klaris.1 08.08.09, 00:38 Prosze o namiary na zaufanego lekarza,chce wybrac kogos godnego polecenia dla mojego szczeniaka(West)kto bedzie prowadzil psiaka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaaniula Re: weterynarz Poznan 08.08.09, 07:22 Będę uparcie polecać gabinet Pani Doktor Bukowskiej. Pracuje tam ona sama, jak i inne panie weterynarz i wszystkie są fantastyczne. W zdrowiu i chorobie polecam gorąco ze względu na wiedzę i podejście do zwierząt. Minus- jest tylko jeden gabinet. Trzeba się naczekać bo tam nikt się nie spieszy- ale warto bo wiem, że również mi czas zostanie poświęcony. Oto namiary: * 60-691 Poznań, ul. Pawłowskiego 2 A * wielkopolskie * Tel.: 0618254572 Odpowiedz Link Zgłoś
clicers87 Re: weterynarz Poznan 08.08.09, 12:40 Myślę,że jest to indywidualna sprawa.Moja znajoma chodzi ze swoimi jamnikami do przychodni,która w necie ma bardzo wiele negatywnych opinii.Ona sama jest bardzo zadowolona.Poza tym nigdy nie wiesz kto jest autorem postów. Odpowiedz Link Zgłoś
femniaczka Re: weterynarz Poznan 08.08.09, 15:39 Zdecydowanie polecam gabinet dr Bukowskiej. Przyjmuje w nim dr Katarzyna Kiszka-Sławińska-rewelacyjny lekarz.Gwarantuję,że będziesz zadowolona i na pewno będziesz czuła,że pies jest w bardzo dobrych rękach.Niesamowite podejście do zwierząt i ogromna wiedza. Gabinet mieści się na Piątkowie koło straży ul.Pawłowskiego 2a Odpowiedz Link Zgłoś
aaaniula Re: weterynarz Poznan 08.08.09, 17:11 Pani doktor Kiszka-Sławińska faktycznie jest świetna. Wczoraj z moim skrzypiącym kotem zawitałam w w lecznicy i zastałam nową Panią: Agnieszkę Sobieralską. Ona także okazała się być rewelacyjna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
clicers87 Re: weterynarz Poznan 08.08.09, 21:26 A czy możecie powiedzieć coś na temat zakresu badań które są wykonywane w tym gabinecie? Chodzi mi o badanie robione na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
aaaniula Re: weterynarz Poznan 09.08.09, 06:24 Jeśli zadzwonisz pod podany wcześniej numer zapewne uzyskasz odpowiedź czy interesujący Cię zabieg jest wykonywany na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś