iza2306 16.05.05, 11:48 a wiecie co? ja jeżdżę z jednym puśliskiem dłuższym, konkretnie prawym. taka ciekawostka. może i wy robicie coś śmiesznego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saluti Re: jedno puślisko krótsze 17.05.05, 14:18 To jest normalne ze jedno puslisko robi sie dluzsze. Co pewien czas trzeba je przelozyc, to co bylo z prawej strony na lewa i odwrotnie. Odpowiedz Link
iza2306 Re: jedno puślisko krótsze 17.05.05, 15:00 nie że sie robi, tylko ja specjalnie tak wydłużam o jedną dziurkę i jeżdżę na dłuższym i jest mi wygodniej Odpowiedz Link
trocadero Re: jedno puślisko krótsze 17.05.05, 15:10 To moze masz jedna noge dluzsza :P :P Moja kolezanka po wypadku samochodowym w ktorym rozwalila sobie noge dzielnie jedzila konno... musiala tylko wsiadac na konia z prawej strony! Na poczatku konik byl baaardzo zdegustowany Odpowiedz Link
hekuba Re: jedno puślisko krótsze 03.08.05, 19:43 zwróć uwagę czy przy różnych długościach puślisk nie obciążasz jednej strony konia mocniej. Odpowiedz Link
iza2306 Re: jedno puślisko krótsze 28.08.05, 04:47 chyba nie, bo jeżdżę raczej na kolanach niż na strzemionach Odpowiedz Link
grin27 Re: jedno puślisko krótsze 29.08.05, 00:11 ja tez tak mam ze zawsze mam dłuze jedno puslisko conajmniej o 1 dziurke:))i tak mi jest wygodnie..pewnie wynika to z obciazenia bardziej jednej strony ciała...niby kazdy z nas mam taka tendencje tylko jedni mniej inni bardziej...w ksiazkach pisuja ze powinno sie wyrownac pusliska i jednak strac sie przerzucic ciezar bardziej na "krotsza nogę" ale mi to jakos zbytnio nie wychodziło- gubiłam wtedy strzemie..i nadal jezdze w krzywych haha...jakies propozycje??? Odpowiedz Link