Dodaj do ulubionych

frodek po operacji

19.03.08, 23:38
pani doktor tak na wszelki wypadek jeszcz i tu napisze, ze frodo ma sie po
operacji bardzo dobrze (tfu tfu odpukac) i ze czekamy na propozycje
fijoterapii; juz w sobote jestesmy w razie czego do dyspozycji;
pozdrawiamy i dziekujemy
Obserwuj wątek
    • wrexham Re: frodek po operacji 20.03.08, 13:00
      jeszcze musze napisac, ze frodek zasuwa na dwoch przednich lapkach, czyli
      dokladnie tak, jak pani przewidziala :))
    • tenshii Re: frodek po operacji 20.03.08, 13:20
      Może by tak na priva ;)
      Już z niegdysiejszego wątku wiemy, że Pani Ava leczy Twojego pieska... ;)

A dla psiunia dużo buziaczków i życzenia powrotu do zdrowia :)
      • agni_me Re: frodek po operacji 20.03.08, 13:33
        Mnie interesują postępy w leczeniu Frodka, takich osób na forum jest z pewnością
        więcej. Wolałabym dowiadywać się o nich tu, nie zaś kłopotać wrex (której nie
        znam) mailami.

Naprawdę przeszkadzają ci te wątki?
        • wrexham Re: frodek po operacji 20.03.08, 13:45
          ja tenshii jakos ogolnie nie podeszlam, ale nie rozpaczam z tego powodu;
          co do pisania na pw to juz to zrobilam, ale pani doktor napisala zeby w razie
          czego i na forum dawac znac, wiec niech mi tenshii wybaczy, ze sie zastosowalam
          to tej prosby;

agni-me, frodek dzielnie walczy o normalne zycie; na razie zrobiona lewa noga
          sie goi; bedziemy ja poddawac intensywnej terapii i rehabilitacji bo po jej
          otwarciu okazalo sie, ze jest troche gorzej niz wyszlo na zdjeciach rtg; ale sie
          nie poddajemy; juz jest dluzsza, bo troche wyprostowana, co oznacza, ze po
          wygojeniu 'podniesie' troche tyl chlopaka, a jak druga do niej dolaczy to frodek
          przestanie przypominac hiene i ludzie na ulicy nie beda juz do mnie krzyczeli,
          zebym sie natychmiast zatrzymala, bo piesek wlasnie chce zrobic kupke, albo, ze
          mu zimno tak strasznie, ze az nie moze isc ;)
          prosze pamietac, ze to jest duza deformacja, ktora sie poglebiala przez cale
          jego zycie, czwarty stopien zwichniecia to skrajny przypadek; dlatego chwala
          lekarzom, ze zdecydowali sie pomoc robiac operacje praktycznie po kosztach; a
          operacja trwala 3 godziny wiec to nie przelewki...
        • tenshii Re: frodek po operacji 20.03.08, 13:45
          Wiesz co, na pewno nie raziłyby tak gdy nie to, że Wrex zawsze pisze do Pani doktor... Pani doktor go leczy więc wie najlepiej jak się sprawy mają, ewentualnie może się tego dowiedzieć na privie.

Wielokrotnie na tym forum ludzie, którzy leczą swoje zwierzęta piszą do innych forumowiczów co i jak dzieje się dalej, natomist naprawdę piszą to do forumowiczów, a nie do Pani doktor.

Po prostu to wygląda tak jakby Wrex chwaliła się, że ma do czynienia z Panią Avą na żywo a my tylko na forum...

Ja również cieszę się jak Wasze zwierzaki zdrowieją...
          • tenshii Re: frodek po operacji 20.03.08, 13:47
            Również cieszę się, że Frodek ma się lepiej i naprawdę, z całego serducha życzę mu powrotu do pełni sił !!
          • wrexham Re: frodek po operacji 20.03.08, 13:57
            mysle teshii, ze masz kompleksy i tyle;
            czemu napisalam na forum juz wyjasnilam w poprzednim poscie;
            nie jestem jedyna osoba, ktora pisze do pani doktor; raczej wszyscy pisza
            glownie do ekspertow, a jesli odezwie sie ktos z forumowiczow to tym lepiej; to
            forum eksperckie;
            niniejszym koncze dyskusje z toba tenhii w tym watku; na innych forach
            zakonczylam ja definitywnie, w chwli gdy nazwalas ludzi o innych pogladach
            'zasranym polactwem'; unikam cie, zrewanzuj mi sie tym samym; w opcjach forum
            zaznacz mnie jako swojego wroga, odptaszkuj, zeby ci nie pokazywalo moich
            drazniacych cie postow; ja zaraz tak zrobie z toba;
            ostatecznie klikaj zawsze na kosz jak zobaczysz, ze cos napisalam, zeby
            zamanifestowac swoja wyszosc nad toba; z pania doktor moze sie zobaczyc kazdy,
            nie tylko wybrancy;
            • tenshii Re: frodek po operacji 20.03.08, 14:04
              wrexham napisała:

> mysle teshii, ze masz kompleksy i tyle;

;)

> czemu napisalam na forum juz wyjasnilam w poprzednim poscie;

Mój post był napisany wcześniej niż Twój.

> nie jestem jedyna osoba, ktora pisze do pani doktor; raczej wszyscy pisza
              > glownie do ekspertow,

No to i owszem, po to jest to forum, również piszę do Pań specjalistek, ale po poradę, a nie z chwaleniem, że tak to nazwę

> niniejszym koncze dyskusje z toba tenhii w tym watku;

Nie ma sprawy

na innych forach
              > zakonczylam ja definitywnie,

Nie ma sprawy

w chwli gdy nazwalas ludzi o innych pogladach
              > 'zasranym polactwem';

Słowa te miały odpowiedni i konkretny kontekst i sama o tym wiesz.

unikam cie,

Nie ma sprawy

zrewanzuj mi sie tym samym; w opcjach forum
              > zaznacz mnie jako swojego wroga odptaszkuj, zeby ci nie pokazywalo moich
              > drazniacych cie postow;

Nie odczuwam takiej potrzeby

ja zaraz tak zrobie z toba;

OK

> ostatecznie klikaj zawsze na kosz jak zobaczysz, ze cos napisalam, zeby
              > zamanifestowac swoja wyszosc nad toba;

???? Chyba się ze stresu pomyliłaś, no ale wiem o co Ci chodzi.
              Naprawdę nie odczuwam takiej potrzeby

z pania doktor moze sie zobaczyc kazdy,
              > nie tylko wybrancy;

Owszem, jednak większość z nas nie ma takiej możliwości... Może to przyczyna tego, że to Ty czujesz się wybrańcem?
    • wrexham Re: frodek po operacji 20.03.08, 15:07
      z drugiej strony kazdy ma inna wrazliwosc i nie mnie to oceniac; jesli ktos
      poczul dyskomfort czytajac moj pierwszy post, to zapewniam, ze nie bylo moim
      zamiarem ponizanie kogokolwiek (bo jest to chyba tozsame z wywyzszaniem sie nad
      innych) i trudno mi uwierzyc, ze tak mozna to bylo odebrac; mialam przekonanie,
      ze nikogo nie obchodzi frodkowy los (bo niby czemu mialby) i nikt w zwiazku z
      tym do niego nie zajrzy oprocz osoby zainteresowanej;
      dlatego byl wlasnie krotkiej tresci, bo nie bylo moim zamiarem pisane epopei,
      tylko przeslanie informacji;
      zyczliwe zainteresowanie agni-me bylo dla mnie milym zaskoczeniem i za nie
      niniejszym dziekuje;
      pozdrawiam wrex.
      • lu221 Re: frodek po operacji 20.03.08, 15:18
        Dziewczyny, po co awantura od razu.
        Ja tam śledzę wątki wrex, bo i z jej, i z Pani doktor postów można się czegoś nauczyć. I zawsze jakaś wiedza we łbie pozostaje.
        Nie kłóćta się, bo nie ma o co. Może ktoś kiedyś wpisze słowo-klucz w wyszukiwarkę i wątek mu pomoże?

Tenshii, chyba trochę źle to odbierasz. Pomyśl nad tym, co napisałam.

A Tobie i Frodkowi życzę powodzenia i 3mam kciuki.

Ps.
        Ja np. znowu jestem na forum z koniem, mimo, że ten problem trochę tu nie pasuje.
        • wrexham Re: frodek po operacji 20.03.08, 19:33
          ty sie z tym koniem swoja droga tez masz, nie powiem; mam nadzieje, ze
          wyjdziecie w koncu na prosta, choc perspektywa rezonansu magnetycznego calego
          konia mnie przerosla pod kazdym wzgledem ;)

ja forum traktuje jako miejsce komunikacji, czasem z innymi forumowiczami,
          czasem z lekarzami; naprawde nie potrzebuje sie lansowac on line znajomoscia z
          ekspertami; chetnie zamienilabym niewatpliwy zaszczyt bezposredniego kontaktu z
          forumowym ekspertem na psa ze zdrowymi nogami...
    • avasawaszkiewicz Re: frodek po operacji 21.03.08, 00:07
      I pomyśleć, że to wszystko przeze mnie - przepraszam.
      Tak tylko ku woli wyjaśnienia to na moje życzenie prosiłam Wrex o krótką
      wzmiankę na forum jak tam czuje się jej psiak po operacji.
      Wbrew pozorom bardzo przejmuję się i tymi wirtualnymi pacjentami i maluchami i
      bardzo cieszą mnie wszelkie dobre wiadomości - taka już ze mnie wariatka.
      Pozdrawiam - Ava
    • marzenia11 Re: frodek po operacji 25.03.08, 17:34
      Hej. Cieszę się bardzo że już jest po. Pamietam jak bałaś się narkozy itp. i dlatego fajnie, że napisałaś. Daj znać jak jest teraz. Pozdrawiam serdecznie :)
      • po.prostu.ona Re: frodek po operacji 25.03.08, 19:15
        Pamiętam, jak ja strasznie przeżywałam operację i niepełnosprawność
        mojego psa. Dlatego absolutnie nie rażą mnie takie wątki i rozumiem
        potrzebę podzielenia się na forum informacjami o stanie zdrowia
        swego zwierzaka - nawet w formie bezpośredniego zwrócenia się do
        pani doktor :-)
        Życzę Frodkowi szybkiego powrotu do pełni zdrowia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka