Dodaj do ulubionych

Barbs, Rapida, Berenika...

29.04.06, 12:57
... napiszcie czy tu zaglądacie i co słychać.
Widzę, że sporo dziewczyn ma ochotę na wspólny spacer i plotki. Dołączycie?

Buziaki,
Gosia
Michalina
Zobaczcie
Obserwuj wątek
    • barbs Re: Barbs, Rapida, Berenika... 09.05.06, 16:05
      Gosiu, jestem :) napisałam przed chwilą dłużej, ale mnie system wylogował :( a
      teraz już musze lecieć do domu. Postaram się odezwać jutro - jak Michalinka? Ty
      w Bielsku? Pracujesz?
      Basia
    • lechickachata Re: Barbs 10.05.06, 20:12
      Hej Basiu!
      Dobrze że jesteś! Koniecznie napisz coś więcej. U nas wielka rocznica się
      zbliża - w niedzielę roczek! Mała już trochę chodzi i generalnie jest dość
      ruchliwa, więc non-stop jogging za nią po domu.
      Pracuję, owszem. Nadal uczę organistów w B-B. Wczoraj miałam koszmarek pt. pani
      wizytator (osoba mi niezbyt przychylna, wyglądająca jak papuga, która tydzień
      się nie czesała; horror). No, ale może nie powinnam narzekać, bo się na 99%
      zgodzi na nadanie nam uprawnień ministerialnych, czyli dostaniemy kaskę ze
      stolicy. Może jakiś etacik się wreszcie stworzy?

Pozdrawiam!!!!

Gosia
      Michalina
      Zobaczcie
    • berenika-27 Re: Barbs, Rapida, Berenika... 12.05.06, 21:30
      Jestem, jestem!!
      Miło że o mnie pamiętasz Gosiu. Zaglądam tu czasem, czytam ale zawsze czasu
      brak na napisanie czegoś od siebie. Chętnie bym się wybrała na taki wspólny
      spacer, może w którąś sobotę?

Mateusz rośnie nam jak na drożdżach i tylko do tej pory przespał jedynie jedną
      całą noc. Sama się dziwię że mój organizm tak długo funkcjonuje z niedoborem
      snu, choć czasem zawodzi.

SPOTKAJMY SIĘ!!!
      pozdrawiam
      • lechickachata Re: Barbs, Rapida, Berenika... 12.05.06, 21:48
        Jestem za. Zastanawiam się tylko czy będziemy się łapać przez internet czy może
        np. SMS-ami (wtedy jednak łatwiej być na bieżąco w kontakcie). Jeśli też tak
        uważasz to możemy się wymienić numerami przez e-mail. Jutro w moim przypadku
        spotkanie raczej odpada, ale może za tydzień? Odezwij się. Może jeszcze jakieś
        koleżanki się przyłączą?
        A z tym spaniem to rzeczywiście masz jazdę - przecież Mateusz jest prawie
        rówieśnikiem Miśki (u nas roczek już pojutrze). A, zresztą co tu będę... Miśka
        przez pierwsze miesiące fajnie przesypiała nocki, a potem też się to zmieniło.

Cieszę się, że się odezwałaś,
        pozdrawiam,

Gosia
        Michalina
        Zobaczcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka