Gość: marchewa IP: *.TKK.net.pl / 83.145.128.* 01.04.04, 21:00 Szukam dobrego weta który ma doświadczenie w postępowaniu z królisiami. Pozdrawiam wiosennie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lulu Re: KOSZALIN - dobry weterynarz poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 12:03 zajrzyj do weterynarza przy filarach/ul.zwyciestwa/jest dobry i niedrogi. Odpowiedz Link Zgłoś
ange_lika1 weterynarz 07.03.14, 20:12 Byłam u wielu weterynarzy w Koszalinie i uważam że najlepszym jest Pan Sieńkowski na ul. Górskiego 10. Bardzo miły człowiek,posiada ogromną wiedzę, zwierzęta się go nie boją - weterynarz z powołania. Po za tym "nie zdziera z ludzi pieniędzy i nie wymyśla na siłę chorób". Na prawdę zależy mu aby uratować zwierzę, nie proponuje uśpienia. Przyjmuje w miejscu zamieszkania, więc nie ma problemu by przyjął jak jest nagła potrzeba - nawet w nocy. Leczę u niego mojego psa, wcześniej leczyłam królika i chomika. Nigdy się nie zawiodłam! Do lecznicy na ul. Franciszkańskiej już nigdy nie wrócę. Mają bardzo wysokie ceny i wymyślają specjalistyczne badania oraz leczą drogimi sposobami, które i tak nie dają rezultatu. Mój pierwszy pies były ich stałym pacjentem, a gdy był umierający, nie przyjeli go bo już zamykali lecznicę. Po za tym nie wszyscy lekarze są tam uprzejmi, a zwierzę traktują trochę przedmiotowo. Bardzo się na nich zawiodłam. U pani na Cisowej byłam raz, bo nie mogłam w nocy znaleźć weterynarza i ona jako pierwsza wyświetliła mi się w internecie (nie znałam wtedy jeszcze dr Sieńkowskiego). Porażka!!! Pani bardzo nie uprzejma, za stwierdzenie że nic nie pomoże wzięła 100zł. Przy czym podkreśliła że jest noc i żebym się szybko zdecydowała czy uśpić psa czy nie bo chce iść spać. Zero wsparcia i miłości do zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Spadaj trollu! 08.03.14, 17:34 ange_lika1 napisał(a): > Byłam u wielu weterynarzy w Koszalinie i uważam że najlepszym jest /.../ > Do lecznicy na ul. /.../ już nigdy nie wrócę. Mają bardzo wysokie ce > ny i wymyślają specjalistyczne badania oraz leczą drogimi sposobami, które i ta > k nie dają rezultatu. > U pani /.../ byłam raz, bo nie mogłam w nocy znaleźć weterynarza i ona jak > o pierwsza wyświetliła mi się w internecie /.../ Przy czym podkreśliła że jest noc i żebym się szybko zdecydowała > czy uśpić psa czy nie bo chce iść spać. Zero wsparcia i miłości do zwierząt. Konkurencja, psychopata, kompleksy leczy, czy zwykły szczyl się bawi? Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Re: Spadaj trollu! 08.03.14, 17:34 albert.flasz1 napisał: > Konkurencja, psychopata, kompleksy leczy, czy zwykły szczyl się bawi? ..."Reanimując" wątki sprzed 10 lat? Odpowiedz Link Zgłoś