Gość: rocco IP: *.starnet.katowice.pl / *.radio-gazeta.pl 17.08.02, 14:14 Gdzie mozna kupic Angosture;cholera,wszedzie pytam i nie maja,dzieki z gory. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KOnrad Re: Angostura IP: *.man.polbox.pl 21.08.02, 13:33 tak to juz jest ze nasz kraj .. a raczej Ci co alkoholem handluja sa 100 lat za murzynami ... nie ujmujac nic tej sympatycznej rasie ... ja osobiscie zaopatruje sie za granica ... ostatnio butelke Angostury przywiozla mi siostara ze szkocji .. kosztowala 5 funtow - szczegol tylko ze to byla butelka 25 ml ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocco Re: Angostura IP: *.starnet.katowice.pl 22.08.02, 18:04 Dzieki za informacje,Szkocja jest troche za daleko; chyba sproboje przez znajomych w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijak Re: Angostura IP: *.man.polbox.pl 27.08.02, 13:45 Witam z tego co udalo mi sie ustalic ... Angostura jest wpisana w polsce na liste srodków odluzajacych - halucynogennych w zwiazku z tym na terenie Polski jest zakaz chandlu i obrotu Angostura zdaje sie ze to samo bedzie dotyczylo Absyntu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocco Re: Angostura IP: *.starnet.katowice.pl / *.radio-gazeta.pl 28.08.02, 23:35 Gość portalu: pijak napisał(a): > Witam > > z tego co udalo mi sie ustalic ... > Angostura jest wpisana w polsce na liste srodków odluzajacych - halucynogennych > > w zwiazku z tym na terenie Polski jest zakaz chandlu i obrotu Angostura > > zdaje sie ze to samo bedzie dotyczylo Absyntu przeciez to jakis debilizm,przeciez jest ona niezbedna do wielu drinkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijak Re: Angostura IP: *.man.polbox.pl 03.09.02, 12:56 > przeciez to jakis debilizm,przeciez jest ona niezbedna do wielu drinkow. owszem jest ale jakie panstwo takie prawo :( Odpowiedz Link Zgłoś