danusia100 24.10.08, 11:38 na hurtownie ,ktore zjmują się sprzedaża leczniczych karm dla psów dokładnie chodzi mi o Royal intenstinal.Lecznice weterynaryjne mają chyba dużą marże a po co przepłacać.Prosze o namiary-dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasikaka Re: Czy ktoś zna namiary 24.10.08, 11:46 z tym to chyba będzie problem. Royal sprzedawany w zoologicznych a sprzedawany przez weterynarzy to dwie odmienne karmy. Z tego co wiem, to royal weterynaryjny jest sprzedawny tylko weterynarzom, to taki ich monopol. Ale możliwe , że się mylę. Sama chętnie bym zamówiła z hurtowni. Odpowiedz Link Zgłoś
danusia100 Re: Czy ktoś zna namiary 24.10.08, 11:56 też mi się tak wydaje ale ostatnio płace za 14 kg 236 zł to naprawde drogo może jednak gdzieś jest taniej Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur dowiedz się w euro-zoo 24.10.08, 12:13 to jest chyba największy w Polsce dystrybutor zoologiczny www.ez.com.pl/start.php Odpowiedz Link Zgłoś
aistionnelle Re: Czy ktoś zna namiary 24.10.08, 12:16 Sprawdź tutaj : www.krakvet.pl/royal-canin-koty-chore-veterinary-diet-c-26_41_43_75.html nie wiem czy drogo, krakvet kiedyś był najtańszy - moim zdaniem nie ma co oszczędzać ponad miarę bo potem te oszczędności wychodzą na ...wizytach u weta.Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
aistionnelle Re: Czy ktoś zna namiary 24.10.08, 12:29 Z przyzwyczajenia wkleiłam koci link,przepraszam tu właściwy : www.krakvet.pl/royal-canin-chore-veterinary-diet-c-23_25_28_74.html jak widać bardzo niewiele taniej ale jednak:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swiat.2 Re: Czy ktoś zna namiary 31.10.08, 22:31 sprawdż hurtownię z karmami dla zwierząt przy hali grzegórzeckiej tam na pewno można kupić karmy weterynaryjne. Odpowiedz Link Zgłoś
avasawaszkiewicz Re: Czy ktoś zna namiary 03.11.08, 11:33 Jak Ci się uda znaleźć takie karmy to proszę daj nam znać. Ogólnie z karmami specjalistycznymi weterynaryjnymi jest tak, że mogą być ordynowane tylko przez lekarza. Czyli zgodnie z prawem można je znaleźć / sprzedawać tylko w takich sklepach gdzie jednym z pracowników jest lekarz weterynarii (tak było w oddziałach AnnaZoo tych spotykanych w dużych supermarketach) bądź w lecznicach weterynaryjnych. Ceny takich karm niestety są właśnie takie i ogólnie nieznacznie się różnią ze względu na cenę wyznaczoną przez samego producenta. Niestety przez ostatni czas ceny te znów nieznacznie wzrosły, więc nie zdziw się jeśli znajdziesz te samą karmę jeszcze troszkę drożej. Pozdrawiam - Ava Odpowiedz Link Zgłoś