mojave 09.01.06, 13:23 dzieki nowym światlom zainstalowanym na skrzyzowaniu w Bystrej, od strony Szczyrku tworza sie gigantyczne korki, zwlaszcza w weekendy:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bielszczanin4 Re: korki w Bystrej IP: *.c203.msk.pl 09.01.06, 15:36 Zgadza się - wczoraj prawie pół godziny na nich stałem:/ Ale... na Wyzwolenia też przez światła korki: pisząc tylko tutaj nic nie poradzimy...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusi Re: korki w Bystrej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 16:39 dokładnie wczoraj tez stałem w korku od szczyrku, myslałem ze jak zadzwonie na policje to moze podesla tam patrol do kierowania recznie ale sie nie dodzwoniłem- nikt nie odbierał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bis Re: korki w Bystrej IP: *.isuzu.pl 09.01.06, 16:46 za to jak bezpiecznie sie tam zrobiło ...he,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: korki w Bystrej 09.01.06, 18:34 Tyle, że bez swiateł, też tam korki bywały. Nieraz taki zator ciągnał się aż od Buczkowic do Bielska, do początku ul. Bystrzańskiej gdzie zaczynają się 2 pasy ruchu w jednym kierunku. Niestety droga do Szczyrku jest tylko jedna i wąska jak ucho igielne. Odpowiedz Link Zgłoś
aliveinchains Re: korki w Bystrej 09.01.06, 19:16 Ostatnio w sobotę ze Szczyrku wyjeżdzalem ponad pół godziny...to było koło 16...mnóstwo ludzi wracało z nart. Ale w samej Bystrej było w pożądku... Odpowiedz Link Zgłoś
jorg_z_bielitz Re: korki w Bystrej 09.01.06, 19:48 mojave napisała: > dzieki nowym światlom zainstalowanym na skrzyzowaniu w Bystrej, od strony > Szczyrku tworza sie gigantyczne korki, zwlaszcza w weekendy:( Ale za to jest realna możliowść skrętu w Bystrej na Wilkowice. Ostatecznie z tej trasy korzystają nie tylko turyści w drodze do i ze Szczyrku, ale również tubylcy Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: korki w Bystrej 10.01.06, 11:35 jorg_z_bielitz napisał > Ale za to jest realna możliowść skrętu w Bystrej na Wilkowice. Ostatecznie z > tej trasy korzystają nie tylko turyści w drodze do i ze Szczyrku, > ale również tubylcy Wczesniej tez była Odpowiedz Link Zgłoś
jorg_z_bielitz Re: korki w Bystrej 10.01.06, 16:11 mojave napisała: > > Wczesniej tez była Jak ci z naprzeciwka puścili. Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: korki w Bystrej 10.01.06, 16:29 Ale wtedy korek był w drugą stronę :D Odpowiedz Link Zgłoś