Gość: kanuk IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.06.03, 19:09 czerwone lub biale , do wyboru, stolowe i niewyszukane ale przyzwoite. niedrogie. piadornac sobie mozna , z butelki lampe zrobic lub do kosza, wskazanego przez Aniele wrzucic :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniela Re: Piat d'Or IP: *.acn.waw.pl 29.06.03, 20:09 o. to ja zajmuje pozycje przy koszu skoro tak. z dala od stolu z fnarcuzami. blizsze mi nowe swiaty sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Piat d'Or IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.07.03, 17:08 Shirazniej sie od razu zrobilo :) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Piat d'Or 02.07.03, 19:06 Gość portalu: kanuk napisał(a): > Shirazniej sie od razu zrobilo :) jesli shirazniej to i ja sie wpisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Piat d'Or IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.07.03, 03:45 a wpijesz sie tez w zawartosc butelki, Buggi ? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Piat d'Or 03.07.03, 13:22 tylko w taka zawartosc Kanuku zwyklam sie wpijac, bo póki co inna zawartoscia gardze. Abstynencja moja jak widac w tej 1/3 sie nie sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Piat d'Or 06.07.03, 20:36 aha w pozostalych dwoch trzecich pozwole nie sprawdzic sie swojej abstynencji, z ktora sie ostatni raz widzialam w sobote okolo 13. od tamtej pory slad po niej zaginal. ale przeczuwam ze za pol roku wpadniemy na siebie niby-to przypadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Piat d'Or IP: *.acn.waw.pl 06.07.03, 22:13 rijochocilam sie bez mojaj przybocznej dru(c)hny abstynencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Piat d'Or IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.07.03, 22:17 dru(c)h Bor ucha(cha) nadstawial i nosem czul cos mocniejszego w jadrzach jatrzacego sie w borze. nie daj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Piat d'Or IP: *.acn.waw.pl 06.07.03, 22:28 o bo(r)ze. malo mam :) Odpowiedz Link Zgłoś