Dodaj do ulubionych

Było bardzo sympatycznie :D

15.11.06, 20:52
ciesze sie że sie spotkałysmy, czas szybko uciekał a rozmowom nie było końca :) i nie tylko o dzieciach ;)
mam nadzieję że nastepnym razem spotkamy sie w wiekszym gronie

pozdrawiam serdecznie znad kubka sagi ;P
Obserwuj wątek
    • magda_bb1 no tak... zastanawiałam się która bedzie pierwsza 15.11.06, 21:10
      przed komputerkiem ;-P
      było fajnie i zapraszamy inne dziewczyny :-) teraz moze zorganizujemy się z
      dzieciakami :-)
      • kwaliczek Re: no tak... zastanawiałam się która bedzie pier 15.11.06, 22:04
        ech ale Wam zazdroszcze tego spotkanka! :)
        ja, matka wytrwale karmiąca cycem (ostatnio Młoda zachowuje sie jak noworodek..
        jakby pozwolili to by non-stop wisiala przy biuscie), bo dziecko alergik wiec
        dla dziecka wszystko, jestem ZA spotkaniem z dzieciakami :)) znajdziemy jakis
        milusi lokal, zarezerwujemy sobie cichy kącik i uprzedzimy obsluge ze tam sie
        bedzie odbywac zbiorowe karmienie, przewijanie, płakanie, piszczenie wiec niech
        nas lepiej jakos odgrodza od reszty sali
        • mysty Re: no tak... zastanawiałam się która bedzie pier 15.11.06, 22:14
          Jesooo, niezły pomysł. Potem opiszą w Kronice Beskidzkiej przypadek
          właściciela, który osiwiał podczas 1 godziny :P
    • mysty Re: Było bardzo sympatycznie :D 15.11.06, 21:20
      Mam nadzieję, że i ja dostąpię zaszczytu zapoznania towarzyszek :)
    • ladydaisy Re: Było bardzo sympatycznie :D 15.11.06, 21:39
      tak, tak....było baaardzo miło...szkoda że tak niewile dziewczyn zdecydowało
      się pojawić na spotkaniu...info dla tych które nie mogą, bo nie mają z kim
      dzieci zostawić...kroi się spotkanie o jakijś normalnej godzinie...z
      dzieciakami (padł pomysł na herbaciarnię Asam...fajne poduchy...alkowy :-),
      trzeba to powtórzyć...może w większym gronie??? :P...muszę sobie tylko chustę
      zmajstrować :-)
      • gonia28b Re: Było bardzo sympatycznie :D 15.11.06, 21:48
        o ranyyyy... ale mnie ominęło... ;)

no mam nadzieję, że do następnego razu :)
        • ladydaisy gonia.... 15.11.06, 22:01
          ja zagadywałam cię na GG bo chciałam ci o spotkaniu powiedzieć, a nie wiem jak
          często tu zaglądasz.....ale nie odpowiadasz......zablokowałaś nieznajomych????
          • gonia28b Lady... 20.11.06, 21:16
            Ogólnie rzecz biorąc na forum zaglądam przynajmniej raz na dzień, ale ogólnie
            mam bardzo niewiele czasu dla siebie. Właściwie mam powody do radość z tego, że
            podjęłam pracę, ale niestety czasami i całymi dniami nie ma mnie w domu.

Na gg mam tylko taką swoją własną wewnętrzną blokadę przed nieznajomymi ;)))
            Nieznajomym z reguły odpowiadam gdy mi się ktoś przedstawi lub od razu powie w
            jakiej sprawie do mnie puka :)
    • ciri_77 Bielskie mamy są fajniste :) 15.11.06, 22:35
      Strasznie sie ciesze że Was poznałam :) i tylko żałuję że musiałam tak szybko
      uciekać (dziewczyny prawie padały po zabawach z dziadkami, widziałam na dole
      materacyki i stos zabawek - nawet nie próbuję sobie wyobrażać co się działo :) )
      Koniecznie musimy umówić się z dzieciakami, pomysł z herbaciarnią super :)
      Pozdrawiam serdecznie
    • guciobelin Re: Było bardzo sympatycznie :D 16.11.06, 07:56
      rzeczywiście było przemilaście, bo i miejsce fajne i towarzystwo;-)
      nabrałam ochoty na więcej i mam nadzieję, że uda nam się wkrótce zorganizować,
      co najmniej równie sprawnie

pozdrowienia dla wszystkich mam i uściski dla maluszków
      • dsz27 Re: Było bardzo sympatycznie :D 16.11.06, 08:49
        Strasznie żałuję, ze nie mogłam do Was dołączyć. Może kiedyś nam sie uda.

Miłego dnia

Donia
        • e_rubi Re: Było bardzo sympatycznie :D 17.11.06, 16:08
          ja tez zaluje, ze nie moglam
          mam nadzieje, ze nastepnym razem sie uda
          pozdrawiam cieplutko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka