lotos.flower 15.11.06, 20:52 ciesze sie że sie spotkałysmy, czas szybko uciekał a rozmowom nie było końca :) i nie tylko o dzieciach ;) mam nadzieję że nastepnym razem spotkamy sie w wiekszym gronie pozdrawiam serdecznie znad kubka sagi ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_bb1 no tak... zastanawiałam się która bedzie pierwsza 15.11.06, 21:10 przed komputerkiem ;-P było fajnie i zapraszamy inne dziewczyny :-) teraz moze zorganizujemy się z dzieciakami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwaliczek Re: no tak... zastanawiałam się która bedzie pier 15.11.06, 22:04 ech ale Wam zazdroszcze tego spotkanka! :) ja, matka wytrwale karmiąca cycem (ostatnio Młoda zachowuje sie jak noworodek.. jakby pozwolili to by non-stop wisiala przy biuscie), bo dziecko alergik wiec dla dziecka wszystko, jestem ZA spotkaniem z dzieciakami :)) znajdziemy jakis milusi lokal, zarezerwujemy sobie cichy kącik i uprzedzimy obsluge ze tam sie bedzie odbywac zbiorowe karmienie, przewijanie, płakanie, piszczenie wiec niech nas lepiej jakos odgrodza od reszty sali Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Re: no tak... zastanawiałam się która bedzie pier 15.11.06, 22:14 Jesooo, niezły pomysł. Potem opiszą w Kronice Beskidzkiej przypadek właściciela, który osiwiał podczas 1 godziny :P Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Re: Było bardzo sympatycznie :D 15.11.06, 21:20 Mam nadzieję, że i ja dostąpię zaszczytu zapoznania towarzyszek :) Odpowiedz Link Zgłoś
ladydaisy Re: Było bardzo sympatycznie :D 15.11.06, 21:39 tak, tak....było baaardzo miło...szkoda że tak niewile dziewczyn zdecydowało się pojawić na spotkaniu...info dla tych które nie mogą, bo nie mają z kim dzieci zostawić...kroi się spotkanie o jakijś normalnej godzinie...z dzieciakami (padł pomysł na herbaciarnię Asam...fajne poduchy...alkowy :-), trzeba to powtórzyć...może w większym gronie??? :P...muszę sobie tylko chustę zmajstrować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: Było bardzo sympatycznie :D 15.11.06, 21:48 o ranyyyy... ale mnie ominęło... ;) no mam nadzieję, że do następnego razu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ladydaisy gonia.... 15.11.06, 22:01 ja zagadywałam cię na GG bo chciałam ci o spotkaniu powiedzieć, a nie wiem jak często tu zaglądasz.....ale nie odpowiadasz......zablokowałaś nieznajomych???? Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Lady... 20.11.06, 21:16 Ogólnie rzecz biorąc na forum zaglądam przynajmniej raz na dzień, ale ogólnie mam bardzo niewiele czasu dla siebie. Właściwie mam powody do radość z tego, że podjęłam pracę, ale niestety czasami i całymi dniami nie ma mnie w domu. Na gg mam tylko taką swoją własną wewnętrzną blokadę przed nieznajomymi ;))) Nieznajomym z reguły odpowiadam gdy mi się ktoś przedstawi lub od razu powie w jakiej sprawie do mnie puka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 Bielskie mamy są fajniste :) 15.11.06, 22:35 Strasznie sie ciesze że Was poznałam :) i tylko żałuję że musiałam tak szybko uciekać (dziewczyny prawie padały po zabawach z dziadkami, widziałam na dole materacyki i stos zabawek - nawet nie próbuję sobie wyobrażać co się działo :) ) Koniecznie musimy umówić się z dzieciakami, pomysł z herbaciarnią super :) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
guciobelin Re: Było bardzo sympatycznie :D 16.11.06, 07:56 rzeczywiście było przemilaście, bo i miejsce fajne i towarzystwo;-) nabrałam ochoty na więcej i mam nadzieję, że uda nam się wkrótce zorganizować, co najmniej równie sprawnie pozdrowienia dla wszystkich mam i uściski dla maluszków Odpowiedz Link Zgłoś
dsz27 Re: Było bardzo sympatycznie :D 16.11.06, 08:49 Strasznie żałuję, ze nie mogłam do Was dołączyć. Może kiedyś nam sie uda. Miłego dnia Donia Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: Było bardzo sympatycznie :D 17.11.06, 16:08 ja tez zaluje, ze nie moglam mam nadzieje, ze nastepnym razem sie uda pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś