kasia9974 14.06.05, 18:44 szukam w Warszawie dobrego wetrynarza dla yorka 1,5 roku, w celu wykonania badań w zakresie tchawicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vww Re: Weterynarz 14.06.05, 19:56 Już dłuższy czas szukasz, proszę linka do vet-serwis, na pewno Ci pomogą, pokierują. A może psu się coś wbilo, np. kawalek kości? www.vetserwis.pl/index2.html Odpowiedz Link Zgłoś
wiesia.and.company Re: Weterynarz 15.06.05, 12:04 Zadzwoń do Multiwetu (pooglądaj sobie na www.multiwet.com.pl). Tam są lekarze specjaliści. Już nie pamiętam, ale chyba dr Marcinkowski (ale spytaj panie z recepcji, kogo doradzą jako specjalistę od tchawicy yorka)wyczuwa palcami jakiekolwiek nietypowe ustawienia tchawicy. Potem stosuje się metody bardziej techniczne. Mój znajomy, który absolutnie był nastawiony negatywnie do takich metod, wyszedł z Multiwetu całkowicie przekonany co do skuteczności zastosowanych badań i kompetencji lekarza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dar61 czy jest na sali weterynarz? 22.06.14, 18:28 Bo widzi {espedziewięćteceu}, tu nie hodzi o kruliczka, ale by oskoorować go... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_beata Re: Weterynarz 19.05.14, 21:24 Polecam ten gabinet i tę Panią Doktor sajrinka.blogspot.com/2014/05/z-wizyta-u-cioci-ani.html Odpowiedz Link Zgłoś
lusia191 Re: Weterynarz 20.06.14, 13:02 ja znalazłam bardzo dobrego weterynarza na serwisie www.ktopomoże.pl. Wpisałam jako ofertę pilnie potrzebuje weterynarza a on sam zadzwonił Odpowiedz Link Zgłoś