tomek_211 22.06.07, 14:08 nie wiecie gdzie można kupić? Oprócz Łącka oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andrej Re: śliwowica łącka IP: *.lei3.cable.ntl.com 21.07.07, 18:57 raczej nigdzie poza lackiem nie kupisz!!W samym lacku tez oficjalnie w sklepie nie dostaniesz.Ja jak tam bylem to wszedlem do monopolu,mowie potajemnie o co chodzi,babka sie usmiecha ze nigdy niesprzedawali sliwowicy,ale wola faceta z kolejki za mna zebym z nim pogadal,wiec wyszlismy przed sklep-mowie 3 buteleczki,facet pojechal i za chwile maluchem przywiozl-w sierpniu 2006 kosztowala chyba 25 lub 30zl/butelka zwykla 0,5l(sa tez drozsze ozdobne flaszeczki).2 wypilem,jedna stoi nienaruszona a ja teraz jestem w UK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrej Re: śliwowica łącka IP: *.lei3.cable.ntl.com 21.07.07, 19:00 musisz poprosic kogos kto bedzie w tamtych stronach zeby kupil,ceny sie zmieniaja i moze byc w 1 miesiacu 30zl a w drugim 40nawet!!I jak wyglada sie"podejrzanie"-na kontrolera z skarbowki np.to moga nie sprzedac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚLIWUŚ Re: śliwowica łącka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.08, 15:07 Witam Jak ktoś jest zainteresowany sliwowića łacką , wiśnióweczką łacka , gruszóweczką łacka to prosze o kontakt eddy.wawa@interia.eu Mma znajomego górala który mi przywozi te zacne trunkii moge trochę odstąpić zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ś Re: śliwowica łącka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.08, 15:09 zapomiałem dodać warszawa i okolice Odpowiedz Link Zgłoś