsku mnohem vetsi nez u nas. Popularita nasi socialnedemokraticke vlady premiera Spidly stejne jako u vas nezadrzitelne klesa. Ucast v referendu u vas tipuju na 45%, u nas na 40%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosha idzmy glosowac!!!!!!! IP: *.pppool.de 08.06.03, 10:42 ludzie!!! nie wazne jak chcecie glosowac ale isc trzeba. moze to brzmi banalnie, moze to slogan ale tak czy owak decydujemy o naszej przyszlosci. mam dosc sluchania narzekan Polakow, z ktorych jak widac wiekszosc nie ma nawet ochoty wziac spraw w swoje rece!!! Wiem, ze jest jeszcze jeden dzien, ale sobotnia frekwencja to moim zdaniem wstyd. ja siedze obecnie w berlinie i glosowalam w ambasadzie. Musimy pokazac, ze jestesmy za demokracja, a nie ze ona nam zwisa. to przeciez o to walczylismy my czy nasi rodzice.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: idzmy glosowac!!!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.06.03, 11:25 Gość portalu: gosha napisał(a): > ludzie!!! nie wazne jak chcecie glosowac ale isc trzeba. moze to > brzmi banalnie, moze to slogan ale tak czy owak decydujemy o > naszej przyszlosci. mam dosc sluchania narzekan Polakow, z > ktorych jak widac wiekszosc nie ma nawet ochoty wziac spraw w > swoje rece!!! Wiem, ze jest jeszcze jeden dzien, ale sobotnia > frekwencja to moim zdaniem wstyd. ja siedze obecnie w berlinie i > glosowalam w ambasadzie. Musimy pokazac, ze jestesmy za > demokracja, a nie ze ona nam zwisa. to przeciez o to walczylismy > my czy nasi rodzice.... smialo! w slady rodzicow -walczyc, ale nie z berlina! na wschod! budowac nowy dobrobyt tych przy zlobie. oni zostana za to nagrodzeni lukratywnymi posadami w brukseli, wiedniu, paryzu. reszta jest skazana na kolonizacje. niemcy nie musza juz wjezdzac czolgami- wystarczy jak zrobia to szefowie deutsche- , commerz-, czy dresdner bank grubymi mercedesami- ten sam skutek. moze ameryka pomoze? pozwolenie na import piasku z iraku? bo ropa jest za drogocenna. wiecej skromnosci i pracy. europa potrzebuje polski? - tak! zeby sprzedac cala nadprodukcje. polska potrzebuje europy- tak, bez granic mozna latwiej szmuglowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polan Re: idzmy glosowac!!!!!!! za WOLNA POLSKA IP: 202.67.122.* 08.06.03, 12:41 za nia to oddawali swe zycie nasi dziadowie , ojcowie by byla wolna , niepodlegla i suwerenna a my dzis ja wystawiamy na zdrade !!! Idzmy i powiedzmy NIE dla UE ! zachowamy Polske od nowej niewoli ! a wladze przejmie Polski Narod ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: idzmy glosowac!!!!!!! za WOLNA POLSKA IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.06.03, 12:49 Gość portalu: Polan napisał(a): > za nia to oddawali swe zycie nasi dziadowie , ojcowie by byla wolna , > niepodlegla i suwerenna a my dzis ja wystawiamy na zdrade !!! Idzmy i powiedzmy > > NIE dla UE ! zachowamy Polske od nowej niewoli ! a wladze przejmie Polski > Narod ! 15 lat juz przejmujesz ta wladze. Odpowiedz Link Zgłoś