okrent9 22.04.07, 23:03 umarł dzisiaj nasz Simbuś :((((( img254.imageshack.us/my.php?image=simbahx9.jpg img440.imageshack.us/my.php?image=digiapril2006025mv5.jpg img46.imageshack.us/my.php?image=yard0162hj5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerrykot1 Re: Simba r.i.p. :( 23.04.07, 09:48 Bardzo ci współczuję... trzymaj się i szukaj Simby w innym futerku... moze juz cię namierzył... Odpowiedz Link Zgłoś
wrexham Re: Simba r.i.p. :( 23.04.07, 12:19 smutna wiadomosc, wyrazy wspolczucia; ze zdjec widac, ze mial dobre zycie, nie o wszystkich kotach mozna to powiedziec... trzymaj sie wrex. z trojka Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: Simba r.i.p. :( 23.04.07, 15:40 Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie. Najgorsze jest dla mnie to, że to się stało tak nieoczekiwanie i że nie mogłam mu w żaden sposób pomóc ani nawet pogłaskać przed śmiercią, bo byliśmy na dwóch różnych kontynentach :( I na kremację też nie mogę pojechać, bo nadal jestem w Polsce. :( Żal mi przyjaciółki, która może musieć pojechać z nim sama, jeśli dzieci nie będą mogły z powodu rozkładu pracy, szkoły i zajęć dodatkowych. Kot jest tam jeszcze jeden, ale jeszcze starszy, i to o niego zawsze drżę, kiedy wyjeżdżam. A tu nagle Simba od nas odszedł :( Odpowiedz Link Zgłoś
aicha_fr Re: Simba r.i.p. :( 23.04.07, 15:51 łączę się w bólu. Sama kilka dni temu żegnałam kocię, wiem jak boli Odpowiedz Link Zgłoś