Dodaj do ulubionych

biała lista weterynarzy

15.04.05, 17:42
Witam.
Czy powstala juz tu taka lista jesli nie, to prosze o wpisy!

Moj faworyt to dr.Wojciech Czerwiecki
Ma swoja "kliniczke" na pradze Plac Hallera.
Tel:(22)618 51 51
Pan Doktor jest ulubiencem moich i nie tylko dziewczyn (sunia Kluska i kotka
Beza)
zawsze jest tam kolejka jak nie wiem co, wiec jedynym minusem jesli nie
umawiam sie na godzine konkretna to moge byc pewna ze bede dluuuugo czekac.
ALE WARTO!!!
znam pana Doktora juz jakies 10 lat i nigdy mnie nie zawiodl! przyjedzaja do
niego ludzie z calej warszawy a nawet spoza.
jednym slowem WASZE PSY I KOTY POKOCHAJA PANA DOKTORA!

ps ceny jak wszedzie. za wizyte place 35zl.

piszcie o lekarzach swoich pupili!!
pamietajcie o adresie i telefonie!
pozdrawiam serdecznie .
ania
Obserwuj wątek
    • gossia1 Re: biała lista weterynarzy 15.04.05, 19:30
      Jak dla mnie czyli mojego psa to najlepsza jest klinika dla małych zwierząt na
      ul. Książęcej - całodobowo. wizyta chyba kosztuje 15 zł ja jestem stałym
      klientem i czasami nawet tego nie liczą tylko za leki. Lekarze są bardzo dobrzy
      zawsze doradzą i oczywiście pomogą.
      • aramisek Re: biała lista weterynarzy 18.04.05, 13:50
        jakos z ksiazecej nie jestem za bardzo zadowolona.
        kieedy z poprzednim moim psem tam trafilam (pogryziony), lekarz, ktory mnie
        przyjmowal nie byl zbyt kompetentny.moj piesio po 2tyg umarl. oczywiscie ze to
        nie jego wina, ale nie o wszystkim mi mowil. pozniej dowiedzialam sie ze mozna
        bylo skrocic jego cierpienia.nie oponowalam bo sie na tym nie znalam i bylam
        jeszcze nastoletnia dziewczynka.
        teraz pytam i dostaje od dr. Czerwieckigo bardzo wyczerpujaca odpowiedz a jak
        nie rozumiem to prosze, by wytlumaczyl jk trzylatkowi, ale to sie rzadko
        zdarza, bo pan Doktor potrafi sluchac i wyjasniac nawet najbardziej zawile
        sprawy jasno i to lubie!
    • joannaand Re: biała lista weterynarzy 15.04.05, 22:19
      A ja typuję 3 lekarzy z którymi miałam przyjemność się spotkać:
      1. dr Jarosław Popiel specjalista od chorób skórnych,świetny weterynarz taki z
      powołania i z sercem;pracuje na AR we Wrocławiu w Ambulatorium dla małych
      zwierząt tel.3205375 lub 3205371
      2. dr Hildebrandt specjalista od nowotworów świetny weterynarz taki z
      powołania;pracuje na AR we Wrocławiu w Ambulatorium dla małych zwierząt
      tel.3205375 lub 3205371
      3. dr Tomasz Szczypka,weterynarz z sercem i z powołania,świetny chirurg;CHIROS
      ul. Mickiewicza 35 Wrocław tel.3729808, kom. 0602-633-324

Tych lekarzy polecam gorąco!!!
    • aramisek Re: biała lista weterynarzy 16.04.05, 18:44
      hej no...
      nie macie dobrych lekarzy dla swoich pociech?
      wysilcie sie prosze!
      przeciez dzieki wam wiele osob moze trafic we wlasciwe miejsce a nie jakichs
      konowalow/kowalow:)))
      piszcie, piszcie!!!
      pozdrawiam serdecznie
      ania
      • ina11 Mińsk Maz.- biała lista weterynarzy 16.04.05, 20:24
        Szczerze polecam dr nauk wet. Ewę Miernik- Degórską. Przyjmuje w Mińsku, przy
        ul. Popławskiego , tel. (025) 758 27 15. Jedyny weterynarz w Mińsku (wg mnie
        oczywiście), który traktuje naszych pupili jako "naszych braci mniejszych"- jak
        mawiał św. Franciszek. Rozumie, że nasze zwierzaczki są czlonkami naszych
        rodzin i są dla nas bardzo ważne. Co tu dużo pisać po prostu kocha zwierzęta. Z
        każdym pacjentem próbuje się zaprzyjaźnić, oswoić go i uspokoić. Może powiecie,
        że to normalne, ale u nas w Mińsku to naprawdę rzadkość. Ma bardzo dużą wiedzę
        i praktykę. W trudniejszych przypadkach gwarantuje konsultacje i analizy krwi w
        SGGW (sama jest tam zresztą o ile mi wiadomo pracownikiem naukowym). Tak samo
        przy operacjach. Co prawda "jest trochę droga", ale nie jest naciągaczką. Za te
        pieniądze, które płacisz uzyskujesz po prostu leczenie i opiekę na bardzo
        wysokim poziomie. Mojego psiaka nie raz ratowała z opresji- m.in. operowała go
        gdy niefortunie się skaleczył rozszarpując sobie tętnicę. Z powodu wykrwawienia
        ledwie uszedł z życiem. Było to kilka lat temu. Mój psiak doszedł szybko do
        siebie i nadal jest ulubieńcem całej rodzinki i nie tylko. Było wtedy troche
        strachu. Nie polecam natomiast weterynarza Andrzeja Mastalerza- prawdziwy
        rzeźnik i naciągacz. Juz dawno przestał być lekarzem a stał się przedsięboirca
        (jest dystrybutorem karmy). Nie obchodzi go ani choroba ani leczenie zwierzaka,
        ale tylko jak wcisnąć włascicielowi karmę i wydusic z niego kasę. Nie polecam.
        Omijajcie go szerokim łukiem. Pozdrawiam dr Degórką i jej Barusia (przepięknego
        owczarka niemieckiego) :) Ina
    • siberia Podaj MIASTO 16.04.05, 20:31
      Proponuję wpisywać miasto w temacie posta. Ktoś kto będzie szukał weterynarza w
      swoim mieście, nie będzie musiał przeglądać wszystkich wpisów.
      Pozdrawiam
      • figa771 Słupsk 17.04.05, 11:52
        Polecam klinike p.Baczynskiego na Armi Krajowej!!!Sa super!!!Wiele razy pomogli
        moim futrzakom.
    • satinka Re: biała lista weterynarzy Warszawa 17.04.05, 13:19
      podpisuję się obiema rękami. Dr Czerwicki to wspaniały weterynarz. Chyba
      przyjmuje też na ul. Chełmskiej. Ja znam go jeszcze z czasów kiedy leczył
      mojego jamnika w klinice przy SGGW przy Wydz. Weterynarii na Grochowskiej było
      to ponad 10 lat temu.
      Teraz leczę moją sunię na w klinice HematoWet u dr Soszyńskiej, bo na pl.
      Hallera mam daleko i przerażają mnie te kolejki, ale kiedy potrzebowałam
      konsultacji, zobiłam wielkie poszukiwania i znalazłam "mojego" dr. Widziałam go
      pierwszy raz po paru latach i całkowicie oczarował mnie i moją sunię -
      przerażoną, bo po dwóch operacjach, które sprawiły jej wiele cierpienia. Tak
      ją "zaczarował", że sama położyła się i pokazała mu swoją paskudzącą się ranę
      pooperacyjną. Najważniejsze jest to, że on nie tylko słucha tego, z czym się
      przychodzi, ale bada całego zwierzaka. Nie podejmuje też leczenia zanim nie
      będzie miał pewności na co zwierzak jest chory.
      W każdym razie Doktor uspokoił mnie wtedy, że wszystko jest w porządku i że
      moja sunia jest leczona właściwie. Przewidział nawet dość dokładnie czas
      gojenia się ran. Jest świetnym fachowncem i ma niesamowite podejście.

Ale mieszkańcom Żoliborza mogę chyba polecić Panią Beatę Soszyńską, bo przez 8
      lat nie zawiodłam się na niej, choć to nie jest aż taka klasa weterynarza.
      Dobry jest też czarnoskóry dr Dembele. Przyjmuje na ul. Ostrobramskiej (nie
      znam nazwy przychodni, ale spróbuję się dowiedzieć). To jest ta sama szkoła i
      to samo podejście co u Czerwieckiego. Zreszt kiedyś byli kolegami i razem
      leczyli na Grochowskiej. Ma świetne podejście do zwierząt i nie jest zbyt
      drogi. Wiem, że nawet ludziom, którzy stale przychodzą do niego udziela zniżek
      i jest gotów w skrajnych przypadkach udzielić pomocy bezpłatnie. Dla mnie to
      świadczy o prawdziwej miłości do zwierząt i jest najlepszą reklamą.
      • marzenacs Re: biała lista weterynarzy Warszawa 19.12.13, 14:52
        Zgadzam się z każdą obrazą tych "lekarzy" z VETKA na ul. Modlińskiej 65 w Warszawie. Boże jak ja żałuje, że z moją Cosieńką tam pojechałam. Zmarła 30 września a ja jeszcze teraz nie mogę przestać płakac myśląc o niej.
        Moje zdanie jest takie, są nieukami albo złodziejami. Jedno czy drugie, omijacie proszę to miejsce z daleka ze swoimi chorymi zwierzątkami.
        ZAUFAŁAM IM... PRZEZ 3 TYG. CODZIENNIE SZPRYCOWALI MOJĄ 1,5kg Cosieńke DOŻYLNIE ANTYBIOTYKAMI, WSZYSTKIE BADANIA JAKIE MOGŁAM U NICH ZROBIĆ, ZROBIŁAM MOJEJ MALEŃKIEJ. NIE WIEDZIELI NA CO CHORUJE, TAK PO PROSTU WSTRZYKIWALI JEJ ANTYBIOTYKI. MÓWIŁAM CO OBSERWUJE, A ONI ŻEBY JESZCZE KOLEJNE PIENIĘDZE WYCIĄGNĄĆ KAZLI MI ZOSTAWIĆ JĄ NA OBSERWACJI W ICH "HOTELU".
        NIE MAM SŁÓW ILE MOJA MALEŃKA SIĘ WYCIERPIAŁA...
        TYLE KŁUCIA, STRESUJĄCYCH BADAŃ....
        A ... NIE SPOJRZELI DO USZÓW, PRZEZ CAŁY OKRES ICH "LECZENIA", ZAPALENIE USZU JAKIE MIAŁA MOJA MALEŃKA SIĘ POGŁĘBIŁO DO UCHA ŚRODKOWEGO, DOPROWADZIŁO TO DO UAKTYWNIENIA SIĘ WODOGŁOWIA. CI ... NIE MIELI OCZYWIŚCIE O TYM POJĘCIA, LATALI Z JAKIMIŚ KSIĄZKAMI I NA OSTATNIEJ WIZYCIE POWIEDZIELI MI, ŻE TO ALBO MARTWICZE ZAPALENIE MÓZGU, ZAPALENIE MÓZGU LUB GUZ MÓZGU WYSTĘPUJĄCY TYLKO U YORKÓW. MAM CAŁĄ HISTORIE ICH "LECZENIA".
        TYLU LEKARZY I WSZYSCY BEZ WIEDZY, BEZ POMYŚLUNKU, NIE MAM SŁÓW.
        JEDYNE, CO DOBRE, KIEDY JUŻ NAFASZEROWALI JĄ WSZYSTKIM, CZYM MOGLI, PODALI MI KONTAKT DO PRAWDZIWEGO LEKARZA, DOKTORA LENARCIKA, BO SAMI NIE WIEDZIELI JUZ, CO ZROBIĆ.
        PROSZE WSZYSTKICH, KTÓRZY MAJĄ CHOREGO PRZYJACIELA O OD RAZU UDANIE SIĘ DO TEGO LEKARZA, BO JEŚLI ON NIE URATUJE PAŃSTWA ZWIERZACZKA, NIKT GO NIE URATUJE.
        MOJA COSIEŃKA BYŁA JUŻ ZBYT ZMĘCZONA I PO KTÓREJŚ DAWCE LEKU ZACZĘŁA WYMIOTOWAĆ LEKAMI. NARZĄDY PRZESTAŁY MOJEJ MALEŃKIEJ PRACOWAĆ.
        PO CZTERECH MIESIĄCACH WALKI ZMARŁA.
        PIERWSZY RAZ PISZĘ COŚ NA FORUM, W OPINIACH, ALE MYŚLĘ, ŻE POWINNAM, BY POMÓC INNYM I PRZESTRZEC PRZEZ "SPECJALISTAMI" Z VETKI.
        ZOSTAWIAM PAŃSTWU NR.TEL. DO PRAWDZIWEGO LEKARZA Z POWOŁANIEM I WIEDZĄ, DR. MACIEJA LENARCIKA 601 331 882.
        Pozdrawiam,
        Marzena
    • eulalija Re: biała lista weterynarzy 17.04.05, 13:24
      aramisek napisała:

> Moj faworyt to dr.Wojciech Czerwiecki
      > Ma swoja "kliniczke" na pradze Plac Hallera.

Ma też całą wielką klinikę. Konkretnie na Gagarina. O ile mnie pamięć nie myli
      to miał kiedyś przy Gagarina taką malutką przychodnię jak przy pl.Hallera a
      potem wykupił?wydzierżawił? dawną kawiarnię Księżycową. Lekarze pracujący na
      Gagrina są super, przychodnia jest całodobowa, ceny porównywalne z innymi
      całodobowymi, pełna diagnostyka na miejscu. Polecam szczególnie panią doktor
      Karaś-Tęczę dermatologa, ma świetne podejście do psów, moja wilczyca-tchórzyca
      jakoś ją toleruje. Kontakt na Gagrina jest na ich stronie www.multiwet.com.pl.
      Pozdrawiam
      • ata2 Gdynia 17.04.05, 17:29
        dr Małgorzata Surowiec ul Legionów mila sympatyczna zawsze ma czas i przede
        wszystkim kompetentna
      • wiesia.and.company Re: biała lista weterynarzy 18.04.05, 09:38
        WSZYSCY na Gagarina w Multiwecie (Warszawa) są doskonalii większość z długą
        praktyką! Są tam lekarze różnych specjalizacji (poza ogólną) i chirurdzy, i
        szpitalik z fachowymi pielęgniarkami, i badania laboratoryjne i USG, EKG, RTG,
        i dwie panie w recepcji (kompetentne!!!). Także lekarz dla zwierząt
        egzotycznych. Raz w tygodniu jeden z najlepszych konsultantów (Profesor). A
        przy tym wspaniałe podejście do pupilków.
        • ikkepl szukam kontaktu 18.04.05, 09:46
          szukam kontaktu do slynnego dr gancarza-okulisty

moja 15letnia jamniczka traci wzrok

pomozcie!
          podaje komorke-smsem bedzie szybciej

601364219

z góry dziekuje!
          • mika13 Re: szukam kontaktu 18.04.05, 09:55
            dr Jacek Garncarz - okulista
            ul. Zdrojowa 12,Warszawa
            tel.0601308080
            • annskr Re: Łódź 18.04.05, 10:18
              lecznica Animal - Franciszkańska 91 tel.656 90 70, Broniewskiego 65, tel.643-12-
              62, Sowa - Pietrusińskiego, tel.612 11 10
    • siberia POZNAŃ ul. Mieszka I 18.04.05, 09:53
      Polecam Klinikę wet. na ul.Mieszka I 38 (obok Netto):
      -bardzo miła obsługa
      -lek. wet. :Marta Kowol
      -koszt wizyty: szczepienie+odrobaczenie 61zł
      -tel.(61)8230997, czynna całą dobę
      -do południa czeka się na przyjęcie ok. 5 minut, popołudniu trzeba dzwonić i się
      umówić.
      Klinika jest polecana przez właścicieli psów i kotów rasowych. Moja siostra
      jeździ tu ze swoim shar peiem z Konina (ok. 100km)!
      Pozdrawiam
      • miss_dronio Re: POZNAŃ ul. Mieszka I 18.04.05, 14:48
        Znam klinike p. dr Wąsiatycza. Jej niewątpliwa zaletą jest to, ze jest otwarta
        przez całą dobę, 7 dni w tyg. Parcują w niej lekarze ze specjalizacjami.
        Własnie tam udało mi się wyleczyć, po wielu miesiącach nieudanych starań gdzie
        indziej, oczko mojego kota. Niestety klinika jest dość droga. Jeżeli chodzi o
        adres to ul. Księcia Mieszka I 18 (róg serbskiej)
        Polecam tez stronę:
        leksykot.top.hell.pl/koty/zdrowie/wetlista/poznan.shtml
    • agatka1234 Re: biała lista weterynarzy 18.04.05, 11:04
      Zna ktos jakiegoś dobrego veta w woj Śląskim (okolice sosnowca)
      • elf76 Re: biała lista weterynarzy- Sosnowiec 27.04.05, 19:32
        polecam lecznicę w Sosnowcu na ulicy Sportowej.Mój piesek chodził do niej 15
        lat.
        Doktor Romek Sobecki bardzo troskliwie zajmie się zwierzakiem i wykona
        wszystkie niezbędne badania.a jesli blizej jest Ci do Dabrowy Górniczej to
        polecam lecznice na ul. 3 maja - przyjmuje tam pani doktor Maria Sobecka i
        pobiera ona tak sprawnie krew do badania ze piesek nawet nie zauważy :-)
        Z czystym sumieniem polecam ich opiekę. Bardzo troskliwie i z olbrzymia
        fachowością opiekowali sie moim pieskiem i z niejednych opałow go wyprowadzili.

Tu jest więcej o tej lecznicy bo opisywałam ja w watku mojego psiaka
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=11720969
    • cattaraugus Re: biała lista weterynarzy 18.04.05, 15:17
      Doktor Rafał Niziołek, Warszawa.
      Tu jest jego strona internetowa www.niziolek.com.pl/

W galerii jego pacjentów nie ma jeszcze moich dwóch psów, które tu wielokrotnie
      opisywałem. Ale będą, to tylko towarzyskie niedopatrzenie.

Lekarz wybitny i wspaniały pod każdym względem, ale nie chcę być nudny i się
      powtarzać - o tym też już gdzieś tu pisałem.

Pozdrawiam

C.
    • begietka ŁÓDŹ 19.04.05, 09:43
      Klinika weterynaryjna Lancet na Starym Rynku. Czynna całodobowo..Lekarze młodzi
      i przesympatyczni- szczególnie dr Agnieszka Krysiak i dr Marcin Kowal- na jego
      widok moja Duśka dostaje wariacji ( z radości).Właściciel lecznicy -chirurg dr
      Kołodziejczak ma złote ręce - prwnie gdyby nie został weterynarzem,byłby
      krawcem- tak pięknie szyje...Polecam!!!!
      Adres: www.lancet.pl
    • aramisek Re: biała lista weterynarzy 19.04.05, 22:00
      skupcie sie, pomyslcie!
    • aramisek podbijam watek:) 23.04.05, 19:31
      • gajah Kraków 27.04.05, 12:59
        Polecam lecznicę w Krakowie ul.Brodowicza lek wet Krzysztof Zarobkiewicz.Bardzo
        dobry fachowiec.Polecam,nie tylko z własnego doświadczenia!!
        • bllawatek Re: Kraków 26.05.14, 15:36
          Zdrowy Zwierzak, ul. Szara 26, 30-820 Kraków (obok kościoła widocznego z ul. Wielickiej). Czynna od niedawna, młody weterynarz Karol Stąpor przyjmował wcześniej w Skawinie, bardzo polecam, zajmował się zwierzętami praktycznie od przedszkola ;)
    • meissnerowa Re: biała lista weterynarzy 27.04.05, 18:47
      A czy jest jakaś dobra lecznica w Warszawie na Gocławiu?
      • naise Re: biała lista weterynarzy 27.04.05, 19:20
        www.koty.civ.pl/lecz/lecz.php
        Dobra strona z mapką i podziałem na dzielnice. Łatwo tu znaleźć poszukiwaną
        przez nas lecznicę :)
    • przedziwna Legnica 05.05.05, 23:02
      Maciej Strumiński - polecam. Niedrogi, solidny, kocha zwierzeta i jest wrażliwy
      na ich los. Od niedawna przyjmuje przy ul. Lotniczej (zaraz przy ul.
      Złotoryjskiej).
    • lewelloff Kraków 08.05.05, 23:45
      Rewelacyjni i genialni zupelnie weterynarze z ul. Orlich Gniazd - doktor Jacek
      Klich i doktor Ania ... nazwisko mi nagle umknelo, ale jest ich tam generalnie
      dwoje. Wiedza niesamowita, wytlumacza wszystko, mozna pytac do woli, podejscie
      do zwierzat super, moj ostatni swietej pamieci pies ich uwielbial, a suka,
      ktora mielismy wczesniej, wariatka i histeryczka pozwalala im sie dotykac i nie
      gryzla, a byli to jedyni ludzie poza nasza rodzina, ktorzy mogli jej dotknac ;-)

Polecam
      PS. Przeblysk olsnienia - doktor Anna Kułyk. Orlich Gniazd jest po drodze na
      Tonie, blisko Krowodrzy Gorki i Bialego Pradnika, ale warto jechac i z daleka.
    • aggtt Radom 09.05.05, 01:49
      Dr Jacek Napieraj
      ul. Batorego 11
      rzeczowy, fachowy i bardzo kulturalny lekarz.
      Polecam!
      • aramisek Re: Radom 10.05.05, 15:20
        czy sa na swiecie jeszcze jacys dobrzy lekarze???
        • wiesia.and.company Re: Warszawa - telewizyjna klinika z serialu 10.05.05, 15:27
          No i było mi bardzo przyjemnie dowiedzieć się, że moja protegowana klinika
          jest "bohaterką" serialu - reportażu w drugim programie TV w soboty o 11.35
          nazywa się to chyba "Klinika zwierząt małych" ale może przekręcam. O lekarzu
          (prowadził forum Weterynaria) mówi się "dr Adam" o pielęgniarce ze szpitalika
          "Michasia", znam, znam i dalej lubię i szanuję. Nie pokazuje się w serialu
          nazwy kliniki, ale kto tam był i zna koszyk, w którym sypia kotka Pepsi, to
          sobie skojarzy.
          Pozdrawiam.
    • alapacz Re: biała lista weterynarzy 10.05.05, 15:58
      Witam! wszystkim wlascicielom krolikow polecam lecznice Oaza
      www.lecznica-oaza.prv.pl/. Sa ekspertami w chorobach krolikow - to
      wazne, zeby trafic do specjalistow bo oszczedzacie pieniadze chodzac do
      weterynarzy, ktorzy znaja sie tylko na psach i kotach.

pozdrawiam,

Agnieszka
    • malea81 Warszawa 10.05.05, 17:14
      Doktor Dorota Sumińska. Świetny lekarz i behawiorysta. Jest weterynarzem, bo
      kocha to co robi.Trzy lata temy uratowała moją kotkę. Było z nią bardzo źle, ale
      dzięki pani doktor udało się i kotka jest z nami:)
      Jeśli ktoś ogląda program "Zwierzowiec" lub słucha TOKFM "Wierze w zwierze" to
      napewno skojarzy panią doktor...

Dr.Dorota Sumińska
      ul. Klaudyny 32
      tel: 833 41 19
      • iwa_ja Re: Warszawa 19.12.13, 19:55
        Widzę, że Ursynów jeszcze nie jest obsadzony. A więc najpierw na "nie". Nie, NIE i jeszcze raz NIE dla Ursynowskiej Kliniki Weterynaryjnej na Strzeleckiego, tam pracują hieny, które wiedzą, że właściciele zwierząt wywalą każdą kasę. I tę kasę ciągną w sposób totalnie nieprzyzwoity. Nie dla pana - zapomniałam dokładnego nazwiska _ Gołubiew, czy jakoś tak, ma przychodnię przy Grzegorzewskiej koło Rosoła. Serce dobre, ale zero wiedzy, co jest fajne, jak stan zwierzęcia jest dobry, ale jak jest zły, to trochę za mało. W tej sytuacji pozostaje oczywiście dr Bielowa z SGGW, dawno nie byłam, podobno była chora, ale mam nadzieję, że jest dobrze. Cudowny człowiek, głęboka wiedza (w tym wiedza na temat psychologii właścicieli zwierząt, potrafi ochrzanić), mojego poprzedniego zwierzątka była w stanie w tydzień postawić na nogi, czego ww. klinika na Strzeleckiego w dwa miesiące nie dała rady (pobierając ode mnie mniej więcej 6 tys.)
        • iwa_ja Re: Warszawa 19.12.13, 19:58
          tel. do dr Bielowej: 22- 593-61-34. I pytanie mam: jakie kontakty w Krakowie? Może nie aż na Brodowicza, ale jakoś bliżej Salwatora? Sprawdziłam na Senatorskiej, ale to była normalna wizyta, nie w warunkach stresu.
    • justkobra Re: biała lista weterynarzy 09.04.14, 08:46
      W Warszawie też podpisuję się pod Książęcą, bywalcom nie trzeba tłumaczyć dlaczego. Natomiast moje nowe odkrycie z racji przymusowej mobilności to Pałacyk w Szczecinie. Urzekła mnie miła obsługa i możliwośc robienia badań specjalistycznych na miejscu.
    • lolka.n Re: biała lista weterynarzy 16.12.15, 18:17
      Ja jestem wierną fanką doktora Grzegorza Zalewskiego. Pomógł moim zwierzakom już niejednokrotnie. Cierpliwy, profesjonalny i rzeczowy. Teraz przyjmuje w Centrum Weterynaryjnym G. Zalewski na Łokietka 79. Zobaczcie sobie www.wet-centrum.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka