tenshii 16.02.09, 14:28 Czy komuś coś wiadomo na temat tego urządzenia? Przeprowadza bezinwazyjne, biorezonansowe testy alergiczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xplict Re: Bicom2000 ? 16.02.09, 17:46 Bezinwazyjne? biorezonansowe? testy alergiczne? Oprcz tego: pomaga rzucac palenie, leczy chrapanie, alkoholizm... nie wiem - tyle znalazlem w googlach w 0,5 minuty;-) Odpusc sobie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tenshii Re: Bicom2000 ? 16.02.09, 17:56 No właśnie tak myślałam. Dzwoniłam do mojego weterynarza i powiedział że to wyciągania pieniędzy i on absolutnie nie bierze wyników badań tego sprzętu jako wiarygodnych. Moja siostrzenica tam była. Ma sukę z tego samego miotu co moja Daisy. Obie chorują na to samo. No i ponoć po tym badaniu wyszło na co jest uczulona, siostrzenica jej tego nie daje i pies nie ma absolutnie objawów. Dlatego się zastanawiałam. 80 zł za 90 alegenów - myślę sobie nie drogo, ale jakoś tak małe zaufanie miałam. Dziś za to dzwoniłam do tego gabinetu i pani mnie poinformowała, że ta maszyna może nawet udczulić psa na wszelkie alergeny... Bla bla bla... Odpowiedz Link Zgłoś
xplict Re: Bicom2000 ? 16.02.09, 20:51 Hmmm... to już lepiej zapytaj swojego weta ile weźmie za tradycyjne testy alergiczne A w domu sama możesz sobie zrobić test - pisałem o tym w poprzednim poście. Dieta eliminacyjna, przez 6 tygodni "oczyszczasz" przewod pokarmowy psa, potem dodajesz po jednym podejrzanym składniku do jedzenia na tydzień i samo wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś