zarek89 06.08.05, 21:56 Moj pies od jakiegoś czasy ma bardzo czerwone białko w lewym oku. A środek oka ma fioletowy odcień. Oko ciągle łzawi i ropieje. Pies mróży oko a w dodatku wygląda to jakby pies miał zeza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beali Re: Pies z Chorym okiem... 06.08.05, 22:41 zarek89 napisał: > Moj pies od jakiegoś czasy ma bardzo czerwone białko w lewym oku. A środek > oka ma fioletowy odcień. Oko ciągle łzawi i ropieje. Pies mróży oko a w > dodatku wygląda to jakby pies miał zeza. Tu nie ma nad czym się zastanawiać,BIEGIEM DO WETA!!! 'Od jakiegoś' czasu oko Twojego psa w takim stanie,a Ty czekasz.Tylko na co??? To naprawdę nie przelewki,to oko jest w bardzo złym stanie! Z drobnymi problemami oczu moich zwierząt czasem radzę sobie sama, ale oko Twojego psa mnie przeraża. Odpowiedz Link Zgłoś
zarek89 Re: Pies z Chorym okiem... 06.08.05, 22:46 Bylem robi mu po 2 zastrzyki zapisla maść ale to trwa juz 2 tydzien i nic sie nie zmienia... Odpowiedz Link Zgłoś
beali Re: Pies z Chorym okiem... 06.08.05, 22:51 No to raz jeszcze,albo zmiana weta. Jesteś może z Warszawy? Tam jest świetny okulista. Naprawdę bardzo mi się to oko nie podoba. Co powiedział wet,kiedy byłeś?? Byłeś od razu,jak cos stało? Nie kazała przyjść do kontroli?? Sama jestem w trakcie leczenia oczu psa,ale skutki widać. Odpowiedz Link Zgłoś
zarek89 Re: Pies z Chorym okiem... 06.08.05, 22:57 Bylem zaraz na drugi dzien wet stwierdził ze to spewnościa wrzud ale podkoniec wizyty zaczol pytac czy pies biega po krzakach. aha jestem z Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
beali Re: Pies z Chorym okiem... 06.08.05, 23:11 Nie znam wetów w Bydgoszczy,ale masz tu adres,zajrzyj, poczytaj i idź z psem najlepiej do kliniki,gdzie mozna zrobić badanie,dokładnie obejrzeć oko.Ja tak zrobiłabym, do dobrej kliniki,gdzie są odpowiednie sprzęty do badań. Jak pani wet oglądała oko?? Adres;www.vetopedia.pl/index.php?mod=lecznice&catg=search Odpowiedz Link Zgłoś
beali Re: Pies z Chorym okiem... 06.08.05, 23:13 Aaa wpisz tam Bydgoszcz i klik na szukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
beali Re: Pies z Chorym okiem... 06.08.05, 23:14 Kurczę,albo tak;www.vetopedia.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
zarek89 Re: Pies z Chorym okiem... 06.08.05, 23:16 Dzieki za odpowiedz ! ! ! Mam nadzieje ze mi pomogą ( mojemu psu ) Odpowiedz Link Zgłoś
avasawaszkiewicz Re: Pies z Chorym okiem... 07.08.05, 18:35 Widać, że leczenie stosowane przez Twojego weta nie jest mu ani trochę pomocne. Naprawdę powinieneś wybrać się do specjalisty. Jeśli pies mróży oko oznacza to, że oczko go boli, jeśli mu ropieje to albo istenieje zakażenie bakteryjne albo produkcja łez jest ograniczona a oczko suche co dodatkowo sprawia mu ból. Niestety z przykrością stwierdzam, że powinieneś skontaktować się z innym weterynarzem. A może przekieruj swojego do Dr Garncarza, który cos mu pomoże (można również przesłać zdjęcie adresem e-mailowym z prośbą o pomoc) podaję stronę : www.garncarz.com.pl Pozdrawiam - ava Odpowiedz Link Zgłoś