Dodaj do ulubionych

dog in the fog

13.04.05, 19:23
OSTRZEGAM. Miłośnicy piwnych bąbelków mając na uwadze wasze zdrowie gorąco
odradzam. Nowość produkcji Kampanii Piwowarskiej. Piękna naklejka, kapitalny
kapsel - to jedyne zalety tego "piwa nie piwa". Ale tak na prawdę chodzi
tutaj o wyrób piwopodobny ( piwo marki piwo tak jak kiedyś wino marki wino ).
Pomimo usilnych starań i pomocy równie jak ja zawiedzionych smakoszy nie
znalazłem na butelce składu tej mikstury, tylko ogólniki typu najlepsze -
wyselekcjonowane, ale CO. Jest za to informacja ,że jest TO aromatyzowane ale
nie ma już CZYM. Proszę Was jeżeli macie jakąś wiedzę na temat tego czegoś to
napiszcie. Jeszcze zapomniałbym o ogólnych wrazeniach, na pewno nie sakowych,
ogólnych. Po wypiciu 0,66 l czułem sie jak pies zagubiony we mgle.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomstar Juz wiecej nie kupie IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.05, 21:17
      Kupilem raz i o jeden raz za duzo ...
    • Gość: Romek Re: dog in the fog IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 15:03
      Ja piłem puszkowe. I jestem innego zdania. To że jest to chyba aromatyzowane to
      fakt ale może to dodatek słodu czy czegoś takiego. Łagodne w smaku, raczej dla
      kobiet. Coś między karmi a piwem, mało gazu. Mnie smakowało, słabe jest po 1
      litrze nawet nie czułem że piłem alkohol ale smaczne. I raczej nie nadaje się
      do silnego schłodzenia bo jak piłem zimne to miałem wrażenie że to słaba cola
      • leli1 Re: dog in the fog 29.04.05, 12:18
        dla kobiet też nie :)
    • Gość: slomek Re: dog in the fog IP: *.wroclaw.mm.pl 27.05.05, 20:45
      Mi tam smakuje. Gadałem z wieloma znajomymi, każdy odkrył to pifko samodzielnie
      i... każdy jest zadowolony. Studentom smakuje ;)
      • Gość: fuck the students Re: dog in the fog IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 28.05.05, 18:59
        Mi tam smakuje. Gadałem z wieloma znajomymi, każdy odkrył to pifko samodzielnie
        > i... każdy jest zadowolony. Studentom smakuje ;)

Studentom nawet woda brzozowa smakuje...
    • Gość: skolim Re: dog in the fog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 23:18
      typowa głupia internetowa pogaduszka - prowokacja...
      to dobrze ze jest na polskim rynku wybór i to dostępny dla każdej kieszeni.
      po co szukać dziury w całym?
      jak to mozliwe ze tak zwani "internauci" w 75% tylko krytykują, prowokują bądź
      szykanują???
      plaga
    • kohol Re: dog in the fog 30.05.05, 10:28
      Gdy piłam to piwo pierwszy raz - faktycznie nie smakowało mi.
      Potem (jakieś 2 tygodnie później) miałam kolejną okazję - i stwierdziłam, że
      jest całkiem niezłe. Faktycznie inne, lekko słodkawe, delikatniejsze, bez
      goryczki. Nie jest to piwo, które mi podchodzi, ale uważam, że jest ok.
      • Gość: chmielarz Re: dog in the fog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 15:39
        Jak dla mnie totalna wpadka. Piwo słabe - doceniam, niestety polski klient woli
        mocniejsze. Smaku jest prawie pozbawione - choć czuć jakąś nutę lekko owocową.
        Wszechobecna reklama stara się być dowcipna i zapomina że Polak woli oglądać
        jak dwóch facetów wali w spelunie skrzynkę stronga by co trzy minuty wygłaszać
        sentencję "to samo". Zły produkt w złym opakowaniu. Efekt - brak tej marki w
        knajpach, na półkach w sklepach znikome ilości na samym dole.
        • Gość: Karola Re: dog in the fog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 11:17
          Absolutnie sie nie zgadzam!
          Zapominasz chyba, ze Polacy to także inteligentni i wykształceni ludzie, dla
          których spożywanie piwska w bramie jest dalekie od ich sposobu spędzania
          wolnego czasu.
          Uważam, że cała kampania promocyjna, począwszy od dziewczyn ze smyczami, na
          których były "zamglone" psy, po reklamę TV są rewelacyjne. Jednocześnie piwo
          znalazło swoje miejsce w niszy, jaką tworzą osoby, które nieprzepadają za
          smakiem goryczy w piwie. Dog in the fog można nazwać piwnym napojem, który jest
          nieco zbliżony formą do popularnego na zachodzie tzw.cider, a szczególnie
          angielskiego Strongbow.
          • Gość: chmielarz Re: dog in the fog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 15:28
            Masz rację, często zapominam że Polacy to inteligentni i wykształceni ludzie.
            Na szczęście producent piwa o tym pamiętał.
          • Gość: dog in the rain Re: dog in the fog IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 31.05.05, 17:59
            Dog in the fog można nazwać piwnym napojem, który jestnieco zbliżony formą do
            popularnego na zachodzie tzw.cider, a szczególnie angielskiego Strongbow.

Ów tzw. cider znany jest w tym kraju od dość dawna pod nazwą cydr. Kompletnie
            się nie przyjął i nie sprzedawał podobnie jak piwa górnej fermentacji.
            Dog in the fog wali z daleka jakimś sztucznym wzmacniaczem smaku, trupią
            słodyczką dla drewnianych podniebień, które łykną kampanię reklamową, a co za
            tym idzie - produkt. Kolejny po redd'sie piwopodobny produkt kompanii
            piwowarskiej. Ale skoro jest popyt...

• pelfort Re: dog in the fog 27.06.05, 20:10
            DitF na pewno nie można porównywać z cydrem, napojem alkoholowym o wieloletniej
            tradycji, ale produkowanym w wyniku fermentacji moszczu jabłkowego. To
            niemalże narodowy napój we Francji. Nie ten kierunek.
    • rafi.raf Re: dog in the fog 03.06.05, 12:59
      pilem wczoraj. pierwsze wrazenie? mdle. nijakie. wypilem litr mieszajac z
      drinkami i vodka. bylo fajnie, ale to pewnie dzieki vodce.
    • Gość: Krolewskie reklama swietna, piwo slabe IP: *.com.pl 10.06.05, 21:14
      skuszony reklamą kupilem butelke tego stosunkowo drogiego piwa (4zl w porownaniu
      do 2zl za krolewskie).
      zupelnie mi nie smakowalo. Mocny smak ale zupelnie mi nie podchodzacy. wiecej
      tego piwa nie kupie. Ale przyznac musze ze sama kampania reklamowa robi
      wrazenie. Producenci starali sie wypromowac ekskluzywna marke ale niestety mysle
      ze jakosc samego plynu zniweczy te wysilki.
    • Gość: devilfish Re: dog in the fog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 20:23
      jednym słowem piwo zeszło na psy.....lol
      • Gość: dog i fog Re: dog in the fog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 23:27
        pie.. ja lubie dobre jest co nie ????? w tym momencie wypiłem i mam wxtra
        humor ?? wchodzi lekko i moge jeszcze wypic butelke, co wy pijecie co ?? w
        bramie walicie harnasia ?? jak wam nie podchodzi to nie piszcie że to gó.. tak
        samo moge pomyśłec o piwie ktore wy lubicie
    • Gość: WIEJACZKA Re: dog in the fog IP: *.is.net.pl 27.06.05, 08:05
      Smakuje jak gowno. Szkoda hajsu. Chwala Bogu dorwalem butelke 0,33 wiec nie
      musialem sie meczyc z 0,66. Jak ktos nie ma na co kay wydac to, to piwo tez nie
      jest najlepszym sposobem. Gowno i to jeszcze przeslodzone
      • miska_malcova Re: dog in the fog 05.07.05, 23:28
        ech! piwo to to tylko przypomina
      • Gość: mha Re: dog in the fog IP: 80.48.240.* 20.07.05, 10:24
        puknij się w czerep koleś z takim komentarzem.
    • lilarose Re: dog in the fog 21.07.05, 14:00
      Mnie tam bardziej w smaku przypomina napój piwny niz piwo. Ale jak ktos lubi,
      to zamiast reddsa czy gingersa można wziąć
      • Gość: MK Re: dog in the fog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 15:59
        Nie wiem jak wy ale ja tam czuje smak czarnych pożeczek...
        • pina-colada Re: dog in the fog 22.07.05, 17:28
          Ja też! Zdecydowanie czarna porzeczka! Myślałam, że tylko ja to czuję!
    • Gość: dog Re: dog in the fog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 23:20
      pie..sz głupoty piwo jest dobre i dobrze że nie ma gazu bo z gazu brzóch
      rośnie bucu jeden a wchodzi lekko nie tak jak inne syfy
      • Gość: Majk Re: dog in the fog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 13:45
        co wy gadacie!! piwo jest smaczne... moze nie jest typowym gorzkim piwem i nie
        ma tylu procent ale jest ok.i nie krytykowac mi tego piwa bo ja nie krytykuje
        waszych trunkow:/
        • Gość: Kara Re: dog in the fog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 21:59
          jak dla mnie-rewelacja!!!
        • Gość: gauche Re: dog in the fog IP: *.ztpnet.pl 13.08.05, 22:26
          A dlaczego nie krytykować? Kompania Piwowarska uważyła kolejny napój
          piwopodobny, który z piwem ma malo wspólnego i próbuje go wepchnąć na rynek.
          A ludzie kupią to co jest pokazywane w tv, chociaż obok będzie stało 10
          prawdziwych piw ale nieznanych marek.
          • montreaux Re: dog in the fog 27.08.05, 14:42
            De gustibus non disputandum est... Mam nadzieję że ktoś to rozumie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka