robisc 13.12.03, 20:08 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15778 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robisc Re: Zapraszam przyjaciół 14.12.03, 21:36 Problem z niezalogowanymi,że muszą się zalogować. Do Pablo, Rafała, Klipa, Jena, Marka JW i innych - może warto jeszcze raz spotkac się w dawnym gronie? Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap Re: Zapraszam przyjaciół 14.12.03, 22:05 Ciekawy jestem,co tam jest,ale nowe forum tak kiepsko mi chodzi,ze nie wiem czy sie tam dostane. Pozdr. to bylem ja - klip Odpowiedz Link Zgłoś
robisc Re: Zapraszam przyjaciół 14.12.03, 23:22 Zaraz się dostaniesz klip-klapie; he, he...fajny nick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Pablo, Rafał, Prowokat, Marek J.W.... IP: *.crowley.pl 16.12.03, 22:22 Chociaż zajrzyjcie. Prośba robiego, a jak napisał Erik - "robiemu się nie odmawia". Oczywiście żartuję, ale na moim forum spotkacie ludzi, których już dawno nie widzieliście tutaj. Myślę więc, że warto. Dla nich. Zapraszam też innych zainteresowanych dyskusją w kulturalnym gronie (wśród nas są też zwolennicy integracji). Pozdrawiam robi Odpowiedz Link Zgłoś
robisc Na forum piszą: 26.12.03, 19:25 cesarok, dziejas, erik, gerkad, klip, Kot Behemot, krzysztofsf, polimer, przecinek, RdM, vico, ja i inni nie znani na tym forum. Zapraszam innych chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
robisc Dlaczego nowe forum? 26.12.03, 19:32 Zacytuję fragment mojej dyskusji z RdM: Pytanie do Robiego de_molesme 24.12.2003 00:39 odpowiedz na list odpowiedz cytując Robi Ja rozumiem ze chwyciles bakcyl Red Naczelnego i pragniesz miec wlasne medium, pomoderowac, etc. Ale ja sie ciebie "kurtularnie" zapytywam: po h.. tys to zrobil na lamach tej szmatlawej giewu? Pisanie na forum publicznym mozna jeszcze od biedy traktowac jako wolanie na puszczy do ofiar Michtrixa. Ale forum prywatne na serwerze giewu? Wez ty mie to wytlumacz. Z powazaniem RdM • Re: Pytanie do Robiego robisc 24.12.2003 01:04 odpowiedz na list odpowiedz cytując Drogi RdM, Mnie nie o serwer chodzi, a o ludzi. Przez ponad pół roku na forum UE zebrała się niesamowita grupa internetowych zapaleńców. Pisanie razem z nimi było przyjemnością. Potem ci ludzie po kolei zaczeli uciekać z forum. Z niektówrymi stale utrzmuję kontakt mailowy, ale to nie to samo. To forum powstało po to, aby znowu zebrac nas do kupy i podyskutować na wyskom poziomie w kulturalnym gronie. Nie chcę jednak ograniczać forum wyłącznie do osób piszących wcześniej na forum UE, stąd ciekawi ludzie z forum Gospodarka (gdzie również ja piszę) oraz całkiem nowi goście. Aha, i obiecuję nie moderować forum. Zdecydowałem się na forum ukryte, aby nie zostało ono zniszczone przez trolii typu end-a, gabrieli czy snajpera. Im na pewno dziękuję. I to tyle. Większość z nas prowadzi bardzo aktywny tryb zycia i niewiele ma czasu na pisanie na forum. Mimo wszytso liczę jednak, ze sama przyjemność spotykania się w tym gronie będzie wystarczajacą zachętą do wpadania tu, choćby od czasu do czasu. Mam wielką nadzieję Robercie, że ty również zaszczycisz nas swoimi postami. Życzę Tobie i rodzienie zdrowych, wesołych i pogodnych Świat. Pozdrawiam robi PS. Wszystkich zdziwionych zmianą nicku RdM, zapewniam, że to na pewno nasz robert_de_molesme. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Nowe(?) forum. 05.01.04, 11:45 robisc napisał: > Aha, i obiecuję nie moderować forum. Zdecydowałem się na forum ukryte, aby nie > zostało ono zniszczone przez trolii typu end-a, gabrieli czy snajpera. Im na > pewno dziękuję. Koniecznie chrońcie to forum przed takimi trollami jak snajper. Bo nic tak forum nie niszczy jak swobodnie wyrażane poglądy. Poglądy muszą być identyczne, dopiero wtedy przyjemnie się dyskutuje no i moderować nie trzeba. Życzę przyjemnego ciepełka w skansenie eurofobów. Czy będzie można zwiedzać tę Waszą menażerię ? Obiecuję nie karmić eksponatów. Żadnej strawy duchowej nie przemycę, bo jeszcze na skręt zwojów mózgowych byście popadali. Albo w szok katatoniczny byście wpadli na widok niezależnej myśli. Szkoda by takich okazów było. Pozdraiwam :)) Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
robisc Re: Nowe(?) forum. 05.01.04, 20:00 No dobra, jesteś tylko chamem, trolla Ci odpuszczam. Faktycznie przegiąłem porównując Cię z endem. Odpowiedz Link Zgłoś
robisc Zmiana nazwy forum 04.01.04, 21:35 Zdecydowałem się na zmianę nazwy forum na bardziej dostosowaną do jego charakteru. Na niniejszym forum piszą nie tylko ludzie nastawieni sceptycznie wobec akcesji, a niektórych potencjalnie ciekawych uczestników być może odstraszała dotychczasowa nazwa. Propaganda przedakcesyjna zrobiła wiele, aby kojarzyć nas wyłącznie z eurofobami z LPR-u i Samoobrony. Ponadto wśród forów GW nie ma forum scricte politycznego, takiego jakie istnieje np. na usenecie. Natomiast forum Gospodarka praktycznie zamarło, po opuszczeniu go przez kilku czołowych uczestników. Stąd pomysł na nową nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś
robisc 1 miesiąc = 600 postów 12.01.04, 22:58 Nieźle. Rafał, Pablo chociaż spójrzcie, co sie dzieje na forum. Niestety istnieje wymóg logowania na prywatnych forach. Zapraszam wszystkim chętnych do dyskusji na forum Polityka i Gospodarka. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15778 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Zapraszam przyjaciół IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.04, 15:47 test Odpowiedz Link Zgłoś