Dodaj do ulubionych

Bicom2000 ?

16.02.09, 14:28
Czy komuś coś wiadomo na temat tego urządzenia?
Przeprowadza bezinwazyjne, biorezonansowe testy alergiczne.
Obserwuj wątek
    • xplict Re: Bicom2000 ? 16.02.09, 17:46
      Bezinwazyjne? biorezonansowe? testy alergiczne?
      Oprcz tego: pomaga rzucac palenie, leczy chrapanie, alkoholizm... nie wiem -
      tyle znalazlem w googlach w 0,5 minuty;-)

Odpusc sobie;-)
      • tenshii Re: Bicom2000 ? 16.02.09, 17:56
        No właśnie tak myślałam.
        Dzwoniłam do mojego weterynarza i powiedział że to wyciągania pieniędzy i on absolutnie nie bierze wyników badań tego sprzętu jako wiarygodnych.
        Moja siostrzenica tam była. Ma sukę z tego samego miotu co moja Daisy. Obie chorują na to samo. No i ponoć po tym badaniu wyszło na co jest uczulona, siostrzenica jej tego nie daje i pies nie ma absolutnie objawów.
        Dlatego się zastanawiałam. 80 zł za 90 alegenów - myślę sobie nie drogo, ale jakoś tak małe zaufanie miałam.
        Dziś za to dzwoniłam do tego gabinetu i pani mnie poinformowała, że ta maszyna może nawet udczulić psa na wszelkie alergeny... Bla bla bla...
        • xplict Re: Bicom2000 ? 16.02.09, 20:51
          Hmmm... to już lepiej zapytaj swojego weta ile weźmie za tradycyjne testy alergiczne
          A w domu sama możesz sobie zrobić test - pisałem o tym w poprzednim poście.
          Dieta eliminacyjna, przez 6 tygodni "oczyszczasz" przewod pokarmowy psa, potem
          dodajesz po jednym podejrzanym składniku do jedzenia na tydzień i samo wychodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka