Gość: a IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.03, 20:45 zalecam nie wdawać sie z nim w dyskusję... to oszołom, ziejacy nienawiscią do wszystkiego co katolickie... najlepiej ignorować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rado Re: uwaga na pstateistę IP: 111.111.51.* 13.06.03, 20:47 Gość portalu: a napisał(a): > zalecam nie wdawać sie z nim w dyskusję... to oszołom, ziejacy nienawiscią do > wszystkiego co katolickie... najlepiej ignorować a taki Q to co to jest? sa tacy ludzi ktorzy chca sie na forum wyzyc. tacy ekshibicjonisci. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: uwaga na pstateistę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.03, 20:50 poza tym co całkowity analfabeta, nie potrafi napisać zdania bez błędu ortograficznego ... przed chwilą zauważyłem jedną z jego perełek napisał: "NIC WAM NIE POMORZE" a może nic wam nie MAzowsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pstateista Taaa?? Ja analfabeta??? Ty bezmózgie ścierwo! 13.06.03, 21:22 Powiedz mi "oczytany yntelygencie" czym charakteryzuje się filtr dolnoprzepustowy, jak wyraża się impedancja zastępcza układu RLC, jaką funkcję pełnią diody w układach elektronicznych, jakie rejestry ma intel a jakie motorolla, co zawiera rejestr flag, co to jest przesyłanie danych szeregowe, a co równoległe, jaka jest hierchia pamięci w PCecie, co to jest całka krzywoliniowa, czym różni się układ wsp. kartezjańskich od sferycznych, co to jest system magostralowy, a co gwiazdowy, co to jest 1 aktywna, a co 1 pasywna w technice cyfrowej, do czego służą macierze A,B,C,D w teorii sterowania... Uczę się na studiach rzeczy, których ty nawet z nazwy nie byłbyś w stanie zapamiętać. I nie potrzebna mi pierdolona ortografia by to wszystko znać, bo za ortografię nie dostanie się pracy. TO TYLE NA TEMAT MOJEGO "ANALFABETYZMU" BEMÓZGI GŁUPKU!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Taaa?? Ja analfabeta??? Ty bezmózgie ścierwo! IP: 111.111.51.* 13.06.03, 21:35 > Uczę się na studiach rzeczy, których ty nawet z nazwy nie byłbyś w stanie > zapamiętać. I nie potrzebna mi pierdolona ortografia by to wszystko znać, bo za > > ortografię nie dostanie się pracy. > > TO TYLE NA TEMAT MOJEGO "ANALFABETYZMU" BEMÓZGI GŁUPKU!!!!! no wlasnie. to bardzo ladnie ze uczys sie na studiach technicznych i jak wudac przykladasz sie do nauki. nie naleze tez do tych purystow wymagajacych bezblednosci na foum. sam czesto robie bledy. ale twoj jezyk jest niestety okropny. troszke humanistycznej oglady by ci sie przydalo. zazwyczaj piszesz jezykiem ktory jest polaczeniem wiecu i meliny. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
pstateista Wrocławski kAle, ja pałam nienawiścią do każdego 13.06.03, 20:52 fundametalizmu bez znaczenia czy islamski,katolicki,czy inny religijny, czy narodowy(faszyzm). Fundamentaliści narodowi (USA) i islamscy (terroryści islamscy) wykończą się sami na wzajem. A ateistyczna UE ustawi katolicyzm na swoim miejscu, Putin jeśli będzie chciał odbudować potęgę Rosji będzie musiał zrobić porządek ze swoimi Popami. I w ten sposób świat będzie wolny od fundamentalistycznego ścierwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Wrocławski kAle, ja pałam nienawiścią do każd IP: 111.111.51.* 13.06.03, 20:54 pstateista napisał: > fundametalizmu bez znaczenia czy islamski,katolicki,czy inny religijny, czy > narodowy(faszyzm). Fundamentaliści narodowi (USA) i islamscy (terroryści > islamscy) wykończą się sami na wzajem. A ateistyczna UE ustawi katolicyzm na > swoim miejscu, Putin jeśli będzie chciał odbudować potęgę Rosji będzie musiał > zrobić porządek ze swoimi Popami. I w ten sposób świat będzie wolny od > fundamentalistycznego ścierwa. dziecko ty nie jestes niczym innym jak fundamnetalista lewicowy. zastosuj te wszystkie madrosci do sieie najpierw. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
pstateista Re: Wrocławski kAle, ja pałam nienawiścią do każd 13.06.03, 21:07 Gość portalu: rado napisał(a): > dziecko ty nie jestes niczym innym jak fundamnetalista lewicowy. zastosuj te > wszystkie madrosci do sieie najpierw. pozdrawiam rado Może nie dziecko! A co do reszta to spoko! Jeśli fundamentalizm lewicowy to nienawiść do imperializmu, wojen religijnych, chęć stworzenia socjalistycznej globalnej gospodarki, która wyeliminuje głód i do minimum zmniejszy nędzę, to jasne masz rację!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Wrocławski kAle, ja pałam nienawiścią do każd IP: 111.111.51.* 13.06.03, 21:10 pstateista napisał: > Może nie dziecko! A co do reszta to spoko! Jeśli fundamentalizm lewicowy to > nienawiść do imperializmu, wojen religijnych, chęć stworzenia socjalistycznej > globalnej gospodarki, która wyeliminuje głód i do minimum zmniejszy nędzę, to > jasne masz rację!!! no wlasnie. a prawicowi fundamentalisci chca wszystkich uszczesliwic na swoj sposob. niepodoba mi sie ani jedno ani drugie. widze u ciebie ta sama totalitarna nienaisc do innych pogladow. klapki na oczach i prostote jezyka. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
pstateista Re: Wrocławski kAle, ja pałam nienawiścią do każd 13.06.03, 21:30 Gość portalu: rado napisał(a): > no wlasnie. a prawicowi fundamentalisci chca wszystkich uszczesliwic na swoj > sposob. niepodoba mi sie ani jedno ani drugie. widze u ciebie ta sama > totalitarna nienaisc do innych pogladow. klapki na oczach i prostote jezyka. > pozdrawiam rado Pięęęękne uszczęśliwianie! Rozkradanie państwa przez kościół, budowanie potęgi amerykańskich koncernów na biedzie miliardów ludzi na całym świecie, budowanie własnego szczęścia przez nieszczęście innych! Lewicowi komuniści w bloku wschodnim stworzyli z zacofanych rolniczych państw, uprzemysłowione kraje bez nędzy, głodu i nienawiści międzynarodowej. W zamian za to prawicowi kapitaliści zwiększyli dysproporcje między bogatymi a biednymi z 14:1 do 75:1, doprowadzali do wojen z suwerennymi państwami i wspierali bandytów niszczących szkoły czy szitale tylko dlatego że tam większość ludzi była lewacka. Fakt lewacy mieli też po swojej stronie psycholi jak Stalin czy Mao, ale zostali potępieni a po ich śmierci lewacka polityka nie splamiła się większym rozlewem krwi (Afganistan to była walka z protoplastami Al-Kaidy). Prawicowi neokonserwatyści amerykańscy cały czas mordują (Irak) i głodzą (KRLD,Kuba) ludzi. Podobnie jak prawica bez krzty samokrytyki beszczelnie wrzeszczy że hitlerowcy to lewaki, że arabscy fundamentaliści to też według nich lewaki (jak to pasuje do nazywania lewicowców ateistami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Wrocławski kAle, ja pałam nienawiścią do każd IP: 111.111.51.* 13.06.03, 21:41 pstateista napisał: > Pięęęękne uszczęśliwianie! Rozkradanie państwa przez kościół, budowanie potęgi > amerykańskich koncernów na biedzie miliardów ludzi na całym świecie, budowanie > własnego szczęścia przez nieszczęście innych! czy kosciol rokrada nasze panstwo? jesli tak to jest to przestepstwo. nie pozostaje ci nic innego jak zlozyc doniesienie do prokuratury. konkretne przyklady tez by sie przydaly. co do koncernow amerykanskich. to na jakimkompie to piszesz? > Lewicowi komuniści w bloku wschodnim stworzyli z zacofanych rolniczych państw, > uprzemysłowione kraje bez nędzy, głodu i nienawiści międzynarodowej. jaja sobie robisz? jesli jednak piszesz to powaznie to polecam czarna ksiega komunizmu. w ogole czytanie ksiazek nie boli. > Fakt lewacy mieli też po swojej stronie psycholi jak Stalin czy Mao, ale > zostali potępieni a po ich śmierci lewacka polityka nie splamiła się większym > rozlewem krwi (Afganistan to była walka z protoplastami Al-Kaidy). nie no zarty sobie robisz. jak juz chcesz tak sumowac co jest troche bez sensu to rezimy komunistyczne wymordowaly wele wiecj ludzi niz prawicowe. ale nie w tym rzecz. kazdy totalitaryzm jest zly. sluzy jedynie do podtrzymania wladzy dykatora. a czy jest to w mie utopii lewicowej czy prawicowej to ine ma znacznia. > Prawicowi neokonserwatyści amerykańscy cały czas mordują (Irak) i głodzą > (KRLD,Kuba) ludzi. amerykanie nie rzadza a krld i na kubie. moze wiesz kto tam rzadzi? chcialbys sie tam moze przeprowadzic? a co do iraku? slyszales cos o tym jak bylo tam pod rzadami sadama? jak myslisz czemu sie nie bronili i radosnie witali amerykanow? Podobnie jak prawica bez krzty samokrytyki beszczelnie > wrzeszczy że hitlerowcy to lewaki, że arabscy fundamentaliści to też według > nich lewaki (jak to pasuje do nazywania lewicowców ateistami. no niestety hitler byl socjalista. musolini zaczynal w gazetce komunistycznej. palestynczycy czesto odwoluja sie do sierpa i mlota. o stalinie nie wspomne bo ty to zrobiles. jakims mamutem jestes. zupelnie zaginionym komunista nie z tej epoki. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
pstateista Re: Wrocławski kAle, ja pałam nienawiścią do każd 13.06.03, 23:29 Gość portalu: rado napisał(a): > pstateista napisał: > > czy kosciol rokrada nasze panstwo? jesli tak to jest to przestepstwo. nie > pozostaje ci nic innego jak zlozyc doniesienie do prokuratury. konkretne > przyklady tez by sie przydaly. To ścierwo jest usankcjonowane chorym Polskim prawem, które trzeba zmienić opodatkowując kościół. Ale wystarczy wziąść do ręki pierwszy lepszy numer NIE czy FiM, gdzie piszą i podają dowody ochydnych matactw naszego krk, ale rząd i sądownictwo wyznaniowego katolandu ma to głęboko w dupie!! I ztym głównie trzeba walczyć. > nie no zarty sobie robisz. jak juz chcesz tak sumowac co jest troche bez sensu > to rezimy komunistyczne wymordowaly wele wiecj ludzi niz prawicowe. ale nie w > tym rzecz. kazdy totalitaryzm jest zly. sluzy jedynie do podtrzymania wladzy > dykatora. a czy jest to w mie utopii lewicowej czy prawicowej to ine ma > znacznia. Wystarczy wspomnieć hitlera, wojny nacjonalistyczne i religijne wszystko to prawica. A także dzisiejsze bandyckie postępowanie amerykańskich neokonserwatystów czy drapieżnego globalnego kapitalizmu. > amerykanie nie rzadza a krld i na kubie. moze wiesz kto tam rzadzi? chcialbys > sie tam moze przeprowadzic? Ale izoluję te państwa od świata, za to że ich władcy mają w dupie amerykańskie koncerny. > a co do iraku? slyszales cos o tym jak bylo tam pod >rzadami sadama? jak myslisz czemu sie nie bronili i radosnie witali amerykanow? Taaak, jasne. Wierzysz w te propagndowe scenki w TV obalania pomnika Huesjna? Dzisiaj cały Irak protestuje przeciw amerykańskiej okupacji. > no niestety hitler byl socjalista. musolini zaczynal w gazetce komunistycznej. > palestynczycy czesto odwoluja sie do sierpa i mlota. o stalinie nie wspomne bo > ty to zrobiles. jakims mamutem jestes. zupelnie zaginionym komunista nie z tej > epoki. pozdrawiam rado Ich polityka była do gruntu prawicowa, walczyli z lewakami w Hiszpanii i tępili lewicę w swoich państwa. Akurat socjalne kroki hitlera były w porządku bo eliminowały w Niemczech biedę. Ale eksterminacja Żydów, faszystowska polityka i rozpoczęcie w imię tej polityki IIWŚ, to już zalatuje skrajnym prawicowym szowinizmem. To wszystko to była prawica, a nazywanie ich lewakami to akt skończonego idiotyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Wrocławski kAle, ja pałam nienawiścią do każd IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 11:18 pstateista napisał: > Gość portalu: rado napisał(a): > > > pstateista napisał: > > > > czy kosciol rokrada nasze panstwo? jesli tak to jest to przestepstwo. nie > > pozostaje ci nic innego jak zlozyc doniesienie do prokuratury. konkretne > > przyklady tez by sie przydaly. > To ścierwo jest usankcjonowane chorym Polskim prawem, prosilem cie zebys staral sie uzywac innego jezyka niz z kolegami w bramie. przynajmniejak mowisz do mnie. które trzeba zmienić > opodatkowując kościół. kosciol w polsce jest juz opodatkowany. >Ale wystarczy wziąść do ręki pierwszy lepszy numer NIE sory ale tego ja nie biore do reki. sam urban smieje sie ze swoich czytelnikow ze to niewyzyci cwiercinteligenci i zboczenscy. a jemu chodzi o kase. > Wystarczy wspomnieć hitlera, wojny nacjonalistyczne i religijne wszystko to > prawica. A także dzisiejsze bandyckie postępowanie amerykańskich > neokonserwatystów czy drapieżnego globalnego kapitalizmu. jasne rezimy prawicowe tez mordowaly ludzi dlatego pisze ze kazdy totalitaryzm prowadzi do ludobijstwa. ty glosisz ten lewicowy i srednio mi sie to podoba. > > > amerykanie nie rzadza a krld i na kubie. moze wiesz kto tam rzadzi? chcial > bys > > sie tam moze przeprowadzic? > Ale izoluję te państwa od świata, za to że ich władcy mają w dupie amerykańskie koncerny. raczej amierykanskie koncery mja w dupie ich. na swiecie panstwa scigaja sie w przyciaganiu amerykanskich inwestycji. a wyjasnie ci jeszcze dzieciaku ze na kubie w i korei pn ludzie jedza trawe nie dlatego ze maja w dupe amerykanskie koncerny jak mowisz ale daltego ze kts przez 50 lat stara sie tam wprrowadzic utopie komunistyczna. polecam tez troszke postudiowania historii kamobodzy. > > > a co do iraku? slyszales cos o tym jak bylo tam pod > >rzadami sadama? jak myslisz czemu sie nie bronili i radosnie witali ameryka > now? > Taaak, jasne. Wierzysz w te propagndowe scenki w TV obalania pomnika Huesjna? > Dzisiaj cały Irak protestuje przeciw amerykańskiej okupacji. niestety zdjecia nie klamia. dzisiaj protestuja to fakt czy wszyscy nie wiadomo. na razie jest anarcha jesli zaczna rozwijac sie jak arabia saudyjaska nie bedzie problemu. hitler musiolini > Ich polityka była do gruntu prawicowa, walczyli z lewakami w Hiszpanii i tępili > > lewicę w swoich państwa. Akurat socjalne kroki hitlera były w porządku bo > eliminowały w Niemczech biedę. no widzisz misiu. jak ci powiedziec ze hitler byl socjalista to juz jest dla ciebie w porzadku. nie wiem skad w tobie tyle nienawisci. ojciec cie lal czy jakis ksiadz molestowal? poczytaj troszke jak na razie nie masz nic do powiedzenia poza komunistycznym belkotem. nie groznym a smiesznym jedynie. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
pstateista Re: Wrocławski kAle, ja pałam nienawiścią do każd 14.06.03, 19:57 Gość portalu: rado napisał(a): > prosilem cie zebys staral sie uzywac innego jezyka niz z kolegami w bramie. > przynajmniejak mowisz do mnie. Wież mi, że określenie "ścierwo" do kleru jest bardzo delikatne i wysublimowane. > kosciol w polsce jest juz opodatkowany. Taaak, jasne, takie bajki to nie do mnie. > sory ale tego ja nie biore do reki. sam urban smieje sie ze swoich czytelnikow > ze to niewyzyci cwiercinteligenci i zboczenscy. a jemu chodzi o kase. Bredisz! > raczej amierykanskie koncery mja w dupie ich. na swiecie panstwa scigaja sie w > przyciaganiu amerykanskich inwestycji. a wyjasnie ci jeszcze dzieciaku ze na > kubie w i korei pn ludzie jedza trawe nie dlatego ze maja w dupe amerykanskie > koncerny jak mowisz ale daltego ze kts przez 50 lat stara sie tam wprrowadzic > utopie komunistyczna. polecam tez troszke postudiowania historii kamobodzy. W Afryce, Indiach czy Ameryce Płd. budowano kapitalizm, a tam jest jeszcze gorzej. Skolei kraje socjalistyczne, gdy jeszcze zboczony neokonserwatywny fundamentalista Regan nie wykończył ich gospodarczo swoim wyścigiem zbrojeń, miały się całkiem nieźle (nie było głodu,nędzy, była praca, mieliśmy przemysł i sport). > niestety zdjecia nie klamia. dzisiaj protestuja to fakt czy wszyscy nie > wiadomo. na razie jest anarcha jesli zaczna rozwijac sie jak arabia saudyjaska > nie bedzie problemu. Człowiku teraz to dopiero palnołeś. Arabia Saudyjska najbardziej na świecie wspiera terrorystów, by dokonywali zamachów poza Arabią, stamtąd rekrutuje się też najwięcej terrorystów, a reżim Saudów jest gorszy niż ten Husejna. > no widzisz misiu. jak ci powiedziec ze hitler byl socjalista to juz jest dla > ciebie w porzadku. nie wiem skad w tobie tyle nienawisci. ojciec cie lal czy > jakis ksiadz molestowal? > poczytaj troszke jak na razie nie masz nic do powiedzenia poza komunistycznym > belkotem. nie groznym a smiesznym jedynie. pozdrawiam rado Kłamco!!!! Czemu nie przytoczyłeś tej części moje wypowiedzi, gdzie krytykuję nazizm i udowadniam że jest on prawicowy: > > Ale eksterminacja Żydów, faszystowska polityka i > > rozpoczęcie w imię tej polityki IIWŚ, to już zalatuje skrajnym prawicowym > > szowinizmem. > > To wszystko to była prawica, a nazywanie ich lewakami to akt skończonego > > idiotyzmu. Jesteś bardzo nieuczciwym rozmówcą!!!! Nie przytaczając tej części mojej wypowiedzi wpajasz mi że pochwalałem hitlera. POCHWALAŁEM JEDYNIE JEGO KROKI, OGRANICZAJĄCE BEZROBOCIE I NĘDZĘ W NIEMCZECH, bo taka była właśnie jego lewicowa "ochyłka", w wypowiedzi której nie przytoczyłeś wykazałem że najgorsze zbrodnie hitlera wynikay z jego prawicowego zboczenia. TEN TWÓJ OSTATNI KOMENTARZ BYŁ BARDZO NIEUCZCIWY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Wrocławski kAle, ja pałam nienawiścią do każd IP: 111.111.51.* 15.06.03, 07:48 pstateista napisał: > Wież mi, że określenie "ścierwo" do kleru jest bardzo delikatne i wysublimowane mi sie wydaje ze niekoniecznie. cjhcialbys zeby do ciebie ktos sie tak zwracal? nie staraj sie byc prostakiem na sile. > . > > > kosciol w polsce jest juz opodatkowany. > Taaak, jasne, takie bajki to nie do mnie. sprawdz latwo sie dowiedziec. koscil placi ryczalt. > > > sory ale tego ja nie biore do reki. sam urban smieje sie ze swoich czyteln > ikow > > ze to niewyzyci cwiercinteligenci i zboczenscy. a jemu chodzi o kase. > Bredisz! przykro mi sam tak twierdzi. posluchaj poczytaj. chyba wywiad w wyborczej w magazynie "on". > W Afryce, Indiach czy Ameryce Płd. budowano kapitalizm, a tam jest jeszcze > gorzej. wlasnie dla tego ze go nie zbudowamno. Skolei kraje socjalistyczne, gdy jeszcze zboczony neokonserwatywny > fundamentalista Regan nie wykończył ich gospodarczo swoim wyścigiem zbrojeń, > miały się całkiem nieźle (nie było głodu,nędzy, była praca, mieliśmy przemysł i sport). gdzie w polsce? a czemu us wygraly wyscig zbrojen? a kto zaczal wyscig zbrojen? komunizm w latach 80 nie potrzebowal juz regana. to byl ustawiczny kryzys. jesli chcesz suchej wiedzy poczytaj np. paczkowskiego lekkie i przyjemne pol wieku polski a jak chcesz rozrywki to kisiela. > Człowiku teraz to dopiero palnołeś. Arabia Saudyjska najbardziej na świecie > wspiera terrorystów, by dokonywali zamachów poza Arabią, stamtąd rekrutuje się > też najwięcej terrorystów, a reżim Saudów jest gorszy niż ten Husejna. jasne ja nie mowilem ze nie wspiera mowielme ze ludzik sie tam dostanio zyje. > Kłamco!!!! Czemu nie przytoczyłeś tej części moje wypowiedzi, gdzie krytykuję > nazizm ten fragment byl w poscie powyzej powiedziales ze nazim nie byl za dobry ale te socjalne posunieca hitlera byly bardzo dobre. taki maly lukaszenka z ciebie. >POCHWALAŁEM JEDYNIE JEGO KROKI, > OGRANICZAJĄCE BEZROBOCIE I NĘDZĘ W NIEMCZECH, bo taka była właśnie jego > lewicowa "ochyłka", hi hi hi. kabaret sobie robisz. w wypowiedzi której nie przytoczyłeś wykazałem że najgorsze > > zbrodnie hitlera wynikay z jego prawicowego zboczenia. > TEN TWÓJ OSTATNI KOMENTARZ BYŁ BARDZO NIEUCZCIWY!!!! wybacz jesli tak to odebrales. pozdrawiam rado > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traianus vel "a" komuchy do Korei Pn marsz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.03, 22:46 pstateista (vel Tomson) dlaczego nie jesteś w Korei Pn.? Tam twój idol - Kim Dzon Il realizuje w praktyce twoje chore wizje.... Do rado: szkoda twego czasu... to niereformowalny maniak... nie podawaj mu "Czarnej księgi komunizmu" bo on twiedzi, że to są imperialistyczne kłamstwa... On wierzy tylko w to co zawierają dzieła Lenina Odpowiedz Link Zgłoś
pstateista Precz katonarodowcu! 13.06.03, 23:17 Gość portalu: traianus vel "a" napisał(a): > pstateista (vel Tomson) dlaczego nie jesteś w Korei Pn.? Tam twój idol - Kim > Dzon Il realizuje w praktyce twoje chore wizje.... Co ma kurwa znaczyć vel Tomson. Tomson to Tomson, a PSTAteista to PSTAteista, więc przestań pierdolić że jestem tworem tego Tomsona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polan Szaron wzywa !!! IP: 202.67.71.* 14.06.03, 11:33 Ariel Szaron prosi wszystkich o zmienionych nazwiskach i tych co sa narodowosci zydowskiej o powrot do Izraela ! Odpowiedz Link Zgłoś
pstateista Tak jest w mordę! Uważjcie na PSTAteistę, ale 14.06.03, 00:58 tylko wtedy gdy pierdolicie głópoty o łączeniu państwa z kościołem, ale nazywacie nazistów lewakami. WTEDY PSTAteista JEST BEZWZGLĘDNY!!!!! ;o{ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolna_Polska Re: Tak jest w mordę! Uważjcie na PSTAteistę, ale IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 16:03 pstateista napisał: > tylko wtedy gdy pierdolicie głópoty o łączeniu państwa z kościołem, ale > nazywacie nazistów lewakami. > Dla ciebie to jest gorzka prawda przed ktora nie uciekniesz. Odpowiedz Link Zgłoś