Gość: Ada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 20:41 Od 1 do 3 maja w Bielsku będą organizowane X Mistrzostwa Polski w Rowerowej Jeździe na Orientację. Szczegóły na stronie: www.mtbo.beskidy.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Re: Bielsko stolicą MTBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 21:36 Założyli stronę, z której nic nie można się dowiedzieć. Gdzie wyniki z dzisiejszego dnia? Gdzie zdjęcia? Uaktualnią za tydzień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Organizator Re: Bielsko stolicą MTBO IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.10, 23:31 Wyniki z 1 dnia oczywiście są na stronie organizatora. Przykro mi, że Cię zawiodłem i nie są za tydzień :) Pozdrawiam Miłego Dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Bielsko stolicą MTBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 14:52 A mnie jest przykro, że nie ma wyników on line. Przecież każdy zawodnik ma czipa i można to zorganizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Mistrzostwa Świata w MTBO - złoto dla Polki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 18:44 W Portugalii odbywają się MŚ. Warto zobaczyć jak może wyglądać relacja z zawodów. Polecam organizatorom do zobaczenia i naśladowania. www.mtbwoc2010.fpo.pt/ Daje możliwość kibicowania na żywo. W przypadku Portugalii trzeba uwzględnić różnicę czasu. Odpowiedz Link Zgłoś